סתם בא לי לומר שזה פורום מקסים

BurgerQueen

New member
סתם בא לי לומר שזה פורום מקסים ../images/Emo98.gif

היי ליטל! מה המצב? :) אני לא יכולה לשים תמונות ולא לראות תמונות שאחרים שמים. מישהו יודע למה? זה מעצבן! :(((

DarlingAdam

New member
תודה על המחמאות :)

ובקשר לתמונות, אין לי מושג, אבל את יכולה לשאול בפורום התמיכה של תפוז

מה שאני אוהבת כאן

נאמר כבר הרבה על הפורום הזה בדיון מהתקופה האחרונה בפורום של נענע. בין הטענות שחזרו - בעיקר ע"י קרן ניצן- הייתה הטענה שזה פורום לטרנסג'נדרס צעירים/בתחילת הדרך, עם כמה טרנסקסואליות מנוסות שתומכות בהם. טענה זו מתקשרת גם לכמה מההודעות האחרונות (והטיפה מתנשאות לטעמי) של ענבר פ, שהיא טרנסית *מנוסה*. עוד נאמר (ע"י יסמין), שכאן FtoMs מרגישים יותר אפשרות להתבטא, ושזה הפורום היחידי שמנוהל ע"י FtoM (אדם, שהוא ג'נדרקוויר :)). מה שאני מרגישה באופן אישי הוא שזה פורום שיש בו יותר חום וקרבה, לעומת הקרירות/עוינות שמאפיינות את 3 הפורומים האחרים.

לא!.. ענבר :)

אל תעשי פרצוף עצוב! זאת הייתה ההרגשה שלי לפחות בהתחלה, כש"הצגת" את עצמך. אחר-כך, כשזה הפך להיות כמו מעין "דמות" שלך, אז זה חמוד ומלא חן ולא מתנשא. וזאת רק דעתי בכל מקרה. וחוץ מזה, פרידה כבר תגיד לך כמה תוקפנות עושה 26.5 טסטוסטרון :)

DarlingAdam

New member
ליטל?

אני מאמין בהאצלת סמכויות, במיוחד אחרי יום שלם של HTML וכאבי ראש. הפעם, אבל, ניקח את התשובה של ליטל ונדחוף אותה לFAQ של הפורום, ובפעם הבאה שישאלו אותי אני פשוט אתן לינק. :)

אורי 0

New member
ענית במקום אחר, לא?

אדם, כמנהל פורום, נא ספק מראה מקום למלכת הבורגרים

DarlingAdam

New member
מצאתי. שברתי את הראש, ומצאתי.

ג´נדרקוויר - ליטל ו / ההגדרה הרחבה לג´נדרקוויר היא אדם שלא מגדיר את עצמו כמאה אחוז גבר או כמאה אחוז אישה. זה יכול להיות אדם שלא רוצה להגדיר את עצמו במונחים של ג´נדר, ורואה עצמו כפשוט אדם. זה יכול להיות אדם שמרגיש שהוא איפשהו בין אישה לגבר, לא לגמרי משתייך לאף צד אלא בעל זהות אישית יותר (ומתחשק לי להגיד פחות סטריאוטיפית). זה יכול להיות אדם, כמוני, שזז בין הגדרות. יום אחד אני דיי´קית וונדליסטית, חמש דקות אחר כך אני נתקל באוחצה עם תחת ממש חמוד ונזכר שאני הומו, אחר כך אני אשים לק או אקרא מניפסט פוליטי לוחמני ואגיב מהזהות הטרנסג´נדרית (גבר לאישה) שלי, או ארכיב מדפים ואהנה להיות פמיניסטית, או אעביר ערוץ לAXN ואשחק בלהיות "גבר אמיתי", או אשכח להתעסק במגדר וסתם אהיה מה שיבוא, בלי הגדרה. זה שטויות, זה חשוב נורא, זה כיף, זה חופש, זאת ההגדרה המדוייקת ביותר שיש לי לעצמי. אני אוהבת את זה :) וזה בהחלט עובד ביחד, אגב, למי שתוהה. הבהרות יינתנו לכל דורש. --------------

agony87

New member
אבל מצד שני

אתה גם חסר יציבות. וזה יכול להפריע במערכת יחסים לדוגמא, אם האדם השני כן צריך את היציבות במערכת הזו. אנשים מסויימים צריכים בסיס כלשהו; פחות מדי הגדרות ויותר מדי חופש גורם להם להרגיש כלואים. "החופש הוא שטח הפנים שבין המסגרת". אני לא כזה, ולא מתחבר לזה, אבל - יש כאלה שכן, ואז.. (נו כולם מבינים שאני מדבר על עצמי ועל מערכת יחסים שהיתה לי ... אז למה בגוף שלישי
). הלוואי ויכולתי למצוא את המקום הזה שבו אני יוכל להיות אני (כזה, בהוויה של להיות מה שאני מרגיש, בלי להרגיש צורך לשייך את עצמי לאנשהו, בחופש גמור) - ועדיין לתת את היציבות.

ליטל ו

New member
קודם כל,

מה לעשות, זה מי שאני :) זה לא כבקשתך ;) חוץ מזה, מבחינתי - אוקיי, כן, אני יכולה לראות שיהיו אנשים שיבהלו מזה, מכל מני סיבות, אבל באותו אופן בדיוק אני נזיל בין לאהוב שייקספיר ולאהוב סרטים מצויירים. מי שלא מסוגל להתמודד עם ריינג' - חבל. מצטערת לשמוע על מערכת היחסים :/ אני לא יודעת אם מה שהגדרתי הוא חופש גמור או לא. אני לא מרגישה שחסרה לי בו יציבות. בשבילי אלה מספר מקומות ספציפיים שאני מכירה בתוכי, ולפעמים אני מוצאת בי עוד כל מני וריאציות. אני לא מרגישה תלושה, כל המקומות האלו הם חלק ממני, הם בסך הכל אני, הם לא זרים לי. אני שייכת בכל אחת מההגדרות שלי. זה לא נדודים, אני כל הדברים האלה באותו זמן, זו רק שאלה של דגשים. אלה לא הגדרות של מישהו אחר שאני מתאימה להן חלק מהזמן ואז כשאני משתנה לא מרשים לי להתאים שם יותר. מגרש המשחקים הזה שייך לי :) שורש כל העניין הוא בדיקת כל מני דברים שהם אני.

Freeda

New member
It's a two-axis complex dear

Many of those few who already accept gender variance stil think it is a one axis complex, on which gender can vary btween 100% male and 100% female. Well fellas, I've found it is much more complex than that. Gender-world is more like a two-axis plane, on which we can be wherever mother nature put us from birth. It can even be 100% male + 100% female for some of us. While gender variance is much more common than society will ever admit, total gender inversion is much more rare than most TG will ever admit :)) So, in some way, we are mostly gender queers. But I feel great to be a t-girl, to be as girlie as I can, while carefully watching my nail polish whenever I do plumbing, electricity or carpentry jobs - well, I've got to gain something from that boy's education I got involutarily, eh ? Hugs Freeda

למעלה