סתם בא לי לשים תמונה של מייקייי:)

danduuu

New member
סתם בא לי לשים תמונה של מייקייי:)

מקווה שזה לא מפריע לאפחד

קרניjack

New member
התקדם.......?../images/Emo3.gif

שיעשו תחרות

GUILTY

New member
תראו עוד משהו!!!

לפני כמה ימים כתבתי שהשיר honey,this mirror isn't big enough for the two of us הוא מסרט יפני שנקראAudition של הבמאי Takashi Miike אז הורדתי את הסרט ובסרט זה נראה כאילו הוא מנצל אותה או משהו ומתעללים בה...ואז היא נוקמת. לא ממש הבנתי כי קודם זה ביפנית וגם לא ממש ישבתי לראות את כולו. למישהו יש מושג איך זה מתחבר למילים של השיר?

קרניjack

New member
איזה תמונה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יש בשיר HONEY כוונה של נקמה, על משהוא שהיא עשתה לו: דבר ראשון השם של השיר: Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us" ואפשר לראות בשורות האלה נקמה: And you can cry all you want to, I don't care how much And you can't touch my brother and you can't keep my friends and we're not working out, we're not working out הקטע שהוא אומר: Oh baby let me in Oh baby let me in לא כל כך מובן לי, כי זה נשמע סתירה ..... למה אם הוא כועס עליה הוא עדיין רוצתה להיות איתה? ......והתמונות מהקליפ, הן התמונות מהסרט? או חיקוי של מה שהיה בסרט?

GUILTY

New member
חיכוי של הסרט אלו לא אותם שחקנים.

ג'רארד אמר שהשיר הזה על סמים! Okay now you see the title is Honey, this mirror isn't big enough for the two of us and as you all must not know mirrors are quite often referred to by cocaine use such as eating breakfast on a mirror. So anyway this song is about drugs and a controlling girlfriend that didn't want Gerard to do drugs. He's basically telling her to fuck off and then she's going after his brother and friends. He's been quoted at a concert before he sang this- "This song is about a big fat whore"

קרניjack

New member
טוב....אבל בשיר מדובר יותר

על הבחורה מאשר על הסמים, ולא הבנתי מה הכוונה ב mirrors are quite often referred to by cocaine use such as eating breakfast on a mirror

GUILTY

New member
כשמסניפים סמים לפעמים מסדרים אותם

על מראה. לא יודעת למה אבל רוב המקרים זה ככה

EnchantedS

New member
שנייה, הוא כועס עליה שהיא לא רצתה

שהוא ייקח סמים? חשבתי שאמרתים שהוא לא לקח סמים והוא אומר שזה לא טוב...! אז מה שהיא עשתה זה לא דבר טוב?...

GUILTY

New member
כנראה שהוא פשוט לא רצה להקשיב

לה או משהו כזה והיה הולך אחרי החברים. עם קראתם את התודות שלהם בדיסק השני ... הוא מודה שם לחברים שלו על ששתו איתו. אולי הוא היה מושפע מהחברים וחשב שמה שהיא אומרת זה לא נכון. וכן הוא לא היה מעשן סמים הוא אמר שרק פראנק היה מעשן בלהקה.

EnchantedS

New member
אני הבנתי שהוא מחקה אותה שהיא

אומרת ho baby let me in וזה לא הוא אומר לה

לא הבנתי.....

מישהו יכול להסביר לי על מה השיר???. על מי הוא כתב אותו??? מי זאת היפנית הזאת??? במי היא נוקמת??. איזה סמים??. לא הבנתי כלום.. סליחה על הבורות.... מישהו יכול לתת הסבר.. תודה....

GUILTY

New member
אמממ .... אני ינסה.

השיר זה כמו שיר נקמה .... אני חושבת זה עוד לא סגור ממש. הוא כתב אותו על התקופה שהוא היה בקטע של הסמים (כדורי דיכאון). ועל חברה שתלטנית......שמנסה לגרום לו להפסיק והוא לא מוכן להקשיב לה. ואז הוא נפרד ממנה והיא מנסה את החברים שלו ואת האח שלו....כאילו רוצה להיות אתם. והוא אומר לה שהחברים שלו יותר נאמנים לו ממה שהיא...ושהם לא יבואו אחריה. היפנית הזאת סתם לא קשורה לשיר....הם עשו את הקליפ מסרט יפני. היא נוקמת שם במעסיק שלה.

למעלה