סתם בא לי לשתף....

HyPeR SoNiC

New member
סתם בא לי לשתף....

חזרתי עכשיו הביתה מת"א. החברה שלי לשעבר (שניסיתי להחזיר אותה אלי) חגגה יום הולדת, אז לכבוד האירוע היא אירגנה יציאה למסיבה. בין המוזמנים, היינו אני, ועוד ידיד שלה , שהוא גם חבר שלה לשעבר... הגענו למועדון, והיה כל כך מעפן שם שאפילו הסלקטורית יעצה לנו לא להיכנס כי ריק שם לגמרי... אז ישבנו בפאב ליד המקום. לפני היציאה דיברתי איתה (האקסית), וסיכמנו שהמפגש הזה בינינו יהיה אפלוטוני לגמרי, כי אנחנו ממילא מנסים להיות ידידים עכשיו. ועם זאת, במשך כל הערב, האקס השני שלה נמרח עליה במשך כל הערב! זה היה חולני!!! הוא כל הזמן הסב את תשומת ליבה אליו כדי לגרום לי להרגיש כמו צלע חמישית (ואגב, זה עבד!), וכל שניה נצמד אליה ונמרח עליה! זה היה פשוט חולני! עכשיו, אני..... כמובן, עמדתי במילה שלי. הייתי אפלוטוני לגמרי. דיברתי איתה ולא יותר מזה! לא נגעתי בה מעבר למגע ידידותי... אבל הקטע הזה שהיה עכשיו פשוט הגעיל אותי! מה הוא עושה? למה מי הוא בכלל שיתנהג ככה? מי הוא חושב שהוא!?!? ולמה היא לא מעיפה את הידיים שלו ממנה כמו שהיא הייתה מעיפה את שלי אם הייתי עושה את אותו הדבר? יש לציין שהיא הייתה די שיכורה... אבל עדיין. זה לא מצדיק את זה... ועוד יותר מרגיז אותי שלא יכולתי להגיד לה כלום על זה... כי אנחנו הרי לא ביחד. היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. אבל עדיין... כבוד מינימלי אלי לא היה לה... יושב לידה מישהו שהיא נפרדה ממנו לפני חודש, והיא יודעת שהוא עדיין רוצה אותה בחזרה, היא גורמת לו להרגיש כמו איזה טפיל! נראה לי שאני אוותר עליה לגמרי, ואחפש מישהי אחרת, במקום אחר... ובנימה זאת ובהרגשה זו..... אני הולך לישון. אני לא מאחל לאף אחד לעבור ערב כמו שעברתי עכשיו.... זה היה פשוט עינוי! לילה טוב....

s h i r k u s h

New member
מי שגורם לך עינויים- תתרחק ממנו!!!

באמת עדיף לך לוותר עליה, כי היא נשמעת כמו שחקנית דגולה, שיודעת רק לשחק משחקים כאלה.

king kazabubu

New member
עברתי גועל נוראי מזה

ואני מבין אותך לגמרי. כל מה שאני יכול ליעץ לך זה להמשיך הלאה לבחורה הבאה. אם האקסית מתנהגת ככה אז אין ממש סיכוי שתחזרו ועדיף לך בלעדיה. עם הזמן תוכלו להיות ידידים קרובים יותר.

בשלולית

New member
כל מה שיש לי להגיד זה...

טוב שהגעת למסקנה הזאת... למה ציפית בגיל כזה? מצטערת בשבילך...

HyPeR SoNiC

New member
נושא הגיל די מצחיק.....

כי ההתנהגות שלי הייתה בוגרת בהרבה משלו.... הוא כאילו ניסה להראות לי כמה שהוא גבר, ושאני אדע בדיוק מי הוא ומה הוא בשבילה...... חשב שיש לי עצבים לשחק איתו משחקי כבוד, רק בגלל ש"גנבתי לו את החברה" זמן קצר אחרי שהיא זרקה אותו ונפגע לו האגו... יופי, ממש ילד גדול...

למעלה