סתם בא לי שאלון..=)

N o l o g o

New member
סתם בא לי שאלון..=)

שאלות התחלה שם: גיל: צבעים: איזה צבע החדר שלכם איזה צבע החלונות שלכם מה הצבע האהוב עליכם מה הצבע השנוא עליכם אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות מה צבע התיק שלכם משחקים: יש לכם סימס יש לכם IDDR מה המשחק מחשב האהוב עליכם אוהבים משחקי קופסא אוהבים את משחקי וואלה מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו חיות: מהי החיה האהובה עליך מהי החיה השנואה עליך יש לך חית מחמד אם כן..איזה מה השם שלה מפחדים מחיה כלשהי מהי החיה הכי מוזרה מהי החיה שחיה הכי מוזר מהי החיה שחיה הכי נורמלי

N o l o g o

New member
עונה לעצמי

שאלות התחלה שם: שיראל גיל: 18 צבעים: איזה צבע החדר שלכם
לבן (מלא קשקושים) וקיר כחול איזה צבע החלונות שלכם
שקוף..
מה הצבע האהוב עליכם
אדום ושחור מה הצבע השנוא עליכם
ורוד חח אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה
ממ כן, קצת..=) איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים
חח קיים כזה דבר..? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות
שוב, לא מאמינה בזה..=) מה צבע התיק שלכם
שחור וכחול משחקים: יש לכם סימס
היה פעם, עד שהתמכרתי יש לכם IDDR
לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם
חח למי יש זמן לזה בכלל.. אוהבים משחקי קופסא
לפעמים, רק טאקי..
אוהבים את משחקי וואלה
לא מכירה מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו
ממ היו הרבה חח מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו
כל המשחקים שלנו..=) מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו
יוו רביעיות של ברביות עם הילדה שאני חונכת אותה חח חיות: מהי החיה האהובה עליך
ו
מהי החיה השנואה עליך
נחש יש לך חית מחמד
כן אם כן..איזה
כלב ותוכי מה השם שלה
ל
- פולי, ול
- פרי מפחדים מחיה כלשהי
לא, יותר נגעלת..מג'וקים מהי החיה הכי מוזרה
וואי לא חסרות חח מהי החיה שחיה הכי מוזר
חרגול חח מהי החיה שחיה הכי נורמלי
תוכי, עטלף, כלב, וחתול חח רואים כמה משעמם לי..
=)

crazy cottage

New member
עונה../images/Emo163.gif

שם: קרן גיל: 15 צבעים: איזה צבע החדר שלכם: סגול איזה צבע החלונות שלכם: לבן מה הצבע האהוב עליכם: שחור,כחול,אדום וירוק מה הצבע השנוא עליכם: לבן וצהוב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה: כן איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים: כחול כהה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות: ורוד מה צבע התיק שלכם: סגול משחקים: יש לכם סימס: כן יש לכם IDDR: לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם: פיטר פן(שנים לא שיחקתי בזה
) אוהבים משחקי קופסא: לפעמים אוהבים את משחקי וואלה: כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו: מונפול מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו: מתנחלים (לכו תבינו
) מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו: מונפול חיות: מהי החיה האהובה עליך: נמר מהי החיה השנואה עליך: כל הזוחלים יש לך חית מחמד: כן אם כן..איזה: אחותי(
) מה השם שלה: חן מפחדים מחיה כלשהי: אממ נראה לי מעכברוש מהי החיה הכי מוזרה: סנאי מהי החיה שחיה הכי מוזר: בני אדם מהי החיה שחיה הכי נורמלי: כלב

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 17 וחצי צבעים: איזה צבע החדר שלכם- לבן עם קיר אחד עם כתמים סגולים איזה צבע החלונות שלכם- נממ בצבע רגיל של חלונות?!
שקוף מה הצבע האהוב עליכם- כתום (לא קשור לדעות פוליטיות) וסגול מה הצבע השנוא עליכם- ורוד אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה- ממ דיי, ובכלליות זה צבע שעושה לי רע איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים- ירוק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות- ורוד מה צבע התיק שלכם- שחור-אפור-בורדו
יש לי חולשה לגוונים של אדום-בורדו משחקים: יש לכם סימס- לא יש לכם IDDR- מה זה?
מה המשחק מחשב האהוב עליכם- כל מיני.. אני לא משחקת בכאלה שקונים, אלא משחקים חופשיים באינטרנט אוהבים משחקי קופסא- נממ תלוי אם יש עם מי לשחק ואם זה צחוקים אוהבים את משחקי וואלה- יאפ חיות: מהי החיה האהובה עליך- כלב מהי החיה השנואה עליך- חתול כי אני אלרגית יש לך חית מחמד- לא אם כן..איזה- - מה השם שלה- - מפחדים מחיה כלשהי- נממ גמלים :| תסתכלו על הפרצוף שלהם.. הם מרושעים!! מהי החיה הכי מוזרה- נממ דגים, כי זה פשוט מוזר

LauraLF

New member
תשובות: ../images/Emo13.gif

שאלות התחלה שם: שרון גיל: 18 צבעים: איזה צבע החדר שלכם: בורדו איזה צבע החלונות שלכם : לבן , וילון בורדו מה הצבע האהוב עליכם בורדו וסגול כהה מה הצבע השנוא עליכם : ירוק חולני אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה : לפעמים איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים : לא יודעת.. אין איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות : אין הכל של הכל מה צבע התיק שלכם : של ביצפר? כחול שחור משחקים: יש לכם סימס: כן יש לכם IDDR : לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם : book worm אוהבים משחקי קופסא : כן נראה לי אוהבים את משחקי וואלה : כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו : יש הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו : לא זוכרת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו : לא זוכרת חיות: מהי החיה האהובה עליך : חתול מהי החיה השנואה עליך : אין יש לך חית מחמד : כן אם כן..איזה : 3 חתולים מה השם שלה : ג'יל , ג'סי וג'ואי מפחדים מחיה כלשהי : לא מהי החיה הכי מוזרה : היפופוטם מהי החיה שחיה הכי מוזר : ג'ירפה מהי החיה שחיה הכי נורמלי : חתול

למעלה