סתם בגלל הקור

סתם בגלל הקור ../images/Emo186.gif

היום הייתי ביום חופש, קמתי בבוקר, שמעתי את הגשם והרוחות העזות וזה רק עשה לי חשק יותר גדול להישאר מתחת לשמיכת הפוך החמה ,אילצתי את עצמי לקום מהמיטה, (אךךךך כמה קשה להסיר את השמיכה החמה ולהרגיש את הקור הזה באוויר כמו זבנג פתאומי לגוף) הלכתי לחדרה של הילדה הגדולה, לאחר שהצלחתי להעיר אותה , זה כלל קריאה, לטיפה וניעור קליל, הודיעה לי בזו הלשון "אמא הגרון כואב לי וגם הראש" , חשבתי לעצמי , "אולי זה הקור? אולי זה פינוק", אך מיד ריחמתי עליה והודעתי לה "אוקיי תישארי בבית" לאחר מכן ניגשתי לחדרי הילדים הקטנים, קריאה לזה וקריאה להוא, והם פתחו את עינהם היפות, הקטן מיד הודיע שקר לו והוא עייף, האמצעי התקשה לפתוח את העיניים, ואני פתאום כאילו שומעת קול שאומר לי "אל תהיי רעה, תשאירי אותם בבית, גם כך את נמצאת, למה את שולחת אותם בקור הזה" ולבסוף החלטתי להשאירם איתי. האמת מאוד נהניתי איתם, שיחקנו ביחד מונופול, קראנו ספר ביחד, שיחקנו במחשב, ופתרנו תשבצים. האם גם אתם נוהגים מידי פעם להשאיר את הילדים בבית על סתם?

טאKילה

New member
סתם כי קר,קורה המון..../images/Emo186.gif

בימים גשומים מאוד אני גם סלחנית שכזו, משאירה אותם במיטה.

אהובה.א

New member
זה קר זה?

אז מה הוא יגיד על הקור החודר? פחחחחחחח בברררררררררררררררררר

Mוניk

New member
חחחחח אהובההה

זה מה אומרים הקפאת יצרים זה בי3ים קפואות ורקט..... שששש לא נעים להמשיך תמונה מגניבה אהובה}{ מוניק

ט ר ז ן

New member
כל הכבוד

אני הייתי מתעקש, הסיבה המוצהרת כי ככה מחנכים, ביני לבין עצמי הייתי מודה כי אני רוצה להתפנק לבד...

קרן איזה קטע גם אצלי אותו דבר קרה..

אתמול,קמתי בבוקר וראיתי שהגשם לא פסק וקר מאוד והחלטתי לא לשלוח את הילדודס לא לבית הספר ולא לגן מה יש שישארו בבית החם והנעים, והם היו שמחים.. היה הרבה בלאגן משחקים פאזלים הרכבות ומה לא.. אבל היה שווה הכלללללללל

אז בפעם הבאה צלצלי ../images/Emo8.gif

וכך הילדים ישחקו ביחד ואנו נשב ונשתה קפה חחחחחחחחחחחחחח

למעלה