סתם בדיחה להעלאת המורל

י פ ע ת

New member
סתם בדיחה להעלאת המורל

כומר של כנסיה מכנס את כל הנזירים, 100 במספר, ואומר להם כך: אני וראשי הכנסיה החלטנו לבדוק מי מכם הוא באמת נזיר, ובחורה עירומה לידו לא תגרום לו לשום גירוי. הכומר קשר לכולם פעמונים מסביב ל(מה- שמו?)והציב בחורה ממול. הבחורה הורידה חולצה, ל-50 מהנזירים צילצלו הפעמונים. הורידה חצאית ולעוד 49 צילצלו הפעמונים, רק אחד נשאר עומד שקט ואדיש. ניגש אליו הכומר, אמר לו:``כל הכבוד`` וחיבק אותו, ואז.... צילצל הפעמון. (לא לטרוח לאמר לי שהבדיחה ישנה, אבל בכל זאת טובה)!

סקסופון

New member
יפעתי.... מה-שמו??!!

חמודה, בקשר ל``מה-שמו``, תשמעי סיפור שרעייתי המתוקה סיפרה לי אתמול בלילה: אב נוטה למות, אזרח מכובד בחברה בשעות הפנאי, החליט להוריש את כל כספו לאחת משלוש בנותיו, זו שתתגלה כהכי תמה, ברה וחסודה. הלך אל הבת הבכורה, שלף ממכנסיו ללא כחל וסרק את מה שאת קוראת ``מה-שמו``, ושאל אותה ישירות: ``מה זה?``. ענתה הבת בנחישות: ``זה זין, אבא``. רגז האב והכריז: ``מופקרת! את לא תראי ממני גרוש.`` הלך אל הבת האמצעית, חזר על אותו ריטואל וזכה לאותה תשובה. ``שרמוטה``, פסק האב המאוכזב. ``גם אותך אני מוחק מהצוואה``. תקוותו האחרונה הייתה הבת הצעירה, והפעם הגיע מענה מפתיע: ``זה? זה בולבול, אבא``. התמוגג האב ונשם לרווחה. ``מלאך צחור שלי``, קרא, ``את ביתי האמיתית, ואת תקבלי את כל רכושי; אבל כיוון שתגיעי בקרוב לפרקך, הרשי לי ללמדך כי למה שראו עינייך קוראים זין.`` צחקה הנערה צחוק גדול ולבסוף אמרה: ``לא, אבא חמוד, אני יודעת טוב מאוד מה זה זין, ומה שיש לך זה בולבול``. שיהיה לך יום נפלא, יפעתי.

י פ ע ת

New member
סקסו! ממשיך להפתיע

כנראה שאף פעם לא אגבור עליך בשליפת בדיחות!!! אחלה ותמשיך לשלוף!!!( ואני אחריך)

למעלה