סתם בדיחה

jess ועוד

New member
סתם בדיחה

לסגור את השבוע... איש אחד בא ביתה מבית החולים לאחר ביקור אצל חמותו. אשתו שואלת בחרדה, "מה שלום אמא שלי?" בעלה עונה: "אמא שלך בסדר גמור, בריאה כסוס ותאריך ימים. שבוע הבא היא משתחררת מבית החולים ובאה לגור אצלנו לתמיד!" האישה המופתעת שואלת: "איך זה יכל להיות הרי רק אתמול היא שכבה על ערש דווי והצוות הרפואי סבר שנותרו לה ימים ספורים בלבד." אומר הבעל: "אני לא יודע מה היה אתמול אבל היום כששאלתי את הרופא אודות מצבה, הוא אמר שעלינו להתכונן לגרוע מכל..."

שמופית

New member
../images/Emo6.gif יש לי גם אחת....

דייג אחד תופס דג זהב. הדג אומר לו "אם תשחרר אותי, אני אתן לך משאלה אחת". הדייג, שאוהב לשתות בלי עין הרע ואין לו הרבה כסף לקנות משקה, מבקש "בבקשה דג זהב, תעשה שכל פעם שאני משתין, תצא וודקה !" בערב, הדייג מגיע הביתה ואומר לאישתו "תביאי שתי כוסות", משתין וודקה ושניהם שותים כוסית. ביום השני - אותו דבר. חוזר מהים - תביאי שתי כוסות - שותים וודקה. ביום השלישי - כנ"ל. - תביאי שתי כוסות - וודקה. ככה גם ביום הרביעי וביום החמישי. מגיע יום שישי (עונג שבת), הדייג חוזר מהים ואומר לאישתו "תביאי כוס אחת" האישה "למה ? ומה איתי ?" הדייג - "היום את שותה מהבקבוק"....

למעלה