סתם בובה שהתחשק לי לבנות....על הדרך...

ooommmr

New member
סתם בובה שהתחשק לי לבנות....על הדרך...../images/Emo60.gif

מה דעתכם
עומרי

tov22

New member
מדהים!!

הי עומרי, אני בד"כ רק צופה שקטה מהצד, אבל הפעם הצלחת להוציא אותי מהכונכיה שלי... הוא פשוט מקסים :) טובית

עומרי אני מאווווווווווווהבת

אני רוצה את השבלול ....למי הוא מיועד? הוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמודי ומתוקי ומושלם. אני מאוד אוהבת את הסיגנון ...הקונכיה .....הכל כל כך נקי ומתוקתק. יופי של בובה. דבוש

ooommmr

New member
חחח...הוא מיועד לשידה בכניסה לבית...חחח

סתם עשיתי אותו בשביל הכיייף... כייייף לשמוע ממך את המחמאות האלו! תודה! עומרי.

kecem5

New member
השבלול של עומרי

היי עומרי הבובה יפהכמה עולהבובה כזו להזמנה.

ooommmr

New member
כזו בדיוק? אם כן....

תוכלי לקבל את הבובה הזו בכבודה ובעצמה....חחח צרי עמי קשר במסר/מייל אם תרצי פרטים נוספים... עומרי

מיועד לשידה? כזה חילזון מעלף לשידה?

עומרי חילזון כל כך חמוד והצבעים שלו חיים .

יעל0403

New member
איזה חמודדדדדדדדדדדדי

הי אם זה יוצא לך ככהסתם על הדרך זה יפה אני גם ינסה אני מקווה שגם לי יצא משהו מתוקי כזה שהוא יהיה סתם על הדרך באמת מתוק השבלולולולי והצבעים שלו מדהימים הוא מתאים לי לסלון בדיוק פינינו מקום על השידה

שבלול לתפארת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כ"כ אנושי שבא לחבק אותו ואיזה מבט וחיוך מלא חיים ושמחה - באמת כל הכבוד עומרי על עוד עבודה יפה במיוחד! לא חבל שהוא יהיה " סתם " מונח בכניסה לבית? חילזון כזה אמור להופיע על הבמות... כתבת שעשית אותו כי התחשק לך ואותי מעניין לשאול כמה זמן לקח מהרגע שקמת והחלטת שבא לך ליצור אותו ועד לרגע שהוא היה מוכן? שתמיד יתחשק לך סתם לעשות בובות מוצלחות כאלה

ooommmr

New member
תודה! אממממ...לקח לי בערך יום וחצי לבנות אותו

עומרי.

השבלול שלך מדליק בטירוף

נורא אהבתי את כל הצילום התמונות שחור לבן כוננית עץ נרקיסים לבנים ושבלול ציבעוני פצצה - איזה יופי מחמם את הלב דברים כאלו.

lshap

New member
מדהים.............

מדהים. מקבל פניך בכניסה לבית בחיוך...

גליתוי

New member
סססססססססססססתם בובה?

זו אחת הבובות היפות שראיתי! כל כך מושלמת! ועם ה"תפאורה" מסביב היא נראית עוד יותר... תמשיך ליצור עוד סתם בובות על הדרך... נחנו נשמח לראות!

ooommmr

New member
../images/Emo140.gifאיזה כייייייייף!

אני קורא את התגובות הכייפיות האלו לאחר משמרת מייגעת במיוחד בעבודה וזה הקפיץ לי את המצב רוח! תודה רבה על התגובות המדהימות האלו! עומרי

אין כמוך! העבודה מדהימה ביופיה ואיכותה

הצבעים, הגימורים העיצוב ה- כל !! כמו שאר העבודות שלך! יש מצב שאתה מתחיל ללמד (למרות העיסוקים הרבים שלך)? ועוד שאלה, תוכל לכתוב כמה טיפים על צביעת ספוג? תודה "ילד"פלא

למעלה