סתם ביקורת למת לצעוק

hasaroot

New member
סתם ביקורת למת לצעוק

לפני חודש יצאתי לאיזה טיול סיירות של החברה להגנת הטבע טוב היה ממש סבבה נסעתי עם עוד שני חברים והיו שם שתי בנות שמייד התחילו איתן צחוקים ושטויות, טוב במסלול והכל אני נשארתי מאחורה ודיברתי איתן ובלילה הראשון ישנו אני שני החברים שלי והשתי בנות. אני ועוד אחד בערך התחלקנו באחת (אני עשיתי כרית ושמתי יד והוא חצי חיבק) וככה יישנו את היום הראשון. בלילה השני אני הלכתי לגיטרה ובערך ב12 בלילה הלכתי לגיטרה והתחלתי לשיר שירים עם שתי בות אחרות מהקבוצה שלי והקבוצה של היותר מבוגרים. טוב נגמר הסוס וחוזרים לשק``שים, אני חוזר רק כדי לגלות שחבר שלי מתמזמז עם אחת שם, זא פשוט עמדתי בצד וחיכיתי עד שהם נגמרו, אחרי שהם גמרו שאלתי אותם איפה בן וטל (חבר שלי ועוד אחת) הם אמרו שהם הלכו לאנשהו. ידעתי שלבן אין סיכוי איתה אז התחלתי לחפש אותם, לא מצאתי אז פשוט שמתי את השק שינה ליד הזוג המתמזמז (לא הפרעתי) והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי לבד וקצת בדיכי כדי לגלות שבן וטל ישנו אחד ליד השני מחובקים (ככה בן אמר). טוב בלילה השלישי לא רציתי להשאר לבד אז הצעתי למישהי לישון ביחד היא הסכימה, אנחנו שמים את השק``שים אחד ליד השני ומתחילים לדבר, אחרי שעה בערך אני פתאום קולט שהיא תוקעת את הלשון שלה בתוך הפה שלי. טוב מתמזמים כל הלילה ומתמזמים כל הנסיעה הביתה. ביום הרביעי דיברתי הרבה עם טל. אה שכחתי לאמר שבן בחיים שלו לא הצטרפת. בכל מקרה בן מספר לכל החברים שלנו איזה כלי הוא יצא מה שנורא עיצבן אותי ואת אילן (החבר השני שלנו). אחרי איזה שבועיים אני מתקשר לטל הזאת והיא כזה קופצת משמחה ודיברנו בנורא התלהבות ובערך 20 דקות של אחת השיחות עם בת שיצאתי מהן יותר מאושר. כשידברנו אמרתי משהו על זה שהיא התחבקה עם בן והיא אמרה שזה היה ממש כלום ושהוא אידיוט שהוא מספר את זה ומתלהב מזה ושטויות. כמה ימים אחרי השיחה בן אומר לי שהוא שמע שדיברתי עם טל אז אני אומר לו כן אז הוא שואל על מה דיברנו ואמר עוד איזה משהו על זה שהוא יצא כלי בטיול. ברגע זה היתה לי דילמה האם לבייש אותו ולומר לו מה היא אמרה או שאני צריך לתת לזה לעבור. עכשיו זה כבר חלב שנשפך וואטר אנדר דה ברידג` אבל האם אני צריך לבייש אותו בפעם הבאה? מחכה לתתשובה hasaroot

hasaroot

New member
סיפור ארוןך שנגמר בדילמה

זה אמור להיות הנושא של ההודעה הקודמת

עצה-מקווה שעזרתי!

אני חייבת לומר - א ל ת ד א ג!!! זה באמת שטויות לעומת מה שיהיה לך עוד בעתיד. (לא קטע של להדאיג או משהו בסגנון) בכל אופן, בקשר לבעיה הזאת- תשמע,לבייש את חבר שלך זה הצעה ממש גרועה כי זה לא יהיה נעים לאף אחד ממכם. אבל- אתה יכול לומר לו שאתה דיברת עם הטל הזאת ושאם אמרה לך את האמת אבל שאתה לא הולך לספר כלום לאף אחד (ואני מקווה שלא סיפרת) ותשכנע אותו ותסביר לו שזה יפגע בה אם אנשים יחשבו דברים לא נכונים עליה ושאם באמת אכפת לו ממנה (אם הוא בנאדם) אז שיספר את האמת או שלפחות ידבר איתה ויצטער על מה שעשה כי בסופו של דבר כולם ידעו את האמת (זה תמיד ככה) ואז הוא יצא ממש חרא ומניאק מהעניין. אממ מקווה שעזרתי לך נילי

למעלה