סתם בישביל שתדעו ......

בהביבו

New member
סתם בישביל שתדעו ......

סתם בישביל היידע שלכם, אני בימים האלה בודק מי יהיה הגולש (אני אדבר בלשון זכר אבל זה מכוון גם אליכין - בננות) אשר יוכתר כגולש מומחה בפורום, והוא ייזכה להיצבע לאדום! כמובן לא כל אחד יכול להיות גולש מומחה, ולכן זה עוד יכול לקחת זמן עד שאני אמצע לנכון את מי לבחור. בינתיים יש מלאן, אבל בסוף - יהיה רק אחד \ ת! טוףף.. נעדכן אתכם בהמשך

אנשובי

New member
כנראה

זה מייחד אותך או משהו
אצל כול פורום זה משהו שונה

בהביבו

New member
עקרונית זה ... !

לא אמור להיות שונה מפורום אל פורום. יכולים אולי להסביר לך את זה שונה אבל בסופו של דבר זה אותו הדבר. צבע אדום מיוחס או לאירוח, כלומר ל... מוקי במידה והוא מתארח כאן, או אם אני רוצה לבחו7ר שיהיה איזשהו גולש בפורום, שאני יודע שהוא נחשב כמומחה, שזה הכל בכלליות, אני רשאי ליצבוע אותו. עקרונית אני אקבע. נמרוד, פשוט כבוד ומי שנכנס לפורום בתור אחד חדש, יזהה אותך כמישהו יותר....
אם אתה לא מעוניין, נוו פרובלם!

בהביבו

New member
לא. זה יותר אני קובע, וגם, אתם...

הגולשים תיצטרכו להסכים איתי..!

בהביבו

New member
חחחחח..מה פתחתם לי כאן..

קלפית הבחירה... לי יש שם הכי טוב: "בבב" לרשות האדומים" ( בהביבו - בX3)

בהביבו

New member
דייי גבר יא אנטי בהביבו...

תקלוט - אותך, אני לא אבחר, אחרים אני כן. זהו! (חחחחחחחחחחח, רציני תפסיק!)

בהביבו

New member
אתה עדיין אל רואה מה אתה עושה?

עזוב. ניראה לי זה עופרי! רק אוהב לשפוט והכל. אם ככה אתה חושב שאני אתן לבנות במקום לבנים לאנשים שהשם שלהם מתחיל ב - צ ולא - ר, אז באמת חבל. כי אתה טועה. להבא תחליט ותשאיר את זה בתוך עצמך.. לילה gooote

choul

New member
יש לך דעה מוקדמנית(ילדים סורגים)

גם כן אתה צוחקים איתך אתה נעלב אכפת לי מי תבחר?אני לא כל היום פה ולא פותח כל כך הרבה שירשורים אני לא אהיה האיש הזה אז אני סתם כותב דברים אני כותב כל מיני שטויות אבל אל תיקח ברצינות בן

למעלה