סתם בקטנה

SummerSpirit

New member
סתם בקטנה

לפני שבועיים-שלושה ככה חלמתי חלום מוזר שהופיעה בו מישהי שלמדה איתי בחטיבה ומאז לא ראיתי אותה למרות שאנחנו גרות באותה שכונה. ניחא, היה מוזר שפתאום משום מקום היא מופיעה לי בחלום אבל שיהיה. איזה יומיים-שלושה אחרי זה היא מגיעה למקום העבודה שלי במקרה! ובכוונה בחרתי לעבוד דווקא שם כי זה יחסית רחוק מהשכונה ודווקא כדי שאני לא אתקל באנשים שאני מכירה. והיא, מכללללל האנשים בעולם, מופיעה אחרי יומיים שאני חולמת עליה, אחרי שנים שלא ראיתי אותה. מה הסיכויים? וזהו, אני זוכרת שכמה דקות אחרי שהיא הלכה חשבתי כמה מוזר זה שהיא פתאום באה ואז נפל לי האסימון שחלמתי עליה ואתם יודעים... לואו אוף אטרקשן... ממש דרימוורקס
.

ליאת 888

New member
מוכר ../images/Emo13.gif

יש מי שיטען שזימנת אותה, יש מי שיטען שקראת לה... לדעתי כולם צודקים, אבל את הרגשת אותה, הרגשת את ההתקרבות שלה אליך, אחלה,

Purple Mushroom

New member
יפה ! מיוחד ../images/Emo13.gif .

שיו , איזה חלום אני חלמתי הלילה . גם מאוד מיוחד . מעניין איזה השפעה תיהיה לזה במציאות . רציתי ללכת עם זה לפורום חלומות . אבל אין זמן

MAGIC39

New member
מה אין זמן???????????? purple

ח ח ח .... חי חי חי, לך על זה, תרטיט את זה, אם זה מעסיק אותך תן לזה את כל העוצמה , או לחלופין, השאר מודע לזה, זה שלך, ואם זה הגיע עד אלייך בלילה בחלום אז בטח יש משמעות. חוצמזה, מה שלומך? אני לא הייתי פה הרבה זמן, אבל תמיד פה, מבין למה הכוונה???? ביי בינתיים.

Purple Mushroom

New member
אני בסדר , קצת לחוץ . אבל לחץ חיובי .

כל אחד מנתב את החיים שלו איך שהוא בוחר . הדגשה על הבחירה החופשית :)

kikona126

New member
מה זאת אומרת אין זמן????

כנס לפורום ושרשר להודעה היומית ומהר!!!! (מנהלת פורום חלומות)

Purple Mushroom

New member
בסדר המפקדת!../images/Emo7.gif../images/Emo195.gif<-חייל ממושמע:)

התשובה לשאלה "מה זאת אומרת אין זמן??.." זה שתראי , את כתבת את ההודעה הזאת בפורום הזה , ולקח לי כמעט יומיים לקרוא אותה , ולהגיב . ומאז שחלמתי את החלום עברו יותר מ3 יממות . זה אומר שבאמת אין לי זמן , והמצב קשה . הייתי רוצה (אולי הערב) , להדביק את חוסר וקצב ההתכתבות שלי בתפוז , ואולי אנסה לכתוב ולשלוח בפורום הזה הודעה חדשה , שתתן לי יותר זמן לעשות את כל מה שאני רוצה , לפחות כל יום בהתכתבות של תפוז
זה כמו ניסיון להתייעצות ולעזרה.
בתודה , אלון
.

למעלה