סתם בשביל הכיף....
L LaMbChOpS New member 16/1/04 #4 טוב לא חשוב. בנתיים נסתפק ב תמונות שעוד לא היו פה...לפחות ככה אני מקווה.
נ ניקול (גין גריי) New member 17/1/04 #12 אח אני משוגעת על התמונה הזו היד הזאת שלו שיהיה בריא מביא לי לאטמה מוריד לי את הראש בדרך
מ מיצי007 New member 16/1/04 #8 כן אבל מה הקשר אישה? תתחילי עכשיו לשים לי תמונות של ויגו בפורום של ג'וני? לא תודה
L LaMbChOpS New member 16/1/04 #9 לאאאאא! אוף!! בכל פורום, אני אומרת משהו ומבינים משהו אחר לגמרי!! אההההה! סליחה על ההגזמה אבל זה משגע ת'שכל!!גררררררר טוב, בכל מקרה, הסיבה ששאלתי היא כי אני מחפשת עוד מישהי לפתוח איתה פורום ויגו....
לאאאאא! אוף!! בכל פורום, אני אומרת משהו ומבינים משהו אחר לגמרי!! אההההה! סליחה על ההגזמה אבל זה משגע ת'שכל!!גררררררר טוב, בכל מקרה, הסיבה ששאלתי היא כי אני מחפשת עוד מישהי לפתוח איתה פורום ויגו....
מ מיצי007 New member 16/1/04 #10 לא יפתחו לך פורום ויגו תאמיני לי ואני יודעת כי יש לי 4 פורומים בתפוז לא יפתחו לך פורום על ויגו,כי פה בארץ הוא כולה זה ששיחק בשר הטבעות. אבל תנסי בהייד פארק?
לא יפתחו לך פורום ויגו תאמיני לי ואני יודעת כי יש לי 4 פורומים בתפוז לא יפתחו לך פורום על ויגו,כי פה בארץ הוא כולה זה ששיחק בשר הטבעות. אבל תנסי בהייד פארק?