סתם בשביל

HARMONY224

New member
אמ

גיליון מספר 2691 התאריך של היום .. יש כזאת תמונה של דור דניאל .. :)

I AM7

New member
../images/Emo13.gif

תודה ! מי זה דור דניאל?...(בורות מצידי?
)

liron138

New member
חחח לא בורות בכלל

סתם זמר מזרחי יותר נכון..עוד!! זמר מזרחי...חחח ואתם לא מאמינים חברה שלי הלכה ברחוס וראתה רק את הפוסטר תלוש ברחוב היא הרימה אותו וראתה שזה 30 והביאה לי אותו בריצה חחח איזה כיף לי...אהה! מקווה שגם לכן ולכם יש..:)

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifהוא לא זמר מזרחי.

הוא יותר בסגנון של נינט וכל אלה..(פחות או יותר) לפחות לפי מה שידוע לי..

A Modern Myth

New member
רק פוסטר

מהשוטס האלה עם הרקע האדום והמיטה, כשמאט עוד לא עזב. כמובן שהורידו אותו בפוטושופ

רעותוש02

New member
חברה שלי הצביעה עלי ופתאום אני שומעת תעבירי ל

לרעות תעבירי לרעות ו פתאום מה אני רואה?! שמו לי את הפוסטר שלהם בידים!! התחלתי לצרוח [טיפ- אל תעשו את זה באמצע שיעורXDD]

מישהי יכולה לשים את התמונה של הפוסטר פליז?

זתומרת, איזה תמונהשלהם לקחו כפוסטר

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif [:

אני לא מצליחה להעלות תמונות אז.. http://www.jaredleto.hu/photogallery/cpg149/albums/uploads/FOTOSHOOTINGS/2006ujpiros/771141_1.jpg

I AM7

New member
אחחחח

כמו איזה טמבלתי רצתי לחפש את העיתון מה חשבתי לעצמי....איך ידעתי שהם ישימו את זה... נ.ב אריאל תפסיקי לשים את ה
הזה....את מלחיצה אותי

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifחחחח

זה החתימה שלי -_- ואני לא בקטע של בנותXD,אם זה מה שמלחיץ אותך(יש עוד סיבה?XD)

I AM7

New member
EMA-------

טוב , כנראה שאתם יודעים ש30 לא משתתפים השנה בEMA אבל! יש לנו נציגות ישראלית והיא - נינט טייב. אז אם בא לך תצביעו....היא בקטגוריה Best European Act....תרדו למטה ותראו אותה... אני את האמת לא אהבתי את ההתחדשות הרוקיסטית שלה...אבל היא משלנו. http://ema.mtv.co.uk/vote

liron138

New member
אני מתבלבלת...

טקס הEMA זה טקס שקשור למוזיקה או לסרטים?!.. ולאיזה שנה את מתכוונת 2009 או 2010.?.כי היה לא זמן טקס שקשור למוזיקה והם לא היו בקטגוריות בגלל כל הבלאגנים עם החברת תקליטים. תודה מראש ושבת שלום..:)

A Modern Myth

New member
EMA קשור למוזיקה

לא חסר טקסי הענקת פרסים במוזיקה ובקולנוע ובעוד כל מני, הוא לא היחידי. השנה הם לא משתתפים כי מאז הטקס הקודם הם לא עשו שום דבר חדש שראוי לפרס.(אני מדברת על שנת 2009)

אני מבינה את הבלבול ואני אסביר

כל שנה לMTV יש שני טקסים. האחד, שהיה לא מזמן.. בספטמבר אם אני לא טועה, ש VMA ויש עוד אחד הEMA VMA זה - video music awards הוא טקס הפרסים של הMTV האמריקאי והוא עוסק רק בקליפים של אותם אומנים, הוידאו הכי טוב, גם במסגרת הטקס נראה לי שבוחרים גם את זמר וזמרת השנה. הEMA זה הEuropean music awards של MTV אירופה והוא ניתן על מוזיקה וקליפים פה ושם. אבל יותר.. להקת השנה, זמר השנה, שיר השנה ובלה. וזה עוסק בשיר השנה לשנת 2009. שנה הבאה זה יהיה 2010. הטקס שהיה לא מזמן היה הVMA וזה לא בגלל הבלאגן עם חברת התקליטים זה בגלל שלא יצא להם קליפ השנה בכלל חוץ מABL אבל בואי נגיד שהוא יצא יחסית מזמן, הוא יצא שנה שעברה ולכן לא ממש נכלל בקטגוריות. השנה הם לא מופיעים גם כי הם לא עשו כלום. שנה הבאה- הם יהיו

למעלה