סתם דברים מגניבים לחדר..

אייל81

New member
סתם דברים מגניבים לחדר..

יש לכם רעיונות לכאלה? דברים שמוסיפים אופי ובכלל לחדר?

mokile

New member
ציורים מקוריים לבית

אני ממליצה על ציורים מקוריים על בד קנווס בצבעי אקרילק בהתאמה אישית בהתאם לסגנון שלך אשמח לשלוח לך דוגמאות לציורים את מוזמנת ליצור איתי קשר מוניקה 052-8354009 [email protected]

gam ani

New member
הוא התכוון לזה

שאת מפרסמת את עצמך בפורום הזה באופן בלתי נלאה... לכל שאלה, גם כזאת שאינה קשורה כלל לתחום העיסוק שלך, את עונה בצורה זהה, ואנשים מפסיקים להתייחס אלייך בצורה רצינית. ולבחור למעלה, תקפוץ לאיקאה. יש שם הרבה דברים מעניינים מהסוג שאתה מחפש.

mokile

New member
תשובה

ההבדל בבין רכישה באיקאה לבין הזמנת ציורים מקוריים בהתאמה אישית לפי צבעים וסגנון שיתאימו לאותו לחלל הבית הם מאד גדולים...

Alonchuck

New member
זה לא פירסומי

www.livecity.co.il/go/317 זה מוסיף המון לחדר .חמימות וסטייל

gam ani

New member
אם האתר מקדם את המוצר

אותו אתה מוכר, איך הוא בדיוק "לא פירסומי"?

uvls

New member
זה אכן מייגע להיתקל בהודעות שלכם

וודאי שזה פרסומי, ושניכם מכניסים את זה באופן שאינו תורם לאף אחד (לדעתי גם לא לכם), ולרוב גם אינו ממש קשור לשאלה. מוניקה, אם את מאמינה כל כך גדולה בציורים ותמונות, נסי לנמק קצת ולהתייחס לשאלה ולא להשתמש בכל פעם באותו הטקסט. אלון, אם אתה כזה חסיד של עורות ומומחה בתחום, אתה מוזמן להעשיר את השואלים ולתת קצת יותר אינפורמציה שקשורה לשאלה. הדבקת ההודעה הפרסומית במפגיע, ללא כל הבחנה, אינה מוסיפה לכם ולמוצר שלכם כבוד. אם תענו לשאלות כאן ותפגינו אכפתיות ומקצועיות, מה שאומר להמליץ גם על דברים אחרים ואפילו לשלול את השימוש בציור / עור של נמר במידה וזו אינה הבחירה הנכונה, תזכו להערכה ואינשאללה גם לפרנסה. ומעל לכל, זה פשוט מעצבן להיתקל בזה כל הזמן. רעש ויזואלי. המשך פרסום מסוג זה יוביל למחיקת ההודעות. שבוע טוב יובל

Alonchuck

New member
תודה לך

יובל . תודה לך על הערתך שהינה ברוכה אחראית ובמקום. אלון. שנה טובה לך.

רינתפ

New member
../images/Emo110.gif

אם אתה גר בת"א אז תעשה סיבוב בשנקין, נחלת בנימין, בוגרשוב ובטח תמצא דברים שימצאו חן בעינך. אתה יכול להוסיף לחדר שטיח "פרווה" ופוף גדול, אם יש לך חדר גדול אז שולחן נמוך מאד יכול להוסיף ועליו ניתן לשים נר/נרות. וילון יכול להוסיף המון במיוחד עם זה וילון צבעוני מבד שקוף שהשמש חודרת דרכו, נותן תפאורה מדהימה לזריחה ובמיוחד לשקיעה. שינוי ע"י צבע יכול להכניס אופי ואווירה חדשה לחדר בהצלחה

אייל81

New member
הכל נשמע מגניב...

יש מקומות מיוחדים לוילונות כאלה? ובכל מקרה, כדאי משהו עם הדפס או בלי? שולחן נמוך, פןף, איפה יש את זה? תודה.

יסטרדיי

New member
אופי של מי?

ומה זה מגניבים? מה שמגניב את X לא בהכרח מגניב את Y... היי אייל, קודם כל - מה מעניין ומה מאפיין אותך? מה הצרכים שלך בחדר? וגם, פחות משנה אבל בכ"ז כדאי לקחת בחשבון אם זו דירה שלך, של ההורים או שכורה? כי את השינויים שייעשו בחדר, תבצע בהתאמה. לפי זה תקבע נושא לחדר - למשל, אם אתה מנגן בגיטרה ואוהב מוזיקת רוק (או לחילופין, קלאסית), אפשר לסדר חדר שלם סביב הנושא הזה. אם אתה עוסק בספורט, למשל, תתרכז באלמנטים מהתחום הזה, וכך הלאה. לא לשכוח תאורה, אחסון, צבעים... וכל מה שעולה לך בראש. אם תרצה ייעוץ מקצועי פנה אלי במסר.

אייל81

New member
לצערי, עדיין חדר אצל ההורים...

וגם אני חשבתי על "נושא" לחדר, רק שאין לי כזה...אני לא פריק של שום דבר... בגלל זה אני רוצה לשמוע כל מיני רעיונות טובים, מתוכם אברור את מה שמתאים לי.

יסטרדיי

New member
אם זה עדיין בבית ההורים אז הייתי

מתכננת עיצוב לא "משוגע", כדי שאם תעבור משם למקום משלך, הם לא "ייתקעו" עם העיצוב שנשאר... בגדול, הייתי בוחרת בשילוב של צבע חם אחד על קיר אחד מרכזי (תחליט לאן מסתכלים דבר ראשון כשנכנסים לחדר) + צבעים רכים יותר לידו. למשל קיר אחד בבורדו, ושאר הקירות בבז'/קרם/שנהב. אפשר לצבוע באותם צבעים את פריטי הריהוט שבחדר, לארגן את חלקי החדר לפי פונקציות שונות (למשל פינת עבודה ששם תציב שולחן עבודה, מחשב ומדפים, ובצד אחר את המיטה שלידה תציב משהו שיתפקד כשידת לילה, ו/או מערכת סטריאו, בצד אחר של החדר תמקם את הארון ולידו מראה, כדי שתוכל לבחון את עצמך כשאתה מתלבש וכו') על הקירות אתה יכול לתלות תמונות/בדים/עששית אחת או שתיים לאווירה, אפשר עציץ גדול וירוק שיוסיף פן טבעי ועוד ככל העולה על רוחך, בשילוב צבעים.

גל גלגל

New member
../images/Emo8.gifיש לי כמה

אהילי נייר אורז (אפשר לקנות - אפשר להכין לבד)
צביעת קירות, אפשר לצבוע כל קיר בצבע אחר, אפשר ליצור פסים בעזרת נייר דבק, נקודות ריבועים וכו'..
טפטים - היום יש טפטים ממש מדליקים בסגנון שנות השבעים
מצעים - לא להאמין כמה מצעים(בצבע איחיד) יכולים לשנות
תמונות גדולות או ציורי קיר
מדפים מיוחדים (באלכסונים או ממתכת)
נרות כמובן - נותנים אוירה קסומה ורומנטית רוצה עוד?

אייל81

New member
תודה רבה לכולם...

קיבלתי יותר הצעות ממה שחשבתי ובהחלט אקח אותן לתשומת ליבי... לגבי המפרסמים, אכן זה מייגע, כדאי שגם אתם תשימו לב למה שכתבו לכם.

אייל81

New member
אוקיי....

קצת חשבתי על זה ו... 1. מה זה אהילי נייר אורז? 2. מדפים מיוחדים, נשמע לי סבבה, אני מניח שאיקאה יהיה מקום טוב לזה?\ 3. יש לך אחלב רעיונות, אם יש לך עוד..בכיף:)

למעלה