~סתם דיון פורימי~ למה אתם מתחפשים?
D Dark Night Of The So New member 4/3/06 #2 ^^ מי אני מתחפשת לחיילת כוסית...חיחי..^^ לחיילים שבנינו זהו פיצוי לבחורילות שבבה"ד 1 חיחי
ס סוניק הקיפוד New member 4/3/06 #3 אני לא אתחפש../images/Emo118.gif לאדע, הגיע הזמן להיות קצת בוגר.. ולא להתחפש לדברים מפגרים, איפור וכל החרטה
אני לא אתחפש../images/Emo118.gif לאדע, הגיע הזמן להיות קצת בוגר.. ולא להתחפש לדברים מפגרים, איפור וכל החרטה
N noyy New member 4/3/06 #5 ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif להתחפש לזונה זה מגניב [קחו איתכם מלא כסף של מונופול]
ס סוניק הקיפוד New member 4/3/06 #10 XDDDDDDDDDDDD../images/Emo118.gif רעיון טוב .. אבל בצפר דתי לצערי
A ailag New member 4/3/06 #11 תחפושת לא חייבת להיות כבדה ודוקא די מהר אחרי שאתה גדול מדי בשביל להתחפש מגיע הגיל שזה רטרו ומגניב אפשר לקחת כמה אביזרים ואיפור מינימלי וככה לא ממש בכוח להראות כמו לא-יודעת-מה אלא באלגנטיות.
תחפושת לא חייבת להיות כבדה ודוקא די מהר אחרי שאתה גדול מדי בשביל להתחפש מגיע הגיל שזה רטרו ומגניב אפשר לקחת כמה אביזרים ואיפור מינימלי וככה לא ממש בכוח להראות כמו לא-יודעת-מה אלא באלגנטיות.