סתם דיון קטן שחשוב לדבר...לדעתי...

סתם דיון קטן שחשוב לדבר...לדעתי...

אני בזמן האחרון רואה בהמון מקומות,בהמון אתרים שכמו שכולם יודעים קולדפללי היא די להקה שזוכה לתואר "השניה הגדולה בעולם" אבל הכמעט בכול אתר שתהיו יהיה כתוב שלא מגיע להם התואר הזה לדעתי מגיע להם..אבל אני באמת חושבת שיש להקות שעשו צעדים יותר משמעותיים מקולדפליי..קולדפלילא עשתה שום דבר משמעותי מהדיסק הראשון שלה (שהוא הכי טוב) לדיסק השני (שהוא השני הכי טוב) ולשלישי (שהוא הכי פחות טוב אבל עדיין מדהים..
.) בכול אופן אני חושבת שקולדפלליי צריכים להתאמץ קצת יותר,כי הם עדיין מדהימים,אבל עדיין קצת יותר בשביל להיות באמת גאים בתואר "הלהקה השניה הכי טובה בעולם" כי הם לא התהקמו משמעותית באלבומים.לפחות לפי דעתי.... ושלא יבינו לא נכון אני עדיין חושבת שקולדפללי היא הלהקה מספר 1.
חשבתי שחשוב לדבר על זה כי ראיתי את זה בכול כך הרבה אתרים.הפסקתי לספור!

ומי שלא הבין השאלה היא->

האם אתם חושבים שלקולדפליי מגיע התואר הזה? או שהיא לא התקדמה עם האלבומים?

aviGODFATHER

New member
מה ז"א לא התקדמה עם האלבומים ../images/Emo35.gif

ואני לא בטוח מי היא בדיוק הלהקה הגדולה בעולם... U2
ותסבירי יותר את עצמך מה ז"א לא התקדמה? וחסרה המילה לדעתי בדירוג שעשית לאלבומים... ובשורה התחתונה - מגיע לה להיות לפחות הלהקה השנייה הגדולה בעולם (למרות שבשבילי היא תמיד מס' 1)

MarishA M

New member
אני חושבת שכן זה מתאים ומאוד אפילו!

ואני לא חושבת שיש לזה קשר לאלבומים ולהישגים שלהם..למרות שאצלי הם מקום ראשון.. אבל אפשר להבין את זה שהם שני אולי.. וזה כן מגיע להם!!

ברררר

New member
מתוקה...

א. מי הלהקה הכי טובה? ב. זה עניין של טעם מה הדיסק הכי טוב ומה הכי פחות אני לא חושבת כמוך בסדר של הדיסקים... ג. ומה לא משמעותי בצעדים שהם עשו?

אמממממ..האמת היא ש..

א.u2 ב.את צודקת ואני ממש מצטערת שלא רשמתי את המילה "דעתי" כנראה שכחתי מזה אבל בכול אופן אתם צודקים! ג.באמת שאין לי כוח להסביר.סליחה.

debase

New member
מסכים בערך...

ובכן, הם מנסים צדדים שונים כל פעם, האלבומים לא דומים אחד לשני, אבל בהחלט יש להם תביעת אצבע של הלקה (מיוחד כריס)... אני בהחלט חושב שהאלבומים טובים, אך בהחלט לא אחידים ברמה (השני הרבה יותר טוב מהשלישי למשל), אך התואר עדיין מגיע להם, כי לצערי בשוק שנשלט ע"י מוסיקת POP או RAP, אין להם תחרות כלכך ובגלל זה, בשוק ה MAINSTREAM הם לוקחים תמיד..

Broken Wings1

New member
לא מסכימה.

כאילו, כמובן שזה עיניין של טעם. בעיניי כל הדיסקים שלהם מעולים, כל אחד לזמן אחר. להתאמץ? במה להתאמץ? התארים האלה.. לא חשובים. לא לי לפחות :)

למעלה