גליייייייייי
New member
סתם דיון קטן שחשוב לדבר...לדעתי...
אני בזמן האחרון רואה בהמון מקומות,בהמון אתרים שכמו שכולם יודעים קולדפללי היא די להקה שזוכה לתואר "השניה הגדולה בעולם" אבל הכמעט בכול אתר שתהיו יהיה כתוב שלא מגיע להם התואר הזה לדעתי מגיע להם..אבל אני באמת חושבת שיש להקות שעשו צעדים יותר משמעותיים מקולדפליי..קולדפלילא עשתה שום דבר משמעותי מהדיסק הראשון שלה (שהוא הכי טוב) לדיסק השני (שהוא השני הכי טוב) ולשלישי (שהוא הכי פחות טוב אבל עדיין מדהים..
.) בכול אופן אני חושבת שקולדפלליי צריכים להתאמץ קצת יותר,כי הם עדיין מדהימים,אבל עדיין קצת יותר בשביל להיות באמת גאים בתואר "הלהקה השניה הכי טובה בעולם" כי הם לא התהקמו משמעותית באלבומים.לפחות לפי דעתי.... ושלא יבינו לא נכון אני עדיין חושבת שקולדפללי היא הלהקה מספר 1.
חשבתי שחשוב לדבר על זה כי ראיתי את זה בכול כך הרבה אתרים.הפסקתי לספור!
אני בזמן האחרון רואה בהמון מקומות,בהמון אתרים שכמו שכולם יודעים קולדפללי היא די להקה שזוכה לתואר "השניה הגדולה בעולם" אבל הכמעט בכול אתר שתהיו יהיה כתוב שלא מגיע להם התואר הזה לדעתי מגיע להם..אבל אני באמת חושבת שיש להקות שעשו צעדים יותר משמעותיים מקולדפליי..קולדפלילא עשתה שום דבר משמעותי מהדיסק הראשון שלה (שהוא הכי טוב) לדיסק השני (שהוא השני הכי טוב) ולשלישי (שהוא הכי פחות טוב אבל עדיין מדהים..