סתם דרך להעביר את הזמן-

The Mad Hatter

New member
סתם דרך להעביר את הזמן-

באיזו גילדה יתאים לכם להיות? (אני מקווה שהלינק יעבוד כי באמת לא נראה לי...://) הנה התוצאות שלי- (הtop five, בכל מקרה) ... #1 The Assassins´ Guild #2 The Thieves´ Guild #3 The Alchemists´ Guild #4 The Beggars´ Guild #5 The Lawyers´ Guild

The Mad Hatter

New member
ועוד אחד-

איזו דמות אתם? שלי-(top five) #1-אנגואה ^-^ #2-גזר (?) #3-גראני (
) #4-סוזאן (
) #5-שרי/צ´רי/??? ליטלבוטום.

The Mad Hatter

New member
ועוד אחד- :))

איזה איש-משמר אתם? טוב, לא איש משמר, בדיוק. אנשים מספרי המשמר... התוצאות שלי- #1- גזר #2-ליידי סיביל ראמקין #3-לורד וטינארי (
) #4- דורפל #5-ויימס #6- (רק בשביל זה כתבתי 6) ויזיט (
) נראה לי שאני אלך לישון עכשיו...>_< *_*

DviRincewind

New member
התוצאות שלי יצאו הזויות לחלוטין...

1. אגנס (למה, אלוהים?! האמת שאנחנו דווקא טיפה דומים באופי- רק שאני לא נראה כמו הר!) 2. גראני 3. וטינארי 4. רינסווינד (למה רק 4?!?!!?) 5. סוזאן 6. זוגפרח (בעברית יותר נוח לרשום...) מישהו מוכן להסביר לי למה עם אותן תשובות אני דומה גם לגראני וגם לאגנס?!?!

Fingertip

New member
אני זוכר אותו בג´ינגו, אבל זה גם

יכול להיות קודם... כנראה ברגלי חימר... אהד.

Lu Tze

New member
לי יצאו דברים מגניבייייייים:

גילדה: אלכימאים דמות: מוות (ההא! מוות!, יצא לי גם סוזאן במקום ה-3) דמות משמר: וטרינרי

The Mad Hatter

New member
גם לי יצא האלכימאים...

ואז ראיתי שמקום שלישי יש לי Seamstresses, אז שיניתי קצת את התשובות. ויצא לי גילדת המתנקשים (
). >_<

Death of Rats

New member
התוצאות שלי ^_^ ../images/Emo57.gif

1#: אגנס ניט (אני באמת צריכה להתחיל לקרוא את מאסקרייד. פשוט אין לי כוח לקרוא עכשיו, ועוד באנגלית...) 2#: שרי ליטלבוטם (מענין אם יש קשר ללונגבוטום. מה יש לשמות משפחה עם תחתיות של אנשים?) 3#: לורד וטינארי. תקנאו
. 4#: ר-ר-ריינסווינד
(אני? סתמרוח? NOT) 5#: סוזאן! (ראו הערה בקשר למאסקרייד בתוספת העובדה שאני צריכה גם ללכת לקנות אותו בנוסף). 6#: מאגרט. המכשפה האהובה עלי... 7#: סבתא וואקווד´ר 8#: נאני אוג. תמיד ידעתי שאני מכשפה, אף פעם לא ידעתי שאני מכשפות. ומתחת לזה בא כל משמר העיר. אחרי זה מוות אחרי זה מישהו בשם דינווידי שלא הגעתי אליו אף פעם אבל הוא משהו באוניברסיטה אחרי זה אנגואה אחרי זה כהן הברברי. אחרי זה סיביל ראמקין הספרן זוגפרח מוסטרום רידיקולי. איזו אישיות מפוצ"שת אני
.

אסתר 1984

New member
והנה שלי!

1. אגנס ניט. 2. שרי ליטלבוטום (מי זה?) 3. לורד וטינארי. עד כאן נשמע מוכר, הא? 4.מאגרט- למה? למה רק מספר ארבע??? אני מתה עליה!!! (לפחות אצלי זה לא 6) 5. רינסווינד! יש! 6. כהן הברברי- עוד דמות חביבה עלי... חבל רק שזוגפרח הוא רק ב-16, והספרן רק 20...

Fingertip

New member
שרי...

שרי, (ובמקור Cheery Littlebottom, Hur hur hur) היא גמד שמצטרף למשמר העיר ב-Feet of Clay. אהד. נ.ב. אני סוזאן!

*קליאו*

New member
התוצאות שלי...../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

טופ סיקס..
1. סוזאן!
2. גראני!
3. מגרט!
4. אגנס פרדיטה ניט! 5. נאני אוג!
6. סיביל רמקין!!!
(7 הוא רינסווינד
) איזו דמות מהמשמר... 1. (לקח לי זמן לעכל מה זה קפטן קרט!
) גזר... ^_^ 2. ליידי סיביל רמקין..!
3. לורד וטינארי!
4. קונסטייבל דורפל?!?!
5. שרי\צ´רי ליטלבוטום. 6. קפטן ויימס.
מאיה.

*קליאו*

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

1 The "Seamstresses´" Guild Click for more information #2 The Engravers´ and Printers´ Guild Click for more information #3 The Musicians´ Guild Click for more information #4 The Clockmakers´ Guild Click for more information #5 The Fools´ Guild Click for more information #6 The Temple Of Small Gods Click for more information #7 The Alchemists´ Guild Click for more information #8 The City Watch Click for more information #9 The Merchants´ Guild Click for more information #10 Unseen University Click for more information #11 The Beggars´ Guild Click for more information #12 The Lawyers´ Guild Click for more information #13 The Thieves´ Guild Click for more information #14 The Assassins´ Guild Click for more information
טוב, אז לא..
מאיה. נלך לעשות את השאר..

למעלה