סתם ד"ש חם לכולם

רוייקו

New member
תודה ענקון. אני לילה טוף עכשפ...

הולך לישוןןןןןןןן אבל קודם .. ספר איך ממשיך ללכת לך עם הדיאטה ?

היי רוייקו

בשקילה האחרונה הירידה הסתכמה ב28.1 קילו וזה בתקופה של 3 חודשיים וקצת. ביום ראשון אני אמור ללכת שוב למרפאה לביקורת ולשקילה ומקווה להעביר קידומת. מה אתה אומר על הקצב ?

רוייקו

New member
הקצב מצויין. מעולה. מה זאת אומרת...

כמעט קילו כל יום. אני עדיין מרגיש שאתה מפספס את הפתרון האמיתי. גם אתה חושב שניתוח נחשב לחולשה ?

מה הכוונה בגם אתה ?

לא רואה בניתוח כלל חולשה הרי מנסיונם של האנשים כאן אנחנו יודעים שההתמודדות אחרי הניתוח גם היא קשה והניתוח בסופו של דבר הוא כלי ולא מטרה. אולי אני אופטימי מידי ואולי אתה סקפטי אבל חושב ומאמין שהפעם הצלחתי להקנות לעצמי אורח חיים אחר ולתת לאוכל משקל ומשמעות אחרת בחיים. חלילה וחס כמובן שוקל אפשרות של כישלון באיזשהו שלב בהמשך הדרך ואופצית הניתוח תמיד תהיה קיימת עבורי. בכל מקרה מרגיש ויודע היום הרבה יותר על האופציות הניתוחיות הקשיים ההצלחות והכשלונות. לסיכום דעתי הדבר היחידי שבו אני רואה כחולשה היא השארות במצב הקודם ולכן אני משקיע כלכך הרבה מאמצים לשנות. תחזיק לי אצבעות שלא אזדקק לניתוח. בכל אופן קצב הירידה לטעמי לא מבייש אפילו קצב של מנותחי מעקף לא ? ענקון

שלגיה**

New member
ענקון אל תשכח כמה דברים חשובים

1. המשקל ההתחלתי של תחילת הדיאטה 2.סוג הדיאטה כאורח חיים לטווח ארוך. 3. השמירה על המשקל הרצוי בדיאטה רגילה ללא ניתוח לבין דיאטה עם ניתוח. יש כל כך הרבה אספקטים וצדדים להשוואה,ובנוסף כל כך הרבה דוגמאות חיוביות ושליליות לשני סוגי הירידה במשקל. קצב הירידה במשקל שלך מהיר כי נקטת בדיאטה קיצונית משלל כל הדיאטות שיש בשוק.ולכן ההאצה מהירה מה עוד שאם היית שוקל משקל נמוך מההתחלה כך היה גם בהתאם קצב הירידה במשקל. אני מאמינה שצריך להגיע לשפיות ולשלום עם עצמך על מנת לסגל הרגלים חדשים. תסתכל במבט לאחור לפני ארבעה חודשים למשל; האם יש שינוי בדרך שאתה אוכל? בלעיסה? באכילה מהירה/איטית? במחשבה על האוכל? בהכנת האוכל ,בעמידה מול הדרישות שהצבת לעצמך? אם אתה עומד בשינויים הללו אז זו ברכה וזה נפלא . מאז הניתוח אני לא מתייחסת למספר שעל המשקל אלא להפנמת התהליך,לאכילה שפויה שתסייע לי לשמור על התהליך לאורך שנים !!!! כולי תקווה שלא תגיע לניתוח ותצליח בכוחות עצמך להפנים את הדרך חיים והשמירה על המשקל. אני יודעת שאתה מכיר את נושא הניתוח מקרוב ואולי בזכות זה אתה יורד במשקל על מנת לא להגיע לניתוחועל מנת להיות בריא ! הכי חשוב שתשמור על עצמך ותעשה בדיקות שמוכיחות שאין לך חסרים תזונתיים וערכים חריגים בבדיקות דם. מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר לאחל ותמשיך לדווח לנו על ירידות. אני כבר מחכה שתחליף את השם לרזון החמוד .... חנוכה שמח שלגיה

היי שלגיה../images/Emo108.gif

בהחלט ניתן לומר שסיגלתי לעצמי גם הרגלי אכילה חדשים וגם התייחסות שונה ואחרת לאוכל. לגבי הטווח הארוך - ישנה תוכנית שמירה שכיום לאחר שהפנמתי את כל ההשלכות התבגרתי ונהייתי מודע הרבה יותר לתהליך ולמחויבות בטוחני שאצליח לדבוק בה ולהתמיד. בשבוע שעבר עשיתי בדיקות דם כלליות ומקיפות והתוצאות היו מעולות. מאחל גם לך את כל ההצלחה ושתדווחי גם את על המשך הירידות ושתהיי מאושרת. לגבי השם לא נראה לי שאי פעם אחליף אותו הרי בגובה אשאר ענק וחמוד אני מתאמץ להשאר. ביי

רוייקו

New member
צודק בהחלט.. ההצלחה שלך דומה

למנותחי מעקף, בהחלט, אבל השאלה מה בהמשך. אתה הרי יודע מה הצעתי לך בזמנו. משהו לכל החיים. אני לא כזה סקפטי. פשוט מנסה לחשוב קדימה להרבה זמן. הנסיון שלנו לרזות דרך שינוי האופי שלנו די קשה ומגביל. זה לא תמיד הפתרון. לעתים הראש די מסודר ולמרות זאת למנגנון הפיזי חוקים משלו ואנחנו טוחנים מיים. אני בהחלט מחזיק לך אצבעות. בהצלחה. מה זאת אומרת...

אתה מכיר את האחוזים

אומרים שבדרך רגילה ללא התערבות כירורגית אחוז ההצלחה בדיאטה ושמירה על משקל לאורך זמן עומד על כ5 אחוז. מאמין ושואף לנצח את המספרים ולהעלות את האחוזים.

צפרדעית

New member
הי חמוד...../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות לשקילה ביום ראשון שיהיה לך יום נפלא צפרדעית

למעלה