ענקון אל תשכח כמה דברים חשובים
1. המשקל ההתחלתי של תחילת הדיאטה 2.סוג הדיאטה כאורח חיים לטווח ארוך. 3. השמירה על המשקל הרצוי בדיאטה רגילה ללא ניתוח לבין דיאטה עם ניתוח. יש כל כך הרבה אספקטים וצדדים להשוואה,ובנוסף כל כך הרבה דוגמאות חיוביות ושליליות לשני סוגי הירידה במשקל. קצב הירידה במשקל שלך מהיר כי נקטת בדיאטה קיצונית משלל כל הדיאטות שיש בשוק.ולכן ההאצה מהירה מה עוד שאם היית שוקל משקל נמוך מההתחלה כך היה גם בהתאם קצב הירידה במשקל. אני מאמינה שצריך להגיע לשפיות ולשלום עם עצמך על מנת לסגל הרגלים חדשים. תסתכל במבט לאחור לפני ארבעה חודשים למשל; האם יש שינוי בדרך שאתה אוכל? בלעיסה? באכילה מהירה/איטית? במחשבה על האוכל? בהכנת האוכל ,בעמידה מול הדרישות שהצבת לעצמך? אם אתה עומד בשינויים הללו אז זו ברכה וזה נפלא . מאז הניתוח אני לא מתייחסת למספר שעל המשקל אלא להפנמת התהליך,לאכילה שפויה שתסייע לי לשמור על התהליך לאורך שנים !!!! כולי תקווה שלא תגיע לניתוח ותצליח בכוחות עצמך להפנים את הדרך חיים והשמירה על המשקל. אני יודעת שאתה מכיר את נושא הניתוח מקרוב ואולי בזכות זה אתה יורד במשקל על מנת לא להגיע לניתוחועל מנת להיות בריא ! הכי חשוב שתשמור על עצמך ותעשה בדיקות שמוכיחות שאין לך חסרים תזונתיים וערכים חריגים בבדיקות דם. מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר לאחל ותמשיך לדווח לנו על ירידות. אני כבר מחכה שתחליף את השם לרזון החמוד .... חנוכה שמח שלגיה