סתם הודעה בנאלית אבל מהלב

stormy

New member
סתם הודעה בנאלית אבל מהלב

בטח כולם כבר אמרו את זה, אבל אני חייבת להגיד שנורא התלהבתי מהדיסק. אנשים אמרו לי "למה לא צרבת..." אני שמחה שלא צרבתי. האדם הרוויח את הכסף שלו ועשה את זה בצורה טובה. עידן (רייכל) אם אתה קורא את זה או משהו, אז רציתי להגיד לך שבעיקר הוקסמתי מהלחנים והעיבוד. אני בעצמי מנגנת ומלחינה ולאחרונה נתקלתי בהרבה שירים שהצירוף של התווים אצלם כבר שחוק. צירופים של תווים שכבר חוזרים על עצמם בכל מיני שירים. אצלך בכל הדיסק היו לחנים מורכבים אחרת מדברים מוכרים וזה נעשה בצורה מאוד יפה ומאוד הרמונית. מצטערת אם יצאתי קצת זיינית שכל (וסליחה על השפה)...אני לא יודעת ממש איך להסביר את מה שאני מתכוונת. אין לי שפה מוזיקלית. את מה שאני מלחינה, ואת כל מה שאני מנגנת, אני עושה מתוך אילתור במשך כל החיים שלי, ככה שהמוזיקה היא העולם שלי ומצד שני אני לא מכירה את השפה... טוב בקיצור, הסתבכתי עם עצמי... דיסק מהמם, אדם מוכשר. זה מה שיש לי להגיד.

את ממש צודקת למעלה....

אני פשוט לא הייתי מוכנה אפילו לשמוע על צריבה. אני מבינה מה שאמרת למטה..... אני רוקדת, וכשאני רוקדת יותר קל לי סתם לשים מוזיקה ולאלתר, ויותר קשה לי לשבת ובאמת לחבר תנועות וריקוד מלא והכל... לא חשוב, גמאני הסתבכתי עם עצמי
קיצר מבינה אותך לגמרי

את ממש ממש צודקת

בפסח אני אלך לקנות את הדיסק! אין מצב לצרוב אותו ורואים שהכל מהלב, שופ זיון שכל, אהבתי לקרוא מה שרשמת
ברוכה הבאה

למעלה