סתם הודעה חדשה!

מ.ש.ט

New member
סתם הודעה חדשה!

זאת סתם הודעה חדשה כדי שיהיו לנו יותר מדף אחד אומלל ומסכן בפורום! זה מדכא! אז יאללה! להתחיל לכתוב עופות!!!!

Nagini Potter

New member
*עופות* *עופות* *עופות*

*כותבת עופות* אפשר להעלות כל מיני טופיקים, אבל זה יהיה עלוב לגמרי רק עם שתינו.. בכלל, משום מה קוראי אנימורפס הם נורא צרי מוחין.... אם תביאי לכאן עוד שלושה אנשים ותעלי טופיק ´מה ייקרה בסוף?´, אז לכולם תהייה אותה דיעה בלתי מפורטת, כמו ´בסוף הם ינצחו את היירקים´ וזהו... אבל אם תשאלי שאלה כזאת בפ.ה.פ לכל שני אנשים יהיו חמש דעות שונות. קשה ככה....
לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
*מצחקקת*

אבל לפחות לנו יש חמש דעות שונות! כי אנחנו מפורום הארי פוטר...

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

כן, טוב... אז.... מה את חושבת שיקרה בסוף? לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
המפ...

טוביאס ישאר יותר מדי זמן בגוף של בן אדם ואז יבוא אנדליט וייתן לו בחזרה את היכולת להשתנות ואז רייצ´ל וטוביאס יהיו זוג סביר (!) מרקו ימות בידי ויסר אחת ואז אמא של מרקו תשתלט על הגוף שלה ותתאבד... ג´ייק וקאסי יתחתנו ויפרשו מהאנימורפס... כנ"ל רייצ´ל וטוביאס... אקס ימצא לו אנדליטית ויתחתן איתה וכנ"ל... והילדים שלהם ימשיכו להלחם ביירקים! את חושבת שההשתנות עוברת בגנים?

מ.ש.ט

New member
זה אמור להיות בזוגות מוזרים אבל אין

לי כוח לפתוח את ההודעה הזאת..... תחשבי מה היה קורה אילו היחידים שלא מאוהבים במישהו מהאנימורפס או לפחות מחבבים טיפה יותר מידידים היו הופכים לזוג! תארי לעצמך... מרקו ואקס....
מזעזע! יצאו להם ילדים מעפנים לחלוטין! זה לא יהיה שילוב של חייזר ואדם... זה יהיה שילוב של חייזר וחייזר!

Nagini Potter

New member
טוב, אם לדבר ברצינות רגע...

אנדליטים לא יכולים להחזיר לו את כוח ההשתנות בחזרה אחרי שהוא תקוע בגוף מסוים, אלפנגור אמר להם את זה וגם אקס אמר את זה... לא להם, לעצמו, בספר ה.... שביעי? הספר שמסופר מנקודת המבט שלו. כתוב שם שמאז שהוא פגש את טוביאס הוא חיכה שטוביאס ישאל מה שאקס יודע שהוא רוצה לשאול (האם האנדליטים יכולים להחזיר אותו לגוף האנושי שלו), אבל טוביאס לא שאל ואקס לא התנדב לספק את התשובה הבלתי נעימה - לא, אי אפשר. לא נראה לי שמרקו ימות, אבל לעומת זאת גונבה לאוזני שמועה שרייצ´ל תמות בספר האחרון...לא בטוח שזה נכון, אבל אמרו לי שמתישהו פשוט כתוב "ואז מתתי" ומשם מרקו מספר את הסיפור... ג´ייק וקאסי יתחתנו, כי אם לא אז אני ארביץ להם!!
לי נראה דוקא שאקס יישאר על כדור הארץ. כמו שטוביאס הוא כבר לא בנאדם, גם מבחינה נפשית.... נראה לי שגם אקס כבר התרגל לבני האדם, ועכשיו הוא תקוע במין עסק ביש כזה שהוא כבר לא ממש אנדליט, אבל עדיין לא בנאדם רגיל. אז הוא יישאר ביער עם טוביאס אהובו (או!! ^.^) ושניהם יהיו תקועים במין עסק ביש שכזה....
אני לא חושבת שהשתנות עוברת בגנים, לפחות אצל אנדליטים... אני בטוחה שאצל בני אדם זה לא שונה, אבל לפחות היא תוכל לכתוב שזה כן עובר אצל בני אדם אם היא ממש תרצה... אקס בעצמו ציין שאנדליטים מקבלים את היכולת הזאת בעזרת טכנולוגיה, נראה לי שכשהם ילדים קטנים נותנים להם את זה... משהו כזה... אז לא, אבל זאת אפשרות... לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
חצי מהספרים לא קראתי......

ואת ספר 7 לא קראתי..... וזה לא היה כל כך רציני.... וג´ייק וקאסי בטוח יתחתנו!!!! אחרת גם אני ארביץ להם!!!!

Nagini Potter

New member
אני יודעת שלא קראת את השביעי...

ו... תגידי, למה את לא ממשיכה לקרוא את הספרים? תרגמו את כולם עד 18, לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה