סתם הודעה לליאל המקסים שלי.

סתם הודעה לליאל המקסים שלי.

ליאל נולד ב- 4/8/98 תינוק מקסים במיוחד. אני כל כך הייתי מאושרת לראות את פרי אהבתי. ליאל שלי הוא ילד מלאך קטן אותו אני מאוד אוהבת. כאשר לי כואב הוא רץ לעזור לי כאשר אני בוכה הוא מנקה לי את הדמעות. כזה ילד מקסים נשמה טהורה. מלאך משמים. אני מאמינה שאם ליאל שלי לא היה שלי אני לא הייתי כאן היום. הוא מחזיק אותי. אני קשורה אליו מאוד!!!. והוא אליי. אני מעניקה ונותנת לליאל כל מה שלא היה לי ילדות. אני בת לאבא ניצול שואה. חוץ ממני יש עוד עשרה אחים ואחיות. לי לא היה בילדותי את מה שיש לליאל שלי. גדלתי בבית מוכה, כי ככה זה היה החינוך שלנו. מה לעשות משפחה לא בוחרים. עברנו כילדים מצבים שלא היה לנו אוכל בבית. הלכנו לישון רעבים. אבל לליאל שלי אני נותנת כל מה שאפשר. גם אם אי אפשר. מגעי לו. הוא ילד מקסים שלי ורק שלי. ממני טלי.

דספרדו

New member
ליאל שמור על אימא!!!!!

נשמע נסיך קטן{בן של מלכה?!} רק שימשיך ככה ויגדל ויהיה נסיך גדול!!!

תודה, תודה, ושוב תודה.

כמה כייף שיש אנשים כמוכן בנות.אני שמחה שאני כאן ואתן איתי. תודה רבה לכן אחיות שלי. אני כל כך מתרגשת. תודה רבה לכן אחיות.

דספרדו

New member
אאאוווצצ``` בנות????

ליאל חמודי אבל בואנ`ה תסביר לאימא שיש את הפרחים {זה ברור ה``בנות`` אוחיות...} ויש את הדבורים {אני ואתה הגבריםםם} B-)

לליאל שלי. לישון ילד גדול שלי.

שיר של רמי קלינשטיין שהוא ואני מאוד אוהבים. פעם הבאה אל תלכי מהבית, אני מפחד להשאר לבד, לדאוג.אולי קרה לך משהו,אולי חטפו אותך אולי תתאהבי במישהו שאותי לא יאהב, לישון, ילד גדול,לישון אבל אני לא יכול להרדם מהחושך, ובא אצלך למיטה, אמא. ועושה את עצמי נרדם בשנייה. פעם הבאה אל תלכי מהבית אני מפחד להשאר לבד ולדאוג,אולי יבוא גנב הביתה יגנוב ת`לב שלי.אולי אלך רדום בלילה לרחוב סהרורי. לישון ילד גדול שלי לישון, אבל אני לא יכול להרדם מהחושך ובא אצלך למיטה, אמא ועושה את עצמי נרדם בשניה. מוציא את סכיני המטבח הגדולים מחביא ממתחת לכר,מבריח דלת בשרשרת,מדליק אורות בחדרים ושר בקול חזק עם כל התקליטים שהבאת מסבתא ואת לא מפסיקה לשמוע ולדמוע, בל בושה. פעם הבאה אל תלכי מהבית אני מפחד להשאר לבד, ולדאוג, אולי לא אראה אותך יותר אולי לא תאהבי,תחפשי לך ילד אחר. לישון ילד גדול שלי, לישון. אז זה השיר הוא אוהב שאני שרה לו ומחבקת בכל הכח שלי. ואז הוא נותן נשיקה ואומר אמא את רק שלי? אני אוהב אתך אמא שלי את רק אמא שלי, לא של אף אחד נכון? ואני עונה כן , חמוד אני רק שלך.

חברות ורטואליות מאשר חברות``אמיתיות``

בטח אתן אורות את מה שאני כותבת וחושבות איזה דפוקה או משהו כזה. אבל לא אכפת לי מה יגידו. היו לי הרבה חברות חשבתי שהם חברות של אמת. האחת נעצה בי סכין בגב. והשנייה שיקרה אותי. השלישית רצה את בעלי שעשתה הכל שהוא לא יהיה שלי. הרביעית היתה חברת ילדות. חברת אמיתי כך חשבתי לפחות. עד שיום אחת היא נתנה לי מכה חזקה ישירות ללב. ומאז הלב לי פצוע אנושות. אין לי חברות של ממש. אני פוחדת מהן כמו מאש. גלית החברה האחרונה שלי חברת ילדות שלי קיבלה ממני הכל. כסף, אוכל , מקום לישון הכל ממש הכל. גרתי באילת 5 נים היא היתה באה אליי והייתי מארחת אותה יותר מאחות. אז הגיע הפצצה. ישר לתוך הלב שלי. אני לא רוצה לספר מה כי זה כואב לי אבל מאוד. אני שואלת את עצמי למה זה מגיע לי? מה עשיתי ולמי עשיתי משהו רע כל כך? אה? י למישהו הסבר לזה? אין לאף אחד . כי אין צדק בעולם. העולם לא אכזר האנשים אכזרים מאוד!!!!!! העולם יפה למי שיודע לנצל ולא למי שאוכל רק אבל רק רע. אבל לי לא אכפת כי לי יש את ליאל שלי. אותו אני מאוד אוהבת. הוא החבר הכי שלי. אני מספרת לו הכל מה שהוא כבר מבין ילד בן שנתיים וחצי. ואז באה המילה שאני אוהבת לשמוע ממנו. אמא אני אוהב אותך , אמא את רק שלי.!!!!!!!!! מה אתן אומרות אחיות וירטואליות שלי?

לורה..

New member
טלי יקרה

היי לך. לא כל האנשים אכזריים,גם אני נפגעתי רבות מחברות...אבל בסופו של דבר מצאתי אותה שנותנת אוזן , שנותנת יד,שנמצאת תמיד כשאני צריכה... אל תתייאשי ,חברה,יש כאלו ויש כאלו... גם לי ילדיי הם עולם,עולם ומלואו.... אך לא די... גם כאן בעולם הוירטואלי מצאתי ידידים,ואפילו ידיד נפש אחד... טלי,לא כל האנשים אכזריים-כנראה שנפגעת ונכווית קשות..והפצעים עוד טריים..מקווה עבורך שתמצאי ת,אחד או האחת היחידה שתהיה לך ``אחות`` בנפש. שלך לורה

לורה .........תודה,

תודה על מה שכתבת לי תודה. אתמול ראיתי את לי28 היא מקסימה. הכרנו בצ`ט במקרה לגמרי. ובסוף ההפתעה היתה שהיא גרה לידי ממש. היא כל כך חמודה. אני חושבת שמצאתי את החברה, יש לנו הרבה במשותף לפרט לא אוכל. אבל היא מקסימה ממש. אז תודה לך לורה. ותודה ללי28. ממני, טלי מהקריות.

לורה..

New member
ישששששש....... ידעתי שתמצאי....

יש.......! העליתי חיוך בשבילך.... אז את רואה שלא כולם רעים... (-: שיהיה לך אחל`ה יום ... ולכול........ם ותיהני מליאל`וש.... ביי... לורה

ל...לורה החמודה.

תקראי את מה שכתבתי שם למעלה ותגידי לי מה לעשות. אני פחדנית כמו עכבר. ממני טלי שאוהבת אותך ליאל.

אל תאבדי תקווה

ישנן חברות,חברות זה דבר נפלא אבל,גם עם חברות צריך לשמור על מרחק מסויים. צריך לדעת לדבר איתן בשעת צרה וגם בשעת שמחה (אבל לא כל יום). אפשר להתראות איתן מדי פעם (אבל לא יותר מדי). אפשר גם לספר להם דברים אישיים (אבל לשמור חלק גם לעצמנו). ואז,אז החברות מחזיקה מעמד. וכמובן שאין כמו הבעל,הילדים,המשפחה שהם תמיד איתך,שאת כועסת,שאת שמחה,תמיד תמיד,זה מה שטוב במשפחה שהם תמיד לצידך גם אם את לא תמיד סבלנית הם היחידים שתמיד מוכנים לסלוח בסופו של דבר. אצבעונית

חברות ורטואליות מאשר חברות``אמיתיות``

בטח אתן אומרות את מה שאני כותבת וחושבות איזה דפוקה או משהו כזה. אבל לא אכפת לי מה יגידו. היו לי הרבה חברות חשבתי שהם חברות של אמת. האחת נעצה בי סכין בגב. והשנייה שיקרה אותי. השלישית רצתה את בעלי שעשתה הכל שהוא לא יהיה שלי. הרביעית היתה חברת ילדות. חברת אמיתי כך חשבתי לפחות. עד שיום אחת היא נתנה לי מכה חזקה ישירות ללב. ומאז הלב לי פצוע אנושות. אין לי חברות של ממש. אני פוחדת מהן כמו מאש. גלית החברה האחרונה שלי חברת ילדות שלי קיבלה ממני הכל. כסף, אוכל , מקום לישון הכל ממש הכל. גרתי באילת 5 שנים היא היתה באה אליי והייתי מארחת אותה יותר מאחות. אז הגיע הפצצה. ישר לתוך הלב שלי. אני לא רוצה לספר מה כי זה כואב לי אבל מאוד. אני שואלת את עצמי למה זה מגיע לי? מה עשיתי ולמי עשיתי משהו רע כל כך? אה? י למישהו הסבר לזה? אין לאף אחד . כי אין צדק בעולם. העולם לא אכזר האנשים אכזרים מאוד!!!!!! העולם יפה למי שיודע לנצל ולא למי שאוכל רק אבל רק רע. אבל לי לא אכפת כי לי יש את ליאל שלי. אותו אני מאוד אוהבת. הוא החבר הכי שלי. אני מספרת לו הכל מה שהוא כבר מבין ילד בן שנתיים וחצי. ואז באה המילה שאני אוהבת לשמוע ממנו. אמא אני אוהב אותך , אמא את רק שלי.!!!!!!!!! מה אתן אומרות אחיות וירטואליות שלי?

לי28

New member
לטלי מהקריות...

היי חברה כבר לא וירטואלית שלי... נהנתי היום מאוד, היה ממש כייף, הילדים נהנו גם כן. מבטיחה לך לא לנעוץ לך סכין בגב, לא לשקר, וכמובן שלא לגנוב את בעלך (יש לי מאותו סוג בבית חחחחח) אז חברה שלי... תשמרי על עצמך ונשיקה לליאל המתוק (מקווה שפעם הבאה לא יפחד מהכלבים שלי) אוהבתי לי28

היי לי28

היי חברה. מאוד היה לנו כייף איתך והילדים. ליאל כל כך שמח. אפשר היה לראות את החיוך על הפנים שלו. באנו הביתה והוא אמר שמחר הוא כבר לא יפחד מהכלבים שלך. ככה הוא אמר אי אפשר לדעת הוא ילד. אמרתי לו היום בבוקר אתה רוצה שוב ללכת ללי? והוא אמר כן. לשחק עם הילדים מבלי להגיד שמות. הוא אהב מאוד להיות איתכם מקווה שגם אתם נהנתם איתנו גם ברגע של הבכי שלו. היתה לליאל סיבה לא? הוא פחד מהכלבים חחחחחחחחחחחחחחהההההההההה איזה ילד לפלף יש לי ......כל הדרך הוא סיפר למוש כמה שהוא פחד חחחחחחחחואני צחקתי כל הדרך הביתה. אבל הוא מתוקי נכון? שלך ממני טלי.

למעלה