סתם הודעה שיטחית

edlessme

New member
סתם הודעה שיטחית

אז ככה... היום אני מדפדף לי בטבלה של הערוצים ביס ואני רואה איזה נשף קומי של שוטרים (בערוץ 33!!) משו.. לא משנה... היה אמור להיות שם מונטי פייטון (ששולטים!!) אז אמרתי יאללה... עכשיו.. היו שמה הופעות מוזיקליות והייתה שמה הופעה של גילמור עם עוד זמרת אחת ששכתי מה השם שלה.. קייט משו... ועכשיו לקטע השיטחי... לגילמור הייתה כרס!!!

edlessme

New member
אה כן.. וגם הייתה לו גיטרה מכוערת

בצורה של טרפז קטן...

meandmeandme

New member
איי איי איי...

מה יהיה... קודם כל.. הגיטרה.. עם הטרפז הקטן.. היא סטיינגברג... סטיינברג היא אחת מיצרניות הגיטרה היותר מתקדמות ומחדשות בעולם והגיטרות שלהם זה משהו לא מהעולם הזה. אם יותר גיטריסטים היו יוצאים מהפוזה של סטארט ולס פול ובודקים דברים שנראים קצת אחרת אבל נשמעים הרבהי יותר טוב אולי במקום לצחוק על הגיטרה הזאת היית סוגד לה. ובקשר לכרס.. כן.. הוא בן 60 וכמה? יש לו כרס עכשיו אבל ממש ברגע זה אני מפסיק לשמוע פינק פלויד.

edlessme

New member
לא מבינים אותי../images/Emo7.gif

אני לא בא להגיד שהגיטרה לא הייתה טובה... אני פשוט אומר שלעייני הלא מאומנות הגיטרה הזאת לא הייתה יפה.. פשטנית שכזו.. אבל יכול להיות שזה בגלל שאני לא מנגן על גיטרה כמו אדוני הניכבד.. ואגב.. שים לב. כל ההודעה ההיא נכתבה בעליצות.. אני לא אמרתי שיש משהוא רע בכרס שלו...אחרי הכל.. כולנו שמנמנים...מבפנים או מבחוץ...

meandmeandme

New member
הינה ../images/Emo9.gif

ולמפרסם ההודעה edlesme (או משהו כזה) סליחה אם לא הבנתי אותך ופגעתי בך.

Paranoid Y

New member
אויייי, לא...

חשבתי שמדברים על גיטרה סתם מכוערת. לא חשבתי שמדברים על הגיטרה של לו ריד!! זאת הגיטרה הכי מכוערת שאפשר להיות.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
איך הוא יכול לנגן בגיטרה ללא ראש וללא רגליים?? כל החיים צחקתי על לו, ועכשיו גם דייב ידידינו מנגן בזה?? אויייי

Paranoid Y

New member
נכון, אבל לא במקרה הזה...../images/Emo5.gif

גיטרה כזאת פשוט מאפילה על הסאונד... כמה יפה שיהיה

CaerBannog

New member
זה אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי

חחח, גדול... עם הסאונד טוב אז מזה זה משנה איך היא נראית?

HelterSkelter1

New member
ראיתי כבר אחת כזאת...

עופר, תציץ באתר של ורדון (מה עם הדיסק שהם היו אמורים להוציא לעזאזל?!) ותראה שיהודה קוטון, הגיטריסט, מנגן עם כזאת דומה.

CaerBannog

New member
האמת שאני גם תוהה...

חוצמזה שהקשבתי לקטע שניתן להורדה מאתר של מושל, וזה האמת.. דח מאכזב, ציפתי למשו מדהים חבל על הזמן.. מינימום נבלנס.. והתאכזבתי כמעה..

CaerBannog

New member
אני לא מאמין שרק עכישו קלטתי את זה

דייב קרמן מנגן שם תופים! ממש דייב קרמן, ממש ממש דייב קרמן

HelterSkelter1

New member
Indeed. הם לא קיימים כ"כ נראה לי

בנתיים... טוב, למה אני ער בשעה כזאת?! אני זז לישון. לילה טוב

HelterSkelter1

New member
קבל תיקון

לפי מה שיהודה קוטון ענה, כנראה שהם כן פעילים, ואפשר לצפות לאלבום (?) חדש מהם... אני מחכה

נימרודל

New member
חיחיחי

משום מה ההודעה הזאת קרעה אותי מצחוק בשלב מתקדם זה של עייפותי. חיחיחיחיחיחיחי! טרפז קטן, כרס, אוי....

למעלה