סתם הודעה (
)

gali1984

New member
סתם הודעה ( ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif )

טוב סתם רציתי ליידע אותכם שהיום התחלתי (לשם שינוי) לקחת כדורי B12 ושאני לא אכנס לפורום הרבה (לצערי) כי עברתי דירה/חדר (הקיבוצניקים שבינכם מבינים...). זהו נראה לי. שבוע טוב
וביי ביי גלי

gali1984

New member
ועוד סתם משהו

היום ההורים שלי נסעו לשיחות הורים (של אח שלי) ובדרך הם קנו פיצה משפחתית עם שני משולשים בלי גבינה צהובה וסלט יווני שהגבינה מופרדת ממנו (הגבינה בכלי לחוד). נחמד מצידם נכון? ובאותו עניין- הייתי בתל אביב ובכל מקום שמכרו בו פיצה הסתכלו עלי מוזר (או במילים אחרות צחקו עלי) כששאלתי אם יש להם פיצה (משולש) בלי גבינה. גם בטבריה בכל פעם ששאלתי עשו לי פרצופים. רק במקום אחד אמרו שהם יכולים להכין לי פיצה קטנה בלי גבינה צהובה (אבל לא הייתי כל כך רעבה אז ויתרתי על זה). בפעם האחרונה שהייתי בטבריה שלחתי את אבא שלי לאותו מקום וביקשתי ממנו שישאל (לפחות לא יצחקו עלי...) הם אמרו שהם יכולים להכין והכינו. הפיצה, אגב היתה טעימה! גם חברה שלי שתמיד צחקה עלי ("פיצה בלי גבינה צהובה זה לא פיצה!") אכלה ממנה ואמרה שזה עדיין לא פיצה אבל זה טעים. טוב אני צריכה לזוז להכין לחם למחר (לבית ספר) אז לילה טוב לכולכם
גלי

tookmy

New member
כשתהיי בבאר שבע אז

בעצם אני לא בטוחה שזה עדיין שם, כי לא הייתי שם שנים, אבל פעם, מזמן, הייתה שם הרבה שנים פיצה שמכרו בה גם כמה טעמים של פיצה בלי גבינה וזו הייתה פיצה ארגנטינאית, לא איטלקית. מכיון שכבר כילדה לא סבלתי גבינה אז הייתי קונה שם כשהייתי בסביבה. אני מקוה שהם עדיין שם, ואולי פעם יהיולהם סניפים בכל הארץ? לכן, אחת הסיבות שהמעבר מבאר שבע לצפון היה לי קשה (לפני 20 שנה, ילדוד´ס) כי כשהסתובבתי בעפולה באמת צחקו עליי ואמרו לי שפיצה בלי גבינה זה בורקס. ילדות עשוקה.

vegan

New member
את יכולה לספר להם שבאיטליה

ניתן לבקש בכל פיצריה או מסעדה פיצה ללא גבינה והדבר מקובל לחלוטין. במקום אחד גם נתקלתי בפיצה סטנדרטית ללא גבינה. למעשה, הפיצה המקורית היתה ללא גבינה והגבינה נוספה מאוחר יותר. בארץ יסתכלו עלייך מוזר, אך ברוב המקומות יבצעו את בקשתך, פרט לכמה שפים שחושבים את עצמם יותר איטלקים מאיטלקים וסבורים כי הדבר יפגע ביוקרתם המקצועית. גם במקומות קטנים אשר אינם מכינים את הפיצה במקום, פרט לאפייה, לא יוכלו למלא את בקשתך. יש להזמין כמובן מגש שלם המוכן לפי הזמנה ולא משולש בודד החתוך מפיצה סטנדרטית. במקום עבודתי הקודם הוזמנה פיצה פעם בשבוע לארוחת ערב. על פי בקשתי, הוכנו שני מגשי פיצה ללא גבינה ועם תוספת ירקות. מגשים אלו היו תמיד הראשונים להחטף.... הערה לנוסעים לאיטליה - יש לבקש פיצה ללא מוצרלה (סנצה מוצרלה). האיטלקים מפרידים בין מוצרלה שזו הגבינה ששמים בפיצה לבין גבינות אחרות היכולות לבוא כתוספת על הפיצה. לכן אם מבקשים ללא גבינה עלולים להיות מופתעים ולקבל גבינת מוצרלה.

מה זה באמת פיצה בלי גבינה?

איך אפשר? איך הרוטב לא נופל ממנה? ובכלל כל הקטע בפיצה זה הגבינה

למעלה