סתם הודעה

מזלט

New member
סתם הודעה

בלי קשר רציתי לאחל לכולם הצלחה מחר , בבחינה באזרחות. תהיו אזרחים טובים ותצליחו. ואל תשכחו זאת רק יחידה אחת מסכנה, take it easy. ודרך אגב, 49 ימים עד הגיוס... :-( 7 שבועות, יום שלישי בעוד 7 שבועות אני הולך ליום כיף בבקו``ם. זה אומר... עוד 6 שבתות בבית. חלש. אוף, סתם ביאסתי את עצמי.

טל עדתו

New member
הבגרות המזורגגת הזאת! ;-(

נמאססססססססס לייייייי ללמודדדדדדד לאזרחותתתתתתתת!!!!! אוףףףףףףףףףףף מקצוע סתם חסר תכלית, כאילו באמת נזכור משהו מכל זה בעוד שבוע! זה סתם ללמוד ספר בעובי אנציקלפודיה, חומר משעמם שאישית כבר נרדמתי על הספר הזה מרוב שעמום!!! ומה טוב בכל זה? שעוד 24 שעות נהיה בעיצומה של הבחינה הזאת, ובעוד 24 +כמה שעות נהיה כבר אחרי הבחינה הזאת! בלי אזרחות יותר! בלי הפרדת רשויות, מוסדות המדינה, החוקים המעצבנים, זכיויות האדם, הגישות למדינה יהודית... ועוד ועוד.... כל זה יהיה אחרנו. ד``א - נראה לך שזה צריך להחשב כיחידה אחת? כל לי זה נראה בכמות החומר הרבה יותר מיחידה! תשוו את זה ליחידה של חיבור? מה הקשר? למה אזרחות זה רק יחידה אחת??? טל <שרוצה כבר להיות אחרי הבגרות הזאת> אז שהיה לכולנו המוןןןןןן בהצלחההההה! תישנו טוב בלילה.

מזלט

New member
מה את מדברת?!

זה הרבה חומר?! הצחקת אותי, יש אחלה מיקוד זה בקושי 50 עמודים ללמוד אחרי שמצמצמים את כל העמודים עם התמונות, מקורות מידע, קטעי קריאה ותרגולים. זה חרטא ברטא. אל תשכחי שזאת מתכונת חדשה של הבחינה, ולכן היא בטח תהיה גם קלה יתר על המידה. זה כלום חומר, תשווי ל-2 יחידות ספרות או 2 יחידות תנ``ך...

amir18

New member
לא סיפור

סך הכל כותבים בקצרה כמה עמודים ויש את כל החומר. מה שטוב בגרות הזאת שצריך חשיבה ולאו דווקא חרישה, וזה מה שאני אוהב בבגרות הזאת! המקצוע היחיד מבין המקצועות ההומניים שצריך ראש:)

טירון17

New member
סתם תגובה

בהצלחה גם לך אל תדאג זה כולה צבא כולם עושים את זה.... איזה משפט מרגיז, הא? B-)

אלרגיה

New member
אוי... הבגרות הזאת......

זה כל כך משעמם! בטירוף! אני לא יכולה יותר.... מתחרפנת...............!!!!!!!!!!!! ועוד תחשבו שיש לי מתכונת מסריחה בתנך ביום שישי... ועוד תחשבו שהבי``ס המקסים שלי החליט משום מה שאנחנו צריכים לעשות 3(!) יחידות בתנך! לכל הרוחות! טוב חבראייה! שיהייה המון בהצלחה! אוהבת המוווןןן!!!

אני היחיד שאוהב אזרחות פה?...

ובאמת, בלי להיגרר להטפה או משהו (אני אשתדל...), אזרחות זה אחד המקצועות היותר חשובים שנלמדים בבית הספר. דווקא המקצוע הזה אמור ללמד אותנו להיות אזרחים יותר טובים בפרט, ואנשים יותר טובים בכלל, ולאו דווקא מלמד אותנו לשאוב חומר לראש ולהקיא אותו אחר כך. מי שעושה את זה באזרחות לרוב לא יעבור את גבול ה 70 - 80. זה שמלמדים אותו בצורה משעממת, זה משהו אחר. אבל חוסר רלוונטיות? כל יום בעיתון יש דברים שעוסקים בגישות למדינה שלנו, בסטטוס קוו, בזכויות מיעוטים, בהפרדת רשויות, בעברינות שלטונית ופוליטית וכו` וכו`. זה המקצוע הכי ``רלוונטי`` שלמדתי מעודי. מה שכן צריך לעשות, אם כבר, זה ללמד אותו עם הרבה יותר עניין, ומגיל הרבה יותר צעיר. ככה, אולי, היתה יוצאת לנו פה איזו דמוקרטיה נורמלית.

avipe

New member
צודק

זה הדבר הכי רלוונטי שיש...עובדה שבלי לפתוח ספר כול השנה יש לי מגן 85 מקצוע קל וחשוב..

Stick

New member
גם אני אוהב אזרחות!!

כן גם אני מאוד אוהב את המקצוע. ואם היה אפשר בבית ספר שלי גם הייתי מגביר 5 יחידות במקצוע. חשוב מאוד ללמוד אזרחות , ואני לא מבין למה אנשים מעיטים בערך המקצוע. תודות לאזרחות אני לא מקלל יותר אנשים בפורומים! [עקרון הסובלנות והזכות לכבוד לא?] אגב, אני היחיד שמתחיל ללמוד רק ממחר?! :cool:

ולדי

New member
בהצלחההההההה!

לכל ה``אזרחים``! בהצלחה בבחינה מחר. בתור אחד שעבר את זה בשנה שעברה, אני יודע שאפשר אפילו להצליח בזה!

0ren

New member
אני ממש מודה לך...

מאחר ואני ואתה מתגייסים לאותו מקום באותו הזמן.. :) נ.ב- יש סיכוי טוב שאני דוחה את הגיוס, ז``א הגיוס שלי כבר נדחה אבל אני יכול להחזיר אותו מתי שאני רוצה השאלה אם אני רוצה.. 50% שאני מתגייס ב1.1.2002 למחזור 149, מקווה לראות אותך כבר בצ`ק קרב אחי.. אורן

מזלט

New member
אורן!

עזוב אותך! אל תדחה, תתגייס איתנו, הרי הכי נעים להתגייס עם החברה מהמחזור שלך, כולם מכירים... אל תדחה. מי שדוחה גיוס - דוחה שחרור !

jedi knight

New member
מזלט

כפי שזה נראה אתה תשתחרר הרבה הרבה אחרינו תזכור טייס זה 6 שנים קבע

מזלט

New member
לפי הסטטיסטיקה

אני עוד 3 שנים מחזיר לבקו``ם כומתה טורקיז... :)

0ren

New member
תגיד, מה אתה חושב הסיכויים שלך

לעבור את הקורס ? ואני לא מדבר על הסטטיסטיקות הרגילות של אחד לשבע אלא מה אתה חושב על עצמך כמו שאתה מכיר את עצמך ?

מזלט

New member
המממם

לא השקעתי בזה יותר מדי מחשבה, אבל אני מכיר ת`צמי, וכשאני אני רוצה משהו אז אני משיג אותו. ואני צריך להפסיק לזלזל. אם אני אשקיע את המיטב, ובהנחה שאני באמת מסוגל להטיס מטוס, אז אני חושב 1 ל-3... רק לעבור את הצ`קים.

0ren

New member
אני חושב שזה אצל כולם..

הפחד מהצ`קים .. משום מה אנשים שוכחים שיש גם חיים בקורס טייס אחרי הצ`קים.. אבל שטויות.. אני מאמין שכל אחד שעבר את הצ`קים כבר בטוח בלב שלו שהוא הולך להיות טייס. או מכונן..:)

למעלה