סתם הודעה..

TiNiErBeiL

New member
סתם הודעה..

אוףף.. אני טוחנת תיום בלראות M.T.V (כבר נמאס) מחכה עד שיהיה קליפ של גרין דיי.. ופשוט א=י=ן...!! מה שמעצבן.. זה שחברה שלי (שהדבקתי אותה.. אבל היא מכירה לפחות איזה שניים שלוש שירים שלהם..) אומרת שהיא רואה כל יום לפחות פעמיים קליפ שלהם.. אחח.. זבל.. וקרה לי מקרה שחיכיתי שיהיה קליפ.. (והיו אצלי כמה חברים..) וכבר זה עיצבן אותם ששעות אנחנו רואים ת'ערוץ הזה.. אז העברתי.. רק לחצי שעה.. וכשהחזרתי היה את הסוף של הולידיי!!!!!!!!!! איזה מזל נחסססססססססססססססססססססססססססססססס........ והפאקינג נחס הזה קרה לי גם לפני כמה ימים.. חח.. תודה שהקשבתם לפירוק עצבים שלי.. אממ.. רק שניה.. אאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פוו.. זה היה טוב.. חח.. אוקיי.. ושוב תודה שהקדשתם זמן כדי לקרוא ת'שטויות שלי.. חיחי..
ביי ביי..

Lorly

New member
נצל"ש - תמליצו נא

אני מתכוונת לקנות שני דיסקים עד סוף החופש, ואין לי מושג אילו. אתם מוזמנים להמליץ על דיסקים (לא חייבים להיות של גרין דיי) אבל שלא יהיו ישראלים (אני לא מרבה להקשיב למוזיקה ישראלית
), של SP או GC או MCR. אמ... זהו אני מניחה :) המליצו נא! *טא טא טאדאם* / *סטיגדיש*

®NuLy®

New member
סימפל פאלן סאקס!

גוד שארלוט אם כבר אז the young and the hopelles (כתבתי נכון?!) ומיי כמיכל האחרון שהם הוציאו ממש ממש יפה
אבל מה שרמשתי לך של גוד שארלוט גם סבבה! למרות שאני ממליצה על הדיסק האחרון של uselees id

talitook

New member
של גרין דיי

אם את לך את וורנינג אז כדי לך לקנות אותו.

sapirush1

New member
סימפל רולזז!

ואני רק יכולה להמליץ לך על הדיסק של The Used In Love And Death אני כבר מתה לקנות אותו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

או גם הראשון שלהם. שהוא גם ממש שוב.

הו, אני כל כך קונה אותו!

יש שם את כל השירים הטובים. עוד אחד לא יזיק:
. האעהאע.

למה?

הוא בדיסק הראשון. Maybe Memories
The Taste Of Ink
Bulimic
Say Days Ago Poetic Tragedy
Buried Myself Alive
A Box Full Of Sharp Objects
Blue And Yellow
Greener With The Scenery
Noise And Kisses On My Own
Pieces Mended Choke Me

xXSock FairyXx

New member
"In Love And Death"

זה השירים האלה בכלל =S : Take It Away I Caught Fire-In Your Eyes Let It Bleed All That I've Got Cut Up Angels Listening Yesterday's Feelings Light With A Sharpened Edge Sound Effects And Overdramatics Hard To Say Lunacy Fringe I'm A Fake השירים שאת הזכרת הם מאלבום "The Used" אז את הדיסק הזה-יש. הנה אפילו "הוכחות"

אני יודעת..

דיברתי על הדיסק הראשון מההתחלה. לא אמרתי שזה הדיסק השני. אולי לא הבנת נכון. "הוא בדיסק הראשון. Maybe Memories The Taste Of Ink Bulimic Say Days Ago Poetic Tragedy Buried Myself Alive A Box Full Of Sharp Objects Blue And Yellow Greener With The Scenery Noise And Kisses On My Own Pieces Mended Choke Me" ספיר הגיבה לתגובה שלי שאמרתי לה שכדאי לה לקנות את הדיסק הראשון, היא שאלה אם מוכרים אותו פה בארץ בכלל (את הדיסק הראשון), את ענית לה שכן, ואני אמרתי שאני אקנה אותו, כי אמרת שיש אותו בארץ. את הראשון. הבנת?

או שהיא התכוונה לשלישי.

אבל זה עדיין לא משנה. אני כתבתי בהודעה שאני מדברת על הראשון.

למעלה