סתם הודעת

idanias

New member
סתם הודעת ../images/Emo32.gif../images/Emo163.gif

מחר "גומרות הולכות"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב איך היה לכם היום?! הכל טוב?! הכל נהדר? איך היה בבית ספר? מבחנים? עבודות? חתונות? בריתות? שבת חתן? חינה? מעבר דירה? בית ספר חדש? עוזב את הארץ? קונה מחשב חדש?

idanias

New member
../images/Emo3.gif

טוב איך היה לכם היום?!-גרוע ביותר הכל טוב?!-לא הכל נהדר?-לא איך היה בבית ספר?-גרוע ביותר מבחנים?-מחר חשמל ידע העם עבודות?-יום חמישי חשמל ומיתוג חתונות?-בעוד שבועיים בערך בע"ה בריתות?-לא שבת חתן?-לא חינה?-לא מעבר דירה?-לא בית ספר חדש?-לא יזיק עוזב את הארץ?-גם לא יזיק קונה מחשב חדש?-לא...

עונה כי משעמם לי../images/Emo3.gif

טוב איך היה לכם היום?! כיףףףףףףףףףףףףףףףף
הכל טוב?! כעעעעעעעע
הכל נהדר? כעעעע
איך היה בבית ספר? אחלהההההה
מבחנים? מצוייניםםם
טפו טפו טפו עבודות? אין עוד עבודות .. חתונות?
בריתות?
שבת חתן?
חינה?
מעבר דירה?
בית ספר חדש?
עוזב את הארץ? אני הולכת עם עידן לטורקיה
XDDDD קונה מחשב חדש?

תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif../images/Emo126.gif|

לא הספקתי כלום היום
מחר אני אקרא הכל ואגיב על הכל
כל היום הייתי בשיעור אנגלית ותנ"ך ובלימודים
ואחרימ זה הלכתי לקנות בגדים
אז מחר אני יגיב על הכל
קיבלתי 93 בערבית
לילה טוב נשמות

מחרר אני הולכת למחויבות אישיתתת../images/Emo9.gif

סוף סוףףףףףףףףףףףף
חח מי שלא יודע מחויבות אישית זה משו שאתם חייבים לעשות בשביל העזרה למדינה התנדבות או משו .. ואם אתם לא עושים את זה אין לכם תעודת בגרות .. בקיצר אני בחמניות <לעזור לילדים שיש להם כל מיני מחלות כמו סרטן וכל זה> ומחר זאת הפעם הראשונה שאני ילך לשם
הייתי אמורה שנה שעברה ללכת אבל לא היה לי זמן .. ווע ווע כמה שעות אני חייבת לעשותת .. טוב מה אכפת לי העיקר אני יהיה שם פעם אחת .. העיקרררררררר שזה על חשבון לימודים
.. רק חבל שזה מתחיל מ 11:20 ולא ישר מ 8 .. וזה נגמר ב 4 .. בעע .. טוף חפיף .. העיקר אין לימודים
בערך

כע בית חולים איכילוב ..

היה נחמד
רק חבל שהילדים שהיינו איתם לא מדברים עברית
חח כאילו נתנו לנו להיות בהתחלה עם ילד חמוד בן 3 .. רוסי .. ומזל שחברה שלי מדברת רוסית כי אם לא אז לא היינו יכולות להבין אותו .. ושיחקנו איתו איזה שעה וחצי
אחר כך היינו עם איזה ילדה אחת ערביה קטנה .. אמנם קטנה אבל ווע ווע איזה צרות היא עושה .. חח כאילו מבלגנת שם הכול ובסוף אנחנו צריכים לסדר .. טוב לדבר איתה לא ממש יכולנו כי אנחנו לא יודעות ערבית
אבל סתם ציירנו איתה .. ואחר כך נתנו לנו לשחק במחשב קצת .. חח אבל האינטרנט היה זבללל .. רציתי לכתוב בפורום אבל לא נכנס לי
לע נורא .. העיקר הגעתי סוף סוף

למעלה