סתם הערה:

swirrrly

New member
סתם הערה: ../images/Emo118.gif

זה לא מעצבן שכל הכוכבות מחליטות לאמץ? אנג´לינה ג´ולי, ניקול קידמן בזמנו, ואני בטוחה שיש עוד אלפיות.. זה כאילו שבשביל הכוכבות בהוליווד ילדים זה רק קישוט... למה הן לא נכנסות להריון או משו כזה?? כאילו, לא יודעת.. they make me sick

חחח היי

אני לא חושבת שצריך לשפוט אותן ככה. תשמע ניקול קידמן אימצה בגלל שטום עקר ויחד הם לא יכולים להביא ילדים לעולם. אז נא לא לתקוף אותה. ואנג´ילנה נורא רצתה ילד אבל היא לא יכלה לעשות אחד משום שהחוזה שלה עם פארמאונט לא מרשה לה בגלל הצילומים לטומב ריידר 2. ואני דדוקא חושבת שזה דווקא דיי טוב שהיא אימצה, כי תארו לכם אילו היא הייתה נכנסת להריון ואז נשארת בלי בילי ובהריון. קצת מדכא לא? חוצמזה תשמע, לכל שחקנית יש קריירה וזה דיי מבאס להיות תקועה מעל לשנה בבית עם תינוק בלא אפשרות לעבוד ועם סימני מתיחה
אני לא חושבת שיפה לשפוט אותן ככה.

פיית

New member
זה ממש לא מעצבן

אני בעצמי מאומצת ואימוץ ממש מציל חיים של ילדים למשל אני אני נולדתי בברזיל והיתי במנזר עם עוד מלא ילדים שרק מחכים שמישהו יבוא ויתפל בהם, אני ממש לא זוכרת את זה כי היתי רק בת כמה ימים אמא שלי סיפרה לי את כל זה... אז אני חושבת שזה ממש יפה שכל הכוכבות מחליתות לאמץ ילדים כי זה ממש מציל את החיים של הילדים...

מסכימה איתך.

אם אף אחד לא היה מאמץ אז הילדים האלה היו נאלצים לגדול ללא אם ואב. אז כל הכבוד לשחקניות האלה שמאמצות.

מיצי007

New member
צודקות

אני גם מצטרפת לדעה של שתיכן. לא משנה מאיזה סיבה הן מאמצות- בין אם להן לא מתחשק ללדת אפילו,או לא יכולות עקב אילוצים. לאמץ ילד תמיד נחשב במישור החיובי. וגם אם הם עושים את זה בשביל הפרסום- עדיין זה לא משנה,זה פחות 1 או 2 ילדים שצריכים להמשיך לגדול בטראומה של ללא הורים.

למעלה