תגובה לסתם הערה
רוני בן שושן שלום גם לך. אני שמח שלראשונה מותחים עלי ביקורת ולא מסתתרים מאחרי שם בדוי ותודה לך. לעצם הנושא שתי הערות , הראשונה: אינני יודע מדוע הינך מעלה זאת בכתב באינטרנט ולא משוחח איתי אישית בנושא הרי מספר הטלפון שלי ידוע לך ואתה גם ניפגש איתי לעתים די דחופות אז אולי חבוי איזה שהו מניע מסתורי בהערתך הכתובה (פוליטי???) והשניה: לעניין האובייקטיביות, יש להניח שלא הקשבת לתוכנית היום או אולי לא קלטת את המסר. בשני אייטמים שונים לגמרי התייחסתי לנבחריינו כולל ראש העיר בשני אופנים שונים : באחד הסכמתי עם דעתו ודיעה של חלק מתומכיו מכיוון שסבורני שעניי עירך קודמים ויש לעזור לכל חברה אילתית באשר היא גם אם ההפרש המכרז הוא 26 שקלים ומה זה 26 שקלים כשמדובר על עיסקה השווה כ150000 ש"ח? ובשניה הבעתי התנגדות נחרצת לכוונת נבחריינו(ראש העיר ותומכיו) שלעניות דעתי אם תוכניתם היתה יוצאת לפועל זה לא היה לטובת התושבים וזה עוד בלשון המעטה ואני מתכוון להשתלטות המוחלטת על החברה הכלכלית לאילת על ידי הפוליטיקאים או עושי דברם. אולי אני רק אזרח מהשורה אבל הבנתי הינה לא פחותה מכל חבר מועצה כזה או אחר.ביניינו, רוני, לא הרגשת מעט נבוך כניבחר צבור למראה התנהלות הישיבה אתמול ומידת רצינותם של חבריך הנבחרים או לפחות חלקם? ושוב תודה על הערתך.