סתם הצחיק אותי אז רציתי לשתף...

nani nani

New member
סתם הצחיק אותי אז רציתי לשתף...

אישה אחת חוזרת הביתה ממסע קניות ונדהמת למצוא את בעלה במיטה עם צעירה יפהפיה. בעודה עומדת לעזוב בסערה, בעלה קורא לעברה :" אני חשוב שכדאי שתשמעי איך זה קרה..." "נסעתי הביתה בכביש המהיר כשלפתע ראיתי בצידי הכביש צעירה שנראתה עייפה ומרופשת.. הבאתי אותה הביתה והכנתי לה ארוחה מהבקר הצלוישנשכח במקרר. היא היתה יחפה, אז נתתי לה את הסנדלים שלך, אלה שטענת שכבר אינן אופנתיות יותר. היה לה קר, אז נתתי לה את הסוודר שקניתי לך ליום הולדתך אך מעולם לא לבשת אותו כי הצבע לא מתאים לך. המכנסיים שלה היו קרועות, אז נתתי לה זוג ג'ינס שלך שכבר פשוט לא עולה עלייך. בדיוק כשהיא עמדה ללכת היא שאלה אותי אם יש אולי עוד משהו שאשתי כבר לא משתמשת בו..."

liat ליאת

New member
../images/Emo6.gif

ואני הרי תמימה ושומרת על פי. אז תבינו לבד מה צריך להיות במקום הכוכביות
אחד שואל ****: "תגידי, כמה את לוקחת עבור סדו?" עונה לו ה****: "מאה ש"ח." אומר לה האיש: "אני מוכן לשלם לך אלף ש"ח אבל אני מכה המון!" אומרת לו ה****: "כמה זה המון?" משיב לה האיש: "עד שתחזירי את הכסף..."

Lord_of_Code

New member
קבלי תגבורת...

ילד חמוד טס עם אימו בטיסת אל-על לחו"ל. פתאום פונה הילד לאמא: "אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" האמא, שלא מצליחה למצוא תשובה הולמת אומרת לילד לשאול את הדיילת את השאלה. הילד עוצר דיילת מזדמנת ושואל אותה: "סליחה גברת, יש לי שאלה - אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת מסתכלת על הילד ושואלת אותו: "תגיד חמוד, אמא אמרה לך לשאול אותי את השאלה הזאת?" "כן" עונה הקטן בגילוי לב "היא אמרה לי לשאול אותך". "אם כן, חמודי - הסיבה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים היא - ש.. אל-על תמיד יוצאת בזמן... ותבקש מאמא להסביר לך את זה עכשיו..."

liat ליאת

New member
והנה מקבץ חדשות קצר ../images/Emo151.gif

אשה מבקשת מבעלה שינקה לה את הבית. הבעל שואל אותה: "כמו מה אני נראה לך, שואב אבק?" הבעל חזר הביתה וראה שהבית מצוחצח. שאל את אשתו: "מה קרה? ניקית?" אשתו עונה: "ניראה לך? ביקשתי מהשכן והוא הסכים אבל היה לו תנאי: או שאשיר לו או שאמצוץ לו." הבעל: "איזה שיר שרת לו?" האישה: "מה אני? זמרת?"
כורדי מסתכל במשך כמה דקות על קוביה של קרח. החבר שלו שואל אותו: "על מה אתה מסתכל?” הכורדי: "אני משתגע מאיפה הנזילה
זוג פולנים בארוחת ערב: "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית" אומר הבעל. “הו יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו “אני שתיתי" ענה הבעל
שתי בלונדיניות נוסעות במשאית בגובה 3 מטר באמצע הלילה. לפתע הן רואות מקדימה גשר בגובה המוגבל למכוניות 2.5 מטר. הנהגת הבלונדינית מתחילה להאט והחברה שלה מוציא את ראשו דרך החלון, מסתכלת אחורה, מסתכלת לצדדים, ואומרת: "סעי, אין פה משטרה...”
הטייס למגדל הפיקוח: "טייס למגדל, טייס למגדל, אני נמצא כ 600 מייל מהחוף בגובה של 100 פיט ונגמר לי הדלק. מחכה להוראות!” מגדל הפיקוח למטוס: "מגדל לטייס, מגדל לטייס, חזור אחרי בקול רם וברור "יתגדל ויתקדש שמי רבא...”
אישה אחת החליטה לבדוק את נאמנותם של שלושת חתניה. בוקר אחד היא הזמינה את אחד החתנים לטייל לאורך הירקון וכעבור זמן מה עשתה את עצמה מחליקה ונפלה למים.החתן לא חשב פעמים קפץ למים ומשה את החמות. למחרת, כאשר יצא מהבית ראה סובארו חדשה חונה בחניה עם שלט שכתוב עליו "מהחמות האוהבת!". למחרת הזמינה את החתן השני והסיפור חזר על עצמו. למחרת כאשר יצא מביתו מצא סובארו חדשה עם שלט “מהחמות האוהבת!". למחרת החמות הזמינה את החתן השלישי ושוב הסיפור חזר על עצמו, רק לחוסר מזלה של החמות הוא לא ידע לשחות והיא טבעה. למחרת כאשר החתן השלישי יצא מביתו בחנייה עמדה מרצדס חדשה עם שלט "מהחם האוהב!”

liat ליאת

New member
אל תשאלו מה קרה לי היום ../images/Emo122.gif

בעודי יושב בשירותים אני שומע לפתע מהתא שלידי מישהו השואל אותי שאלה מה נשמע ? אני במבוכה עניתי ששלומי טוב ומה שלומך ? ואז אני שומע על הכיפק מתי אני יכול להיכנס אליך ? ואני במבוכה עונה שהיום זה לא היום שלי ? ואני שומע את הבחור אומר אל תדאג אני כבר בא אליך ואני אעשה לך GOOD TIME . אני מיד קופץ ממקומי במצב מאוד לא נעים מוריד את המים מרים את מכנסי ורוצה לברוח משם ואז אני שומע את הבחור מהתא השני אומר :"תשמע אני אתקשר אליך מאוחר יותר לידי בתא השני יושב איזה אידיוט ועונה לשאלות שאני שואל אותך...

למעלה