סתם הצעה

../images/Emo45.gif

אף אחד לא יודע באיזה מלון הם נמצאים? מחרתיים אני חוזרת לבסיס וממש הייתי רוצה לפגוש אותם לפני!

לפי דעתי ויכול להיות שאני טועה

אחד מהמלונות שליד חוף תל אביב, אני יודעת שזה הרבה אבל שווה את המאמץ כמובן משמגלה שתף עם האחרים בקשה

Netto

New member
אני חושב ש..

הם לנים במלון שרלטון מוריה בתל אביב

וואו

אני חושבת שאני יודעת איפה זה... תגידו יש סיכוי שהם יהיו בחוף ים מחר? או אולי כדאי שנארגן קבוצת אנשים שניגש שם ביחד ונברך אותם או משהו כזה... אתם יודעים מכובד לא המוני כמו ישראלי מצוי

naama59

New member
אני חושבת שהם לא שם מחר

לפחות לא כל הזמן. לפי אחת הכתבות הם בתל השומר מחר..

RoyBO

New member
איפה יש תמונות שלהם פה?

בשום אתר אני לא מוצא, מוזר מאוד. תל השומר זה ממש קרוב לתל אביב, אבל היום לדעתי תצטרכי רכב או מונית.

אני יודעת

את חושבת שזה מוזר... לכל הפחות חשבתי שיהיה אזכור בחדשות או משהו. איך משרד התיירות מנסה להעביר מסר שטוב לטייל פה אם אף אחד לא יודע שהם פה ונ.ב אני מעלה לכם תמונה ש אל על פרסמה באתר הרשמי שלהם. מקווה שלפחות ככה אנשים לפחות מאמינים שהם בארץ.

naama59

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת. ואני חושבת שאני יודעת

מתי בדיוק הם חוזרים. מישהו פה מעוניין ללכת לשדה תעופה?

זה מדכא

הם כרגע הגיעו, הם באו לשבוע ואם רוצים כמה אנשים להתארגן וללכת לשדה התעופה אני מוכנה

pilot23

New member
אם נגיע לשדה התעופה לפגוש אותם, השאלה היא

אם זה בכלל אפשרי לפגוש אותם... הרי בטוח שמיד יובילו אותם למתחם VIP ולא יוכלו לראות אותם. לא ?

Netto

New member
מבאס מאוד ...

שמשרד התקשורת, הוט3 או כל כלי תקשורת אחר לא מסקר ולא נותן מידע איפה הם לנים מה סדר היום שלהם וכדומה. זה קשה מאוד לאתר אותם בלי שום מידע כזה קטן.. עצוב נורא :(

אני יודעת

זאת אומרת איך הם רוצים שידעו שכדאי לבוא לארץ אם לא מדברים על זה?! על ג'סטין ביבר דברו כל כך הרבה עליהם אי אפשר?! איפה הפרופוציות פה?!

naama59

New member
האמת שאפשר למצוא קצת מידע

אנחנו כבר יודעים פחות או יותר באיזה מלון הם. באחת הכתבות היה כתוב שהם בתל השומר מחר במרכז לסימולציה (או משהו כזה). מפורטים גם שאר היעדים אבל אין דרך לדעת מה מתי. לפי התמונות הם טסו באל על (וגם היה כתוב איפשהו שהיא חלק מהספונסרים של האירוע אם אני לא טועה) אז זה + 8 ימים של ביקור ואפשר למצוא את הטיסה. אין לי שום כוונה לרדוף אחריהם או משהו, שבכיף ייהנו מהטיול. חבל שאין הזדמנות לפגוש אותם בצורה מאורגנת במקום לגרום לנו לחפש מידע בנרות.. נשמע שגם להוט3 אין מושג בכלל, כי הם פתחו תחרות וביקשו שאנשים יילכו לצלם אותם. יש מצב שניסו לעשות מהביקור הזה ביקור יחסית פרטי? זה מוזר לי, כי הם הכריזו בכל מקום שהמטרה של הביקור היא לעודד תיירות. איך אפשר לעודד תיירות כשלאף אחד מושג איפה הם ועומר אפס מעלה תמונה מטושטשת בטוויטר?

למעלה