סתם הרהור

mistic guy 27m

New member
סתם הרהור ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo14.gif

אני לא כל כך בטוח שסינליות היא דווקא מתוך בחירה... היום קרה לי משהו בבוקר והאמת לא בדיוק חשוב מה שגרם לי להזכר בה, ופשוט הרהרתי לא מעט היום לגבי היכן אני נמצא. נכון שאני מתגעגע, אבל האמת היא שהגעגועים והכמיהה הם יותר לכל הדברים שמגיעים כחלק ממערכת יחסים, ואני דיי מאושר שנשאר לי ממנה טעם כזה טוב. פתאום חסר לי המגע והרוך הנשי, שיחות הנפש הארוכות, הנשיקות. בכל פעם שהיא ביקשה משהו חם לשתות הייתי רץ בטירוף להביא לה כי ידעתי שמחכה לי נשיקה מתוקה מדבש, טעם מתוק ולא מוסבר שהיה משתק אותי לכמה רגעים בכל פעם מחדש. רגעים מיוחדים של שילוב ידיים ומבטים ארוכים, הכל שקט רק הנשימות של שנינו ברקע אבל הכל נאמר ואין צורך בשום דבר נוסף. מגע ירכיה על רגליי, חום גופה המשכר, ריח גופה המיוחד שגרם לי להתמכר בכל פעם מחדש. בכל פעם שאני רואה שהיא עצובה לכאוב איתה ותמיד לראות אותה לבסוף עם חיוך קטן ולדעת שחיבוק קטן מילה טובה נתנו לה הכל. בכל פעם שתלאות העולם נופלות לך על הכתפיים לדעת שהיא שם בכדי להקל, בכדי לעודד. ועכשיו החורף מתקרב ויהיה לי קשה מאוד לעבור אותו לבד, פתאום הלב מרגיש כל כך ריק צועק ודורש אהבה, כל דפיקה כואבת ושורטת את הנשמה. חסרה לי אישה אמיתית שאוכל להעניק לה אהבה, תחושה של חלל בדמות נשית שהולך לצדי בכל שעות היום ומחכה למילוי. אז אל תגידו לי שאנחנו במצבינו מתוך בחירה, כל אחד מכם היה רוצה זוגיות מלאה על הסינגליות אולי החופשייה אבל הריקה.

ליאן.

New member
אם היה כל כך טוב אז למה זה נגמר ?

ולמה שלא תחזור ? נראה לי שיש כמה חורים ששכחת למלא בסיפור המרגש שלך..

mistic guy 27m

New member
יש דברים שאני לא חושף

יש לא מעט דברים שאני מעדיף להשאיר לעצמי, לא כל דבר צריך להחשף. לפעמים הרגשות ולא הפרטים חשובים יותר.

ליאן.

New member
שמע..

אם הזוגיות היא לא מה שהיא צריכה להיות, כשמרגישים שזו פשרה, הרגל ושאין התאמה.. אז עדיף להיות סינגל גם אם זה כרוך בסבל, געגועים וקשיי קליטה. לכל דבר יש תקופה בחיים (זוגיות וסינגליות) ולכל תקופה יש את הטוב והרע, הפלוסים והמינוסים שלה. תוכל כמובן להתעמק בכל המינוסים שבה במקום לנצל את התקופה הזו להתחדשות והעשרה עצמית או שתוכל לבכות על מר גורלך ולפספס לא מעט. זאת בחירה שלך. הכל עניין של גישה.

רק אחרי שעזבת את הבית

נפתרה בליבי החידה רק עכשיו בסופו של הקיץ התברר לי שאת היחידה השבוע נמשך כבר שנתיים ונפשי לא מוצאת מנוחה כי מאז שאנחנו לא שניים העולם הוא תמונה הפוכה... ענבל

למעלה