סתם התחשק לי פתאום להגיד הופה....

ולנוAה מתחשק... ../images/Emo8.gif

לתת לכם בראש
למה אתם עושים לטיגר בלאגן בפורום ופותחים שרשור חדש על כל שטות? אתם לא מבינים שזה דוחק אחורה הודעות חשובות ונוצרים שרשורים קצרים חסרי תוכן?! בדף ראשי יש אפשרות להכיל רק 20 הודעות. חוץ מזה שזה נוגד את כללי הפורום. אנא התחשבו!

sagi.exe

New member
מה נוגד ?

שמישהו מחיפה ( ועל כן פורום חיפה ) רוצה לשתף את חבריו לפורום בהופה שלו ? כבור זה ישנם פורומים. חוץ מזה - אם את באה למפגש מחר, אני אשמח לקבל בראש.

באמת שאלה טובה...

אני צריכה לחשוב על זה... האם אני באה...? והפורומים נועדו לדיונים, לא לזיוני שכל!

sagi.exe

New member
כמה הערות בונות וחשובות

1 . אם פורומים נועדו לדיונים, איך זה שהשירשורים הכי ארוכים כאן הם של --- >> בוקר טוב. 2 . אם הפורומים לא נועדו לזיוני שכל - כדאי שתתקני את החתימה שלך שאת מצרפת לכל הודעה. 3 . אם הפורומים לא היו לזיוני שכל, אנשים היו יוצאים מהבית ועושים דברים פרודוקטיביים, במקום להשתזף מהמוניטור. 4. לדעתי פורומים הם ללללהההההההההכככככככלללללללללל. 5. הדוגמא הכי טובה לעניין הפורומים וזיוני השכל לדעתי הוא פורום סקס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

שלוםםםםםםםםםםם.....

קמנו בקריז? מה קרה?..... תן לנו ליזדיין בשכל בשקט הא... חחחחחח מוווווווווווווווווואה!!

שגיא... אתה תשלם על ההערות...

ומי אמר שהוא בא ובסוף הבריז? היה אחלה, וחבל שלא באת... ההפסד שלך

sagi.exe

New member
אל תגידי הבריז....

אני מקווה שהתשלום שאת תדרשי על אי ההגעה למפגש יהיה תשלום חיובי ! לא הגעתי , כי היתה לי פגישה עם קטנה ( ראי שירשור עם הקרימינאלית ) ותסכימי איתי ( כמנהלת פורום סקס ) שזה יותר חשוב מפגישה שבועית עם גברים מסוקסים וחברותיהם המזדקנות :)

סליחה שאני מתערבת לך אבל...

נכון נכון שהיה לך כייף נכון???? שלא תגיד שהקטנות זה לא עם עם אישיות!!!! מה שלומך?

אפשר להתיישב לך על השירשור ולומר

בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב........? מה שלומך? מה ´נשמע? מה קוריייייי? הכל טוייב? בואנה... געגעתי לכל החבר´לך פה... מתה עליכם ושיהיה יום מאאאגניב...

למעלה