סתם זה הכול סתם חחחחחחחחח
אני רוצה לשתף את כולם במשהו שקרה לי. אני "ואמא" (חח) שלי רבנו, אכשיו אני צודקת במאה אחוז, ואמא שלי לא מוכנה לשמוע שום דבר חוץ מאת עצמה. אני מתמרדת קודם כול האם אתם חושביעם שהתמרדות זה דבר נכון? (למרות שאני חושבת שכן רק רציתי לשתף אותכם חחחחח) והיא מנסה להראות כמה היא צודקת. אכשיו יש לי שאלה, ילדה יכולה ללמד את אמא שלה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אכשיו בנוסף לכול לא רק שהיא לא מוכנה לשמוע אף אחד, היא מתנהגת, כמו ילדה ולא כמו אמא. אכשיו איך אני יכולה להסביר לה שהיא טועה? אז אומר לה פה,,,, אמא היקרה: ככה לא מתנהגים לבת שלך,(חחח)וזה לא הדוגמא שצריך לתת לילדים אה לא לשכוח. הרי את מרגישה אמא (אוי מיסכנים הילדים שלך חחחח)ואמא צריכה לאהוב את כול ילדיה לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקרה אבוד לא ניראה לכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עם אמא כזו לא צריך אויבים לא?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אמא תשתחררי מהמלחמה העצמית הזו שלך? חחחחחחחחחחחחח
אוהבת את כולם ערב נפלא פייס
אני רוצה לשתף את כולם במשהו שקרה לי. אני "ואמא" (חח) שלי רבנו, אכשיו אני צודקת במאה אחוז, ואמא שלי לא מוכנה לשמוע שום דבר חוץ מאת עצמה. אני מתמרדת קודם כול האם אתם חושביעם שהתמרדות זה דבר נכון? (למרות שאני חושבת שכן רק רציתי לשתף אותכם חחחחח) והיא מנסה להראות כמה היא צודקת. אכשיו יש לי שאלה, ילדה יכולה ללמד את אמא שלה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח