סתם זקוקה למילה טובה

• פותח הנושא DDNL
  • פורסם בתאריך

DDNL

New member
סתם זקוקה למילה טובה

כבר ספרתי לכן על חברה לעבודה שבהריון -לחלק היא ספרה-לי עדיין לא (זכותה) היום היא יצאה מטעם בית הספר לסיור וחזרה מאוד מוקדם. אני שובצתי למלא מקומה ולמרות שהקדימה לחזור העדיפה ללכת הביתה ולא להכנס לכיתה (זכותה) היא אמרה לי 100 פעמים ולשאר המורות 200 פעמים שנורא לא נעים לה ממני-אז כל שותפות הסוד חיכו אליה בחיבה ואמרו לה "נו באמת..." ואני עליתי ללמד את הכיתה והרגשתי שאני לא רוצה לחזור לשם מחר.

נוג

New member
ממש חברים טובים באמצע הדרך

הי, זה מעצבן אני יודעת אל תתני לחברות כאלה להרוס לך. שולחת
נוג

דידי

הסתדרו להם בעולם קבוצות קבוצות של בעלי עיניין . העיניין הוא שהעיניין מתחלף.נדמה להן שרב הקשר בינהם אבל לא כך...... הן הרו ומשהו נראה להם מובן רק להן למה לשמור אותך מחוץ לעיניין.... לא לכבודך להצטופף ליד גוש שמאופיין כל כך בגסות. זה מזכיר לי שבגן חובה אי שם בסוף שנות השישים עשו מבחני התאמה או איך שקוראים לזה לכתה א´: הראו שם 5 קומקומים 4 עם הזרבובית לימין ואחד לשמאל מה את חושבת שסימנתי כיוצא דופן: את ה4 עם הזרבובית לימין קראו להורים וההמשך לא חשוב עכשיו אבל מי הן שיעידו משהו עלייך שידאגו לפירוט אצל עצמן ולא ישמרו על פנים אחידות. אין כמוך ואת הדרך המיוחדת שאת עושה עכשיו אל תתני לאיש הן אולי לא היו רוצות להתחלף איתך אבל גם את לא היית נותנת לאף אחד. תזדקפי הרימי ראש מי הכי יפה בעולם? אל תחלשי בטח לא בגלל קבוצות כלום

רומי 007

New member
דידי וח"ש צ´ומפי

דידי - יש כאלה שמתנהגים כך מרישעות אבל אני נוטה לא ליחס לבנות כאלה רשעות אלא רק טמטום וכהות חושים. גם אני נתקלת בתופעות כאלה, של טוב לב מזוייף, רחמים ספוגים בצדקנות ושאר תבלינים. זה מאוד אופייני לחדר המורים ולצערי הרב, לכל מקום שבו הרבה נשים מתקבצות יחד. אני מאוד גאה להמנות על הפורום הזה. כאן יש המון המון בנות ובכל זאת אין צרות עין וקנאה. אל תבזבזי דקה אחת על הקבוצה הרעה הזו ותתנחמי בכך שכאשר את תסתובבי בגאוה בקרוב וכרסך בין שינייך, אותה בחורה כבר תשוב מחופשת הלידה שלה ותצטרך להחליף אותך! חבר של צ´ומפי - אתה בנאדם רגיש וטוב לב. אהבתי מאוד את מה שכתבת וצחקתי נורא מסיפור הקומקומים שלך. רק על זה שגרמת לי לצחוק מגיע לך שתי נשיקות מצלצלות. קבל עכשיו.

רומי 007

New member
עוד הערה לצ´ומפי

מאחר שאיננו מכירים, אם אתה בת ולא בן - הנשיקות עדיין בתוקף, אבל הפעם על הלחי...

ביקשת - קיבלת : מילה טובה ../images/Emo124.gif :

וכבונוס - קבלי גם חיוך וחיבוק
"חברתך" לעבודה נשמעת לי בחורה פשוט "מקסימה" וגם "חכמה"
אני יודעת שקל להגיד לא להתייחס, אבל זה לא כל-כך פשוט כמו שזה נשמע. תגידי לעצמך בלב שיקפצו כולם, ושבקרוב תוכלי "להחזיר" להם... והעיקר - שיהיה בהצלחה !!!

באאבו

New member
יש סוגים כאלה של אנשים.. ../images/Emo68.gif |בל

ואין מה לעשות איתם.. יכול להיות שהיא באמת בת-ז.. כמו שנכתב.. ויכול להיות שהיא סתם בחורה מתלהבת, שלא יודעת להתנהג. אם הסיפור היה שהיא רק לא רצתה לספר לך, אפשר היה להגיד עליה שהיא אהבלה קטנה.. וחושבת שאת "תיפגעי".. אבל עצם העובדה שהיא מספרת לכולם שלא נעים לה ממך. באמת!!!! נורא מעצבן.!
יש לי סיפור דומה בעבודה. מישהי פה התחתנה כמה ימים אחרי, ובצחוק אמרנו שגם נלד ביחד. היום היא בחודש ה- 7, מסתובבת כמו טווס מפונק במסדרונות (זכותה!) ומתלהבת מכל דבר שקורה לה (גם זכותה..) אבל שוב, הנשים האלה מקבלות פתאום מעין תחושה כזו שאנחנו נורא מסכנות (אגב, לא סיפרתי לה שאני בטיפולים, ונסיתי אפילו לרמוז לה שאני עם גלולוות.. (אלק)). בכל מקרה, היא מגיעה אלי כל פעם לחדר ואומרת לי משפטים כמו: "כשתהיי בהריון.. אז.." או "יש לי רופא מעולה בשבילך" או "תגידי, לא לוחצים עליך בבית להביא ילדים".. תת רמה כזו!! אפילו בראש השנה היא באה להגיד לי שנה טובה ואמרה לי את המשפט הבא: "טוב, אני לא אגיד לך בקרוב אצלך, כי בטח כולם אומרים לך וזה מעצבן אותך"... אז מה לעשות??? פשוט צריך להתעלם!! יש אנשים קטנים שתמיד ישארו קטנים וחסרי טקט בצורה פראית!! בקיצר, דדנל (או איך שאת קוראת לעצמך
) תנסי להתעלם ממנה ומההריון שלה, וכשהיא תבחר לבוא להגיד לך, תגידי לה, מזל טוב, סולידי כזה וזהו... תמשיכי בשלך.. בהצלחה

אוראושר

New member
../images/Emo92.gif תתעלמי

לי יש שכנה שהיא עברה גם טיפולים כמוני. בהפריה השניה זה הצליח לה. לפני שהיא עברה את ההפריה השניה היינו מדברות על זה כל הזמן ואז פתאום הפסקנו לדבר על זה והיא כל הזמן אמרה לי שהיא לא רוצה להמשיך לנסות עכשיו כי זה מדכא אותה ופתאום התחלתי לראות שהיא משמינה ומשמינה ומשמינה ובעלי היה אומר לי שהיא בטוח בהריון ואני בתמימותי אמרתי לו שלא יכול להיות שהיא לא תגיד לי שהיא הייתה בטיפול ולבסוף התברר שהיא בחודש השלישי כמעט רביעי. לי יש ילדה ובכל זאת היא הרגישה לא בנוח לספר לי על זה - כאילו שאני אקנא או משהו כזה... ברור שאני מקנאה אבל קינאה זה דבר טיבעי... אז אל תתרגזי עליה, תנסי להבין את הצד שלה כמו שאני עשיתי למרות שאני עדיין לא מבינה למה היא לא סיפרה לי???!!!

אנשים הם גזע מוזר (ככה בעלי אומר)

ובמיוחד אלה שיש להם רעיונות לגבי איך את צריכה להרגיש לגבי כל מיני דברים, ואז הם גם מחליטים בשבילך מה את צריכה לדעת ומה לא. היא אשה קטנה וחסרת משמעות, נימוס וטקט. קל להגיד תתעלמי, אבל קשה עד בלית אפשרי לבצע, אז אל תתעלמי, תהיי מודעת לכך שהיא תת-רמה. תדעי שגם כשהיא כן תרצה/תצטרך אותך את עדיין תזכרי איזה מין בן אדם היא ותוכלי להגיב בהתאם (גם אם בגדלות נפש שהיא אפילו לא תהיה מודעת לה).

salpter

New member
אישית הייתי נכנסת בה אבל כלפי

המערכת אין מה לעשות הכי קל להגיד לרווקות או למורות ללא לילדים להכנס, לכיתה,להגיע יותר מוקדם, להשאר, לצאת לטיולים. מדברת אליך מורה בשבתון אבל כלפי המורה הייתי זורקת לה משהו אפילו פוגע כמו ´´בכול זאת את מתגעגעת לסירחון של החיתולים, בלי מזל טוב ואני יודעת על ההריון´ או להגיד לה בעדינות שאת פשוט כועסת עליה (לא חס וחלילה פגועה )אלא איך היא לא מעזה להגיד בכוורת רוחשת של דבורים. וקצת לעידוד תרעי כמה רוע יש בעולם: אני בשבתון ומורה נוספת ‏‏בצוות שלי היתה אמורה לצאת איתי, היא לא יצאה לשבתון בסוף את יודעת למה? כדי להכנס להריון ולא להלחיץ אותי שאני לא אראה, כן שיקולים לא שיקולים תראי רק איזה סיבות אנשים מחפשים.

רינתילה

New member
קחי מילה טובה

יש אנשים כאלו... מה לעשות... צריך גם לקחת בחשבון שלא לכולם קל "לאכול" את הבעיות שלנו, ויש גם כאלו שפשוט לא שמעו על רגישות מינימלית. רוצה סיפור מעצבן? לפני שבוע נסעתי עם כמה חברות מהלימודים ואחת מהן שהיא בחודש שישי להריונה סיפרה בנונשלאנטיות שחודשיים לפני שהיא נכנסה להריון הזה היא היתה בטיול בנפאל והיא כבר ידעה שהיא בהריון, אבל בא לה לעשות רפטינג והיא החליטה שמקסימום היא תפיל ותכנס שוב להריון, והיא אכן הפילה, ואכן נכנסה שוב להריון אחרי חודשיים. ולמי היא מספרת את זה בכזו קלילות? למישהי שכבר 8 שנים מנסה!(והיא יודעת את זה). מסקנה? לא ממש יש... רק תנסי לא לקחת ללב (עד כמה שאפשר)... ולחברה שלך מותר להגיד שבמקום להסתיר ממך היה יותר עוזר לה לשמוע על ההריון ממנה.
רינת.

אני לא מאמינה...

רינת, איזה סיפור מזעזע! כל הכבוד לך שהתאפקת ולא ענית... ובעצם, מה אפשר לענות על כזה סיפור...

הרמוניה

New member
מילה טובה ../images/Emo99.gif

אני חושבת שאת מקסימה ונהדרת ורגישה.... ושכל השאר יקפצו לך... קשה לפעמים להבחין בין רישעות לבין טימטום.... הרמוניה

למעלה