סתם חומר למחשבה

• פותח הנושא orki
  • פורסם בתאריך

orki

New member
סתם חומר למחשבה ../images/Emo4.gif

אתמול פורסם בעיתון "מעריב" שבישראל 2002: אחד מכל שלושה רווק. ירידה של 43% במספר המתחתנים ב- 30 השנים האחרונות. ובקיצור כמיליון ישראלים פנויים. השאלה שלי היא היכן הם????????????????
בכל אופן המון המון מזל טוב על הפורום אורקי

חיפשתי את הקטע הזה כדי לסרוק

ולהעלות לפורום ולא מצאתי.. באיזה מוסף/עמוד זה נמצא???

orki

New member
המאמר נמצא

בעמוד 14 בעיתון מעריב (של אתמול),הייתי סורקת את זה אבל הסורק התקלקל, מצטערת!

צצצצ.. תראו איזה מסכנים אנחנו ../images/Emo123.gif

הרווקים בישראל הם ממש "פרוייקט לאומי". חלק ממצב שיש לשנות.. ואני חשבתי שיש לנו בעיות יותר דחופות כמו מיתון, שער דולרמטורף, פיגועים כל יום.. נו שויין...

ליאן.

New member
וואוו, עינת, את זריזה... ../images/Emo13.gif

לא לגמרי ברור לי.. בקטע מדובר ברווקים/ות (בזוגיות?) המרוצים מהמצב הקיים ולא מחפשים להתחתן או באנשים בודדים המחפשים אהבה ? מוסד הנישואין לא צריך להיות המטרה וזוגיות ללא נישואין אינה פסולה בעיני. חבל ששכחו להזכיר את מצב הגירושין בארץ ובמיוחד בתל אביב, שלא הכי מעודד...

ראיינו אתמול בבוקר את הפרגולה ../images/Emo8.gif

ב"רשת על הבוקר" והוא הסביר שמדובר בצרה קשה. יותר מדיי רווקים בפרט ויותר מדיי רווקים בזוגיות בכלל שלא ממששים את "זכות" הנישואים. עינב גלילי הודתה לו בשנינות רבה בשם הרווקים באשר הם על דאגתו לה ולשכמותה ואיחלה שיעלם מהעולם הדבר הזה שנקרא "רווקות".. ובטח זריזה.. זו ההתלהבות של היום הראשון

אלדד26

New member
לא ברחה ולא נעליים, עינת

אם כתבת ממששים במקום מממשים, כנראה שיש פה איזה wishful thinking

ליאן.

New member
הרווקים באמת זקוקים למישהו כמוהו

שיציל אותם ויגאל מתוך המצוקה הקשה. הוא עושה מצווה. NOT
והנה עוד כתבה בנושא שמצאתי, הפעם במגזר הדתי.

אלדד26

New member
אני לא מסוגל,

מישהו שם לב לפרופסור - שימו לב - סרג´יו דלה פרגולה - ? אז אוקיי, אני מודה, זה לא פוליטיקלי קורקטי, אבל אלוהים ישמור!!! מה זה השם הזה?!

למעלה