סתם חיפשתי מקום להוציא את זה..

Blackdust

New member
סתם חיפשתי מקום להוציא את זה..

... הרגשתי מצויין שכבר לא זהייתי את המספר, הוא ניראה לי מוכר אבל.. כבר לא הייתי בטוחה, ושהוא התקשר אחרי הסמסים, כבר הרגשתי כל כך שמחה, הייתי אני, אני הישנה, מלאה ציניות, חמקנית איפה שצריך.. וזהו.....השיחה הסתיימה, הוא החזיר אותי שוב מתחת לאצבעותיו מסובב ימינה ואחכ שמאלה,, אחרי שכבר רוקן אותי פעם אחרי פעם, שוב חזרתי לאותה נקודה, אותו מצב, שוב אין לי כבר מידע שמענין אותו אז.. הוא לא עונה, לא מתקשר, לא מסמס... איך אני כזאת פתטית כל פעם נופלת לאותו מקום, אותה נקודה.... הנקודה ההיא, מכירים אותה ? - שרוצה רק לשמוע אותו, רק להרגיש אותו (לא שאי פעם ממש הרגשתי), אני יודעת את כל החסרונות שלו בעל פה, למנות כל אחד ואחד מהם תוך שניה. אז מה יש לי / לו שהוא כל כך משפיע עליי??! איך קורעים את החוטים שלו מגופי.. מראשי????

magenta73

New member
לא הבנתי...

נראה שאתם שניכם משחקים כאן במשהו... ואני ולא אף אחד אחר יכול לענות לך מה יש בו שגורם לך להתנהג ולהרגיש ככה, רק את. ואת יודעת מה התשובה - הכביכול לא כיפית - וזה ניתוק קשר. או לפחות ניפוץ הכוח שיש לו עליך. למה את לא מתקשרת? למה רק הוא?... וגם לא הבנתי בכלל מה המערכת יחסים בניכם, אם יש כזאת... אקיצר, מעורפל משהו.

Blackdust

New member
מעורפל ..

ניסיתי להתנתק.. בגלל זה לא התקשרתי, לפחות השתדלתי שלא.. מדי פעם מסנג'ר אבל זה באמת יחסית ניתוק... יחסים שבנינו? אמממ אני לא יכולה להסביר.. אין .. לא הייתה .. בערך... קצת קשה להסביר... רק חיפשתי מקום קצת לפרוק.. וזה ניראה לי מקום טוב, אולי גם חיפשתי שיגיבו ויבינו, אבל איך אפשר אם אני לא מבינה.. מנסה להתנתק.. באמת שמנסה.... אולי הפעם .... מעורפל, אולי קצת פחות או אולי יותר.. תודה בכל אופן... על הפינה והמקום ...

Vdrums

New member
שמחליטים להתנתק אז מתנתקים

שמשאירים פתחים כמו מסנג'ר זה לא תורם לניתוק, אולי איפושהו בפנים את חוששת לאבד לגמרי את הקשר.

תרגילים שבלש מתחיל היה שולל עך הסף

התמכרות היא רעה חולה ולא משנה מהי!!! תבררי עם עצמך מהו המקום שמאפשר לו לשלוט בך !כן!!! באהבה יש כבוד חופש שחרור מרחב אמיתי כל היתר זה המצאות שלנו.... לעיתים מתערבבת המציאות עם פנטזיות וחלומות... לעיתים חלומות מתגשמים אבל... החלטה = אחריות על הרצונות שלי גם אם הם משטים בך לעיתים .זכרי זאת. בהצלחה

למעלה