סתם חשבתי אולי כדאי שתדעו..

benLN

New member
סתם חשבתי אולי כדאי שתדעו..

לפי מה שראיתי... השיר שהכי התפרסם ושהכי אהבו אותו מסביב לעולם (אירופה דרום אמריקה רוסיה וכו'...) זה: Naked In The Wind למרות שפיינלי עשה הרבה רעש.. רוב האתרים שמוזכר בהם הביטוי "Henree Feat. Nikka" השיר שישר מתקשר אליהם הוא נייקד. והוא בעיקר בין המקומות הראשונים במצעדים שם. אני גם העליתי מספר קליפים שלהם ליו טיוב... ויש הרבה צפיות ותגובות חיוביות.. אפשר להגיד שהגדלתי תפירסום של הנרי וניקה :) גם אם זה נראה כמשהו קטן יחסית.. שלא לדבר על הסינגל החדש של דנה (העליתי גם "קליפ" שלו) שתוך פחות מחודש צבר כ 1500 צפיות!!! סתם רציתי ליידע..:) הפרופיל שלי ביוטיוב: http://youtube.com/profile?user=lovenikka

maor ravid

New member
אה זה אתה סוף סוף אני יודע מי זה מעלה../images/Emo8.gif

לשם סירטונים חחח יפה כל הכבוד אחי על היוזמה אהבתי אם תרצה יש לי עוד כמה סירטונים לעלות אשמח אם תסביר לי איך מעלים לשם כי ניסתי ולא הלך לי במיוחד או שאני ישלח לך ותעלה אותם..

BEN יפה לך

אגב הנרי וניקה לוהטים מאוד גם בתורכיה! עם "נייקד" העלאה של קטעי וידאו ל יו טיוב היא מבורכת! תמשיכו...

benLN

New member
קיבלתי גם הודעות מאנג'לינה אחת..

שטוענת שהיא מכירה את ניקה והיא איתה בדירה.. והיא רוצה שאני אשלח לה כמה קליפים של ניקה לקידום מסע ההופעות בלונדון.. היות וניקה נתנה דיסק עם קליפים שלה לאיזה די ג'יי.. ואין לה גיבוי. אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד אשמח.. תודה מראש, בן. :)

אם אני לא טועה

אנג'לינה הזאת היא מנהל פורום רשמי של ניקה בלונדון ואת האתר שלה. אני יודע שיש מישהו כזאת ואם אני לא טועה היא כן חברה של ניקה. היא גם זמרת... אבל שוב אם אני לא טועה

איבגי1

New member
מה זה הקליפ הזה ?

שמת שם תמונה של ניקה וברקע השיר, בוא נתאספ כמה חברה ומעשה קליפ מתאים לשיר ? :)

benLN

New member
אממ...תלוי למה התכוונת..

העליתי קליפים של ניקה שהיו לי במחשב להופעות במועדונים טלביזיה..ראיונות וכו'.. ושירים שאין להם קליפ אז שמתי תמונה אחת או מספר תמונות כאילו שזה יהיה קליפ.. כדי שאנשים יכירו יותר את המוזיקה ואת האיכות הווקאלית של ניקה. אממ.. זה יהיה נחמד אם תעשה קליפ לניקה או משהו :] אני לא אוהב להצטלם חח :)

למעלה