סתם חשבתי לציין לשבח

Fugue

New member
סתם חשבתי לציין לשבח

גם את הקול הנשי והסקסי שעומד מאחורי ברי בלא מעט משיריו. הלא היא שרון רוטר כמובן! איזה חמודה היא, גם קול ממש יפה!

צחי24

New member
../images/Emo5.gifקול סקסי?

לדעתי היא טובה במה שהיא עשתה עד עכשיו אבל זמרת היא לא...

מסכימה

בלי הקשרים עם ברי היא לא הייתה מצליחה. יש למישהו כאן את הדיסק שלה?

Lenard

New member
קצת שרון רוטר...

באחת ההופעות שהייתי של ברי הוא הזמין אותה, וכולם צעקו לה "תתפשטי! תתפשטי!" אז היא ענתה כמו איזה בלונדינית מטומטמת "לא רוצה להתפשט"

איש23

New member
שרון רוטר

אני לא מכיר יותר מדי מהשירים שלה(להוציא את השירים שטוחנים בגלגל"ץ) אבל אם כבר מדברים עליה אני חייב לציין לטובה את "הניצוץ"-שיר מצוין(לטעמי) מתוך הפסקול של "קלרה הקדושה".

Fugue

New member
שיר חזק!

אבל המילים והלחן של ברי, היא רק שרה אותו ולדעתי עושה את זה מצוין.

Queen BItch

New member
זה מה שאני חושבת על שרון רוטר

הקול שלה לא רע, באמת! לא הייתי אומרת שהוא סקסי מיודע מה או מדהים בטרוף אבל יש לה קול נחמד. המילים של "לרוץ אלייך" לא מצאו חן בעיני. המנגינה נוטפת סחרוף מכל אקורד של גיטרה ותו של בס. אם היא הייתה פורצת בכוחות עצמה, בלי העזרה של הגבר המקסים בחיים שלה (ואני מאמינה שהיא הייתה מצליחה כי פוטנציאל יש לה) היא הייתה זוכה להרבה יותר כבוד! זה כל כך שקוף הכל. גם ככה יש מאד מעט כבוד לנשים במוזיקה אז היא עוד צריכה לעשות את זה כל כך בולט?! "בתוצרת הארץ" היא אשכרה הודתה שהיא לקחה טיוטה שלמה של שיר מקור של מינימל ופשוט שרה עליו!!!...לא רגע סליחה זה היה "לקחנו". לי זה נשמע כמעט כמו (וסליחה באמת על הבוטות!): אני שוכבת עם ברי והוא נותן לי קריירה במתנה !... יכול להיות שיש לה פוטנציאל אדיר , יכול להיות שיש לה עתיד גדול בתחום המוזיקה הישראלית. והחבר עוזר לה- גם אישיות וגם כישרון- בנות תקנאו!!! אל תזרקי את זה בפרצוף!!! היא צריכה להוכיח את עצמה בכוחות עצמה! זה מה שאני חושבת עליה, אני רואה שיש לה כישרון אבל יותר מידי כבוד אין לי אליה!

למעלה