סתם חשבתי לשתף אתכם..

eden otz

New member
סתם חשבתי לשתף אתכם..

נפרדתי מהחבר הקודם שלי לפני שנה בערך.. אני זוכרת שכשהכרנו הייתי ממש בתקופה כזאת של לחרוש על הדיסקים של דניאל בקדחתנות...וספרתי לו הרבה על השירים שלו..והשמעתי לו..והקדשתי לו (ברוב תמימותי ) הוא גם התאהב בשירים..ואחרי שלושה שבועות בערך לקח אותי להופעה של דניאל... זאת הייתה הופעה מדהימה..וזה גם נעשה בהפתעה ככה שבכלל היה לי מאוד שמח.. הבחור הזה התגלה כ- BIG FUCKING ASSHOLE ... במהלך התקופה הזאת דניאל הוציא לחנויות את חיפה 87...אני זוכרת שטרטרתי למוכרים בצליל עד שהדיסק הזה הגיע לידיים שלי...זה היה הפיצוי שלי על קורס פיזיקה מעאפן שעשיתי אז באונ' ת"א.. ואז השמעתי לו את הדיסק והוא כמובן התאהב גם בו..ואז במשך כמה חודשים שמענו אותו יחד כל כך הרבה פעמים.. ועכשו.. הדיסק הזה עושה לי קונוטציות כאלה שליליות ובכלל השירים של דניאל כי הכל כ"כ מזכיר.. ומעלה תחושות רעות וזכרונות שלא כ"כ בא לחשוב עליהם וזה מהזה מבאס... כי אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלו.. ועכשו כבר לא יכולה לשמוע.. מעניין כמה זמן יקח לזה לעבור...

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

קודם- בלי קשר למוזיקה של דניאל- אני מקווה שתצליחי להתגבר מהר. דבר שני, זה חלק ממה שהשירים מדברים עליו בעצם, השיר "אחרת" מבחינתי הוא בדיוק כזה. כזה שקשה לי לשמוע בגלל זכרונות וכזה שבכל פעם שאני שומעת, אני קצת נשברת, אבל קצת יותר מתחזקת. חוץ מזה, לכי להופעה לבד/עם חברה- התאהבות מחודשת בדניאל תיתכן!

../images/Emo214.gifהזמן בהחלט מרפא פצעים../images/Emo24.gif

ולפעמים...זה באמת לוקח זמן. אני גם אשתף ואתוודה, היה לי קשר עם מישהו שהיה מגיע בקביעות להופעות של זמר שאני אוהבת, הקטע ביניינו נגמר ונשבר לי הלב, לא הייתי מסוגלת להגיע להופעות ולראות אותו, לאט - לאט זה החל להפוך לסיוט, כל הופעה שהייתי מכריחה את עצמי להגיע כדי להנות, לא הצלחתי והתוצאה הייתה לחזור ולבכות, לילות שלמים נהרסו ככה... החלטתי לעשות הפסקה. שלושה חודשים בערך לא הגעתי להופעות [כשאני הולכת לפחות פעם-פעמיים בחודש..] ואחרי זה הלכתי. ההקלה...אי אפשר לתאר אותה, בהחלט התאהבתי מחדש, הכל חזר לטובה! אזזז... הזמן , לפעמים ארוך [אין מה לעשות, פצעים פתוחים צריך לטפל ולסגור...
] אבל הוא מתקן הכל . רגש זה דבר שעובר עם הזמן ..הוא דועך כשלא מטפלים בו, בשונה מהפצעים שלנו

eden otz

New member
כשחזרת להופעות..

הוא עדיין היה שם? וכבר לא היה אכפת? או שכבר לא היה?

../images/Emo214.gif../images/Emo27.gifהחיים ממשיכים../images/Emo14.gif

הוא היה שם, הוא מגיע לכל ההופעות.הגיע גם לאלו שלא הגעתי והגיע לכל האחרות... אחרי כמה חודשים, כשהרגשתי שאני מסוגלת, הלכתי, ובאמת נהניתי . ידעתי לשים הכל בצד [תאמיני לי שזה ממש קשה] ולבוא רק בשביל לשמוע את השירים ולהנות/לשיר/לצעוק/להתפרק/להשתחרר, הצלחתי ועד היום...
מקסימום, את תבואי איתי להופעה ביחד של דניאל סלומון [בתקוה שתהיה בתמונע בקרוב..] ותראי שהכל יהיה בסדר. חברות או לא חברות?

eden otz

New member
אני בטוחה שלא היה לך קל...

אז באמת כל הכבוד... ויהיה בסדר... בטח שיהיה.. לאט לאט ובטוח אני חוזרת לשמוע את המוזיקה האהובה עליי... חברות!:)

למעלה