סתם טיול של אמצע השבוע

aFish

New member
תראו מי שמדבר על סליחה....

בגלל תמונות
בזמן האחרון טוחנים לנו את המיצים עם התמונות היפות האלו - רמי, ברוך שובך...מזמן לא קיבלנו ממך איזה טיול טוב
אבל על זה נאמר בין כסה לעשור: "ועיניתם את נפשותיכם" אנחנו נמשיך לדשדש בקוצים הצהובים של הקיץ, בסינגלים המדורדרים והטחונים ואולי, ממש אולי תהיה לנו מחילה על העינוי הזה.

רמי לשם

New member
קודם כל שתדע

שלי חסר החום, הקוצים, המדבר או שכמו שלורי פעם אמרה "הריח של העשב היבש מוקדם בבוקר". מה לעשות זה הנוף שלי על זה גדלתי. מצד שני, זה גם נחמד הגיוון, יותר ירוק, יותר מים, יותר עצים, בלי חומר בפנימיות (אי אפשר לקנות פה פנימיות עם חומר או חומר בלי פנימית) ובלי הזבובים. ואף פעם לא האמנתי ב"ועיניתם את נפשותיכם" ואני תמיד משתדל לשמח את הנשמה שלי כמה שיותר
. תפסיקו לילל שחם ודוקר ותקפצו לבקר, האירוח והמסלול(ים) עלי. ותמונת צ'ופר מאגם קטן פה ליד בון, לא רחוק מהמסלול.

alonaski

New member
אח.... רמי רמי... ../images/Emo99.gif

עוד אחד מהחלומות שלי המיועדים להגשמה..
- לרכב בתוך יער אירופאי כזה!!... כזה שאני תמיד רואה קילומטרים, לצד הכבישים כשאני טסה לחופשת סקי באירופה למשל... אגב, בגרמניה יש את ה"שווארצוואלד" הכוונה = "היער השחור" = שם נולדו ונרקמו כל אגדות האחים גרים!!
חלום של יער לרכב בו... ורק להשכלה כללית
- הסיבה שהיערות באירופה שונים מיערות אצלנו... כיוון שבא"י אין יערות!!! יש רק... "שרידים" של יער... (או: "הכנה" ליער...
). ההגדרה הבוטאנית-ביוגאורפית של "יער" היא: מקום בו גדלים עצים מאותו הסוג, כולם מאותו הסוג! העצים מאוד גדולים וגבוהים, הצמרות שלהם נוגעות זו בזו ככה שאם אתה נכנס ליער בצהרי היום אתה נמצא בתוך חושך כמו בלילה וכן - שום צמחיה נוספת לא מתפתחת בו. לא פרחים=עשבוניים, לא שיחים, לא בני-שיח ולא מטפסים, אלא רק טחבים, חזזיות ופטריות (-צמחים שלא צרכים אור...). אצלנו בארץ יש בעיקר חורש ים-תיכוני שמורכב מ"חברות צומח" שכוללות: עצים, שיחים, בני-שיח, מטפסים ועשבוניים!.. = מכל טוב!
יש "יער פרק" כמו באזור חדרה, השרון ורמות מנשה (=עצים הרחוקים זה מזה...) ושרידי יער כמו בכרמל, שמורת המסרק בהרי ירושלים... ויער אודם ברמה"ג! ומי שהנושא הזה מעניין אותו - יוכל להמשיך לאסוף מידע דרך פורום טיולים או שמירת טבע!...
והנטיעות של "יערות קק"ל" בד"כ מדובר ב - "חורשות"!

למעלה