סתם טיפ קטן שעלה בדעתי

ronnyw

New member
סתם טיפ קטן שעלה בדעתי

במסגרת הפטנטים לשעשע ולהעסיק את החולים שלנו (מיסטר בין ואחרים): אצלנו עובד עניין האלבומים: יש בביתנו - כמו בכל בית - אלבומי תמונות רבים שמנציחים אנשים וארועים משפחתיים לאורך 60 שנה (החל מזמן עליית הורי ארצה. אין שום-כלום מימי פולניה. הכל אבד בשואה). אימא אהבה - ואוהבת לעבור על האלבומים האלה בסבלנות, תוך שהיא מסבירה לפיליפינית (בפעם המאה) מי כל אחד ומה הארוע. היום היא זוכרת פחות לספק פרטים, אבל עדיין נהנית לעבור על התמונות ומשקיעה בזה הרבה זמן. אם טרם ניסיתם - נסו...

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טיפ קטן

אני באמת זוכרת שדיברו על זה שחולי אלצהיימר אוהבים להתבונן באלבומי תמונות. אני חושבת שגם קראתי על זה איפה שהוא. נראה לי שגם אני אנסה את זה. אוציא את האלבומים הישנים ואניח אותם ליד בעלי. נראה אם הוא ירצה לדפדף בהם ולהיזכר...

../images/Emo150.gifרוני אולי אצל גברים זה אחרת

אני חושבת שאין להם את הסבלנות לראות הרבה זמן ,אלבום אחד והם מתעייפים,

ענתי44

New member
בטח ההפיליפינית חולמת בלילה

על האנשים מהאלבום התמונות.... אבל, ברור שאמא שלך נהנית מהעלעול באלבום וזה נפלא תודה רוני, אני אנסה עם אמא

zs1957

New member
אני עשיתי את האלבומים לאמא שלי

והיא היתה מתבוננת בהם ומספרת לכולם. כיום רק אני ואחותי מתבוננים באלבומים ונזכרים בזכרונות היפים שהיו לנו עם הורינו האהובים.אמי אהבה להתבונן באלבומים. טיפ מצוין של דרורה. נסו ותווכחו לדעת שאכן דבריה נכונים זהבה שחם

למעלה