סתם יום של חול ובוקר כחול

סתם יום של חול ובוקר כחול ../images/Emo168.gif

תסכימו איתי בבדאי שהשגרה עשויה לעיתים להיות חונקת, וצריך מידי פעם לנער אותה , ואין כמו טיול משולב קניות להטעין את המצברים. במיוחד שבן הזוג לא מוצא ענין בשופינג , והפעם האחרונה שהוא נכנס לחנות כלשהיא היתה לפני שנכנס לחופה ( בפעם הראשונה קמובן
) על מנת לקנות חליפה ונעליים. זה מילא...אבל הכי גרוע שנוסעים ופתאום שוקולד רואה בצידי הדרך כל מיני שילוטים למקומות דנדשים כמו בזארים או מכירות ומקומות שאפשר לגהץ בהם את האשראי ולחזור עם רון בלב ושקית הפתעות. מיד מתחיל הריטואל הבא- אני ...שיואווו תעצור תעצור..... הוא עם ארסנל סיבות למה אסור לו לעצור- אני לא עוצר באמצע הכביש עברנו את הצומת אני לא יכול עשות עכשף רוורס אני לא אעשה עברות תנועה בשביל שום חנות אין כאן אפשרות לסבוב פרסה אצטרה , אצטרה , אצטרה..... וככה אני מפסידה אתרים פוטנציאליים לדווח עליהם ...
אז צרפתי 4 חברות עם בעיה כאובה דומה , הברזנו מהמשרד , וכה בסתם של יום כחול עם טמפרטורה נעימה הפלגנו בפונטו לעבר הלא נודע.......
......עצרנו איפוא שהתחשק , חנינו בלי לדפוק חשבון אם אנחנו בתוך הפס או סמ' מחוץ לו, וכידוע אין כמו שיחת בנות נטו בלי צנזורה נכון ?
קטע נחל אלכסנדר ליד קבוץ מעברות ( צומת העוגן) משוחזר ומטופח , כולל פינות חמד ומדשאות מול הנחל הזורם בינות לקני הסוף.מקום נפלא לארוחת בוקר והתחרדנות לפתיחה של יום . הלאה למנחת הכלניות של מגידו , העומדות בשיאן , וללא הצפיפות של סוף השבוע מה שמאפשר שטוט בנחת והסנפה ללא דוחק . מול קבוץ שריד בצמוד לתחנת האוטובוס שביל עפר המוליך לשמורת רקפות, אחי אירוס וכלניות , מקום קסום עם שבילי הליכה ואופניים , שמורה שכמעט איננה מוכרת ואיננה מתויירת, מומלץ ביותר
יום חמישי יום שוק ענק בנצרת, שפע מציאות , מחירים זולים , השקיות מתמלאות במהירות. ארוחת צהריים מאוחרת אצל עימד ממול תחנת אגד למטה ליד המוסכים . חומוס נפלא ובשרים על האש ממוצע לסועד 40 ש"ח. משם לרחוב הראשי של נצרת הפקוק והעמוס. תבלינים, קפה ריחני הנטחן במקום , ממתקי מוטראן ושוקלדים נפלאים מיובאים בעיקר מגרמניה שאינן מגיעים למרכולים בשל היותם עשויים מחלב נכרי ללא הכשר . חבל שתא המטען קטן אמרה האחת , אפשר היה לקנות עוד....
מזל שאנחנו בכיוון הנסיעה בירידה השבתי לה, אחרת הייתן צריכות לרדת ולדחוף כל הדרך...
שבת נפלאה לכולכם

כ חיים

New member
עברת את צומת כפר ברוך - מגדל העמק

...ופספסת. ממש ליד הצומת, ליד בית הקפה המחודש, צמוד לתחנת הדלק נפתח סניף של חומוסיית "The blue bus" (בלשון קדשנו - "האוטובוס הכחול") המוכר והידוע מכביש פרדס חנה-בנימינה. באתי, ראיתי, טעמתי ואם תשמעו בקולי-בהחלט כדאי, החומוס הזה אינו נופל מהמקור, למי שמכיר. בהחלט מומלץ. גם השרות בסדר גמור.

maybesure

New member
המקור קל"ב וטעים

אבל ג'יפה של מקום, ופלא שעוד לא נסגר ע"י משרד הבריאות.

maybesure

New member
נשמח לבקר שם

וכל הכבוד להם שפתחו מקום נקי ומסודר. תודה על האינפורמציה!

האוטובוס הכחול...

לצערי,לכל מי שקיבתו רגישה ומרגישה,אני ממליצה שלא להכנס לאוטובוס הכחול,שמול "מרכז שוהם" / בית האבות מלב"ן בפרדס חנה. נדמה לי,שמפאת הזיהום שבמקום הוא לא פעיל.אולי אני טועה ועם כל הזיהום,הוא פעיל. אז,אני כרגישה וכתזונאית מציעה לקחת מידע זה בחשבון...

כ חיים

New member
אל תסתכלי בקנקן אלא במה שיש בו

נכון שהמקום אינו נראה יפה לעין אבל אני סמוך ובטוח שזיהום אין שם והא ראיה, נכנסים לשם כל יום כ"כ הרבה אנשים ואם הייתה שם בעיה כלשהי, היי בטוחה שהמקום לא היה הומה כ"כ. אין לי ענין לעשות להם פרסומת, אין לי שום דבר איתם,אפילו לא מכיר את הבעלים אבל אני אוהב את החומוס שלהם ולפחות פעם בחודש אני עובר שם ונכנס אליהם לאכול ומעולם לא חטפתי קלקול קיבה או צרה כלשהי אחרת.

האוטובוס הכחול.

אני יכולה לשתף רק לגבי הנקודה בפ"ח ולרגע לא היו לי השגות לגבי הצורה ותנאי הישיבה. אני מאד שמחה לשמוע,שאתה נהנה מהחומוס ,שהרי זה העיקר והמיוחד במקום. ושיהיה לבריאות,באמת.

סתם יום של חול...

ולקנח עם חליטת בריאות,חינם, להסרת כל השומנים הניצברים,ולהטענה של כל מערכות הגוף,כולל חוויה ייחודית בחווה שלי. נסי/ו פעם...

החווה "תבלין בגן".

החווה שלי ממוקמת במושב קטן,גן השומרון,היושב בצומת הדרכים כרכור עין שמר,על כביש וואדי ערה [65]. כמי שאוהבת ירוק בריא כבר מקטנות, וכמי שאוהבת להדריך,להמליץ,לעזור ובקיצור "לתת", היה אך טבעי,שלאחר עיסוקי כעו"סית,אפנה לכיוון הנכון לי ביותר : החיבור לאדמה. בחווה שלי "מסניפים" אנרגיות נעימות[ומחבקות],שותים חליטות בריאות אורגניות,מסיירים ביחד ובכייף בשטח, ומוזמנים לרכוש לשימוש אישי ומיידי,לטובת הבריאות,צמחים,חליטות ארוזות לצרכים השונים ועוד תוצרים מהמקום.כתזונאית,אני לעיתים "מציפה" במידע...לא תמיד זה טוב. כל הזמן משתדרג המקום וכעת אנו מטפחים יותר את הצד האקולוגי,שקיים ממילא ועוד ועוד. אני,כמובן,מקיימת סדנאות בנושא הרלוונטי,לכל קבוצה וארגון,כאשר בחופשות השונות מתקיימים, ולא קבוע "הפנינגים" למשפחות.בשבתות,כשמשפחות מעוניינות להגיע לחווה,אני מאד שמחה,אך, תמיד מבקשת לתאם מראש. גם אני אוהבת לטייל...הכניסה חינם להוציא פעילות קבוצתית. את מוזמנת להציץ באתר ,שאף הוא יתעדכן בקרוב. www.tavlinbagan.co.il 052-3719196.ושיהיה לבריאות,נאוה.

פייטוש

New member
ללכת לאיבוד זאת ההנאה הצרופה מגלים מקומות חדש

לרגל יום המשפוחה התאחר קמעה

למעלה