שוקלד אגוזים
New member
סתם יום של חול ובוקר כחול ../images/Emo168.gif
תסכימו איתי בבדאי שהשגרה עשויה לעיתים להיות חונקת, וצריך מידי פעם לנער אותה , ואין כמו טיול משולב קניות להטעין את המצברים. במיוחד שבן הזוג לא מוצא ענין בשופינג , והפעם האחרונה שהוא נכנס לחנות כלשהיא היתה לפני שנכנס לחופה ( בפעם הראשונה קמובן
) על מנת לקנות חליפה ונעליים. זה מילא...אבל הכי גרוע שנוסעים ופתאום שוקולד רואה בצידי הדרך כל מיני שילוטים למקומות דנדשים כמו בזארים או מכירות ומקומות שאפשר לגהץ בהם את האשראי ולחזור עם רון בלב ושקית הפתעות. מיד מתחיל הריטואל הבא- אני ...שיואווו תעצור תעצור..... הוא עם ארסנל סיבות למה אסור לו לעצור- אני לא עוצר באמצע הכביש עברנו את הצומת אני לא יכול עשות עכשף רוורס אני לא אעשה עברות תנועה בשביל שום חנות אין כאן אפשרות לסבוב פרסה אצטרה , אצטרה , אצטרה..... וככה אני מפסידה אתרים פוטנציאליים לדווח עליהם ...
אז צרפתי 4 חברות עם בעיה כאובה דומה , הברזנו מהמשרד , וכה בסתם של יום כחול עם טמפרטורה נעימה הפלגנו בפונטו לעבר הלא נודע.......
......עצרנו איפוא שהתחשק , חנינו בלי לדפוק חשבון אם אנחנו בתוך הפס או סמ' מחוץ לו, וכידוע אין כמו שיחת בנות נטו בלי צנזורה נכון ?
קטע נחל אלכסנדר ליד קבוץ מעברות ( צומת העוגן) משוחזר ומטופח , כולל פינות חמד ומדשאות מול הנחל הזורם בינות לקני הסוף.מקום נפלא לארוחת בוקר והתחרדנות לפתיחה של יום . הלאה למנחת הכלניות של מגידו , העומדות בשיאן , וללא הצפיפות של סוף השבוע מה שמאפשר שטוט בנחת והסנפה ללא דוחק . מול קבוץ שריד בצמוד לתחנת האוטובוס שביל עפר המוליך לשמורת רקפות, אחי אירוס וכלניות , מקום קסום עם שבילי הליכה ואופניים , שמורה שכמעט איננה מוכרת ואיננה מתויירת, מומלץ ביותר
יום חמישי יום שוק ענק בנצרת, שפע מציאות , מחירים זולים , השקיות מתמלאות במהירות. ארוחת צהריים מאוחרת אצל עימד ממול תחנת אגד למטה ליד המוסכים . חומוס נפלא ובשרים על האש ממוצע לסועד 40 ש"ח. משם לרחוב הראשי של נצרת הפקוק והעמוס. תבלינים, קפה ריחני הנטחן במקום , ממתקי מוטראן ושוקלדים נפלאים מיובאים בעיקר מגרמניה שאינן מגיעים למרכולים בשל היותם עשויים מחלב נכרי ללא הכשר . חבל שתא המטען קטן אמרה האחת , אפשר היה לקנות עוד....
מזל שאנחנו בכיוון הנסיעה בירידה השבתי לה, אחרת הייתן צריכות לרדת ולדחוף כל הדרך...
שבת נפלאה לכולכם
תסכימו איתי בבדאי שהשגרה עשויה לעיתים להיות חונקת, וצריך מידי פעם לנער אותה , ואין כמו טיול משולב קניות להטעין את המצברים. במיוחד שבן הזוג לא מוצא ענין בשופינג , והפעם האחרונה שהוא נכנס לחנות כלשהיא היתה לפני שנכנס לחופה ( בפעם הראשונה קמובן