סתם יום של חול

סתם יום של חול

שבת שלום, האם מי מכן מכירה מקום חביב באיזור כפר יונה, לשבת או להסתובב ולראות? אשמח לרעיונות

עם שמעון ישראלי..........

סתם יום של חול סקסטה מילים: יוסי גמזו לחן: שמעון ישראלי סתם יום של חול עם בוקר כחול, בלי חג ומחול, בלי חצוצרות ותוף. כלום לא קרה, אבל נערה חייכה, בעברה פרח לקטוף שם, על החוף יום רגיל, עם אור וגיל פשוטים כפת של לחם, יום נשוק בסאון השוק וגעש המדרכת, יום גבוה ונישא עד גגות חבלי כביסה ומחספס כאספלט שבכבישים. אך מוזר איך יום כזה מתפעם לו בחזה ומתנוצץ בעיני האנשים. סתם יום של חול עם בוקר כחול, בלי חג ומחול, יום בין ימים שווים. אור לא גבר, אבל בפרבר עבר הדוור עם מכתבים לאוהבים. יום עמל מרציף נמל עד ארובות חרושת, יום בהיר מקצות העיר ועד מכרות נחושת, יום של אושר עד דמעות על לחי האמהות המפזמות בגנים שירי חיבה. כי עדיין קיימים בעולם הזה ימים שצוחקים בם, פשוט ללא סיבה.

roni250b

New member
היי מר שפירא...למה המיילים שאני שולח אליך...

חוזרים אלי כלעומת שיצאו... החלפת כתובת מייל...??

מזמן, עם ההתנתקות מנטויז'ן

כי זה היה חלם להיות מקושר לנטויזן ולהוט ולשלם הרבה כסף. היום יש לי מודם סלולארי לנייד ולנייח והכל בסדר. הדוא"ל היום: [email protected]

kdr

New member
לא עשיתי כלום וזה ברח, נשבע

כפי שהתחלתי לכתוב, החלם העיקרי הוא להשתמש בשרותי הדוא"ל של ספק האינטרנט. הכי נכון זה להשתמש בשרות חיצוני כמו WALLA. מי שטרם פתח דוא"ל מחוץ לספק כדאי שיעשה זאת וירגיל את השולחים לכתובת החדשה לפני שהוא מתנתק מהספק. אני אישית סבלתי מחוסר הפטנטים של WALLA ןעברתי לGMAIL, הם מתקדמים בהרבה. מי שחושב/ת לפתוח תיבה בYAHOO, לשים לב לפתוח באנגליה ולא בארה"ב, אנגליה תומכת בכתב מימין לשמאל והמכתבים לא יגיעו בג'יבריש.

לא הבנתי....

אני שנים משתמשת בשרותי וואלה ואין שום בעיות גם שרות הלקוחות שלהם פותר כל בעיה במהירות

kdr

New member
מה לא הבנת ? את מהחכמים

שלא משועבדים לתיבות חינם של ספקי האינטרנט. אחת הסיבות לא לעזוב ספק אינטרנט זה כדי לא לאבד את כתובת התיבה שכולם כבר מכירים (כמו שאת המשכת לשלוח). תיבת דוא"ל אצל ספק דוא"ל חיצוני מאפשרת ניוד בין הספקים עם אותה כתובת ובלי טובות. את ממעיטה בחוכמתך.

kdr

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo146.gif../images/Emo77.gif../images/Emo145.gif../images/Emo203.gif../images/Emo176.gif

roni250b

New member
תודה, עדכנתי אצלי בדואר...

אני מבטיח לעדכן אותך בדברים חדשים. לעיתים יש לי אייטמים רלוונתיים.

רעיונות

בבורגתא, ישוב שקרוב לכפר יונה יש בית קפה חמוד. באזור התעשיה החדש בנתניה < מכסימום 10 דקות נסיעה > יש מתחם ענק של הכלללל < בגדים אוכל בתי קולנוע > בבית יצחק < 5 דקות מכפר יונה > יש כמה בתי קפה. ליד מעברות < מכסימום 10 דקות נסיעה > יש מתחם ענק עם הכלללל. והכי הכי הכי מומלץ, להשקיע 15 דקות נסיעה ולהגיע לים. תהני

מוסיפה....

קצת הלאה במושב הרואה ,"הרואה בקפה", בית קפה חמוד עם ארחות חלביות ועוגות בכפר מצויה חנות המפעל של משק יעקבס עם מבחר גבינות לחמים ועוד.....באותו מתחם פתחו לאחרונה חנות שוקולד בקבוץ גבעת חיים איחוד , בית קפה מסעדה וחנות מציאות לחובבי השמונצ'ס ומציאות יד שניה . במתחם אילנות, בתי קפה וחנויות . בילוי נעים

kdr

New member
חיפשתי שיר בוקר (ובכלל) חיובי ותראו מה מצאתי

השיר קצת מזכיר בתמונות את הטיולים השוקולדיים. לחיי הטיולים שבדרך.

למעלה