סתם יום של חול

סתם יום של חול

אני מבקרת כמעט יומיום בפורום. קוראת מה עובר עלינו. אילו בעיות חדשות צצו. אילו אנשים חדשים נחמדים הצטרפו. לפעמים מעירה הערותי , תגובותי. בודקת אם הכנפיים של יונתי צחורתי אהובתי שלמות . לעתים רחוקות מביאה את כאביי. ולא כי אין. אלא בעיקר כי כך אני. שומרת לרוב את הכאבים עד שמוצאת מרגוע . החיים אצלנו מורכבים תמיד (2 שלי 2 שלו ו2 שלנו). הגדולים צועדים במסלולם . יש קרבה ואהבה ביני ובין ילדי ובתו. אין אהבה וקרבה ביני ובין בנו. עד לא מזמן הייתה אפילו עוינות ועצבנות מתמדת מצידי כלפיו. הבנתי שאני מזיקה כך לעצמי (וכמובן לילד).אני מאמינה שהבעייתיות של המורכבות אינה פתירה, ומזמן ירדתי מכל תמונה אידילית. במשפחה כזו יש כמה משפחות בו זמנית.תמיד.ולא תמיד האינטרסים משותפים.כל הורה שומר שזכויות ילדיו לא יקופחו. וכל רמז לקיפוח מביא מיד לעלייה במתח. אנחנו חיים ביחד ס"ה . ילדי איתי תמיד ,חוץ מביקורים פעם בשבועיים אצל אביהם,ובאמצע השבוע הוא בא לבקר. היחסים בינינו טובים.אולי הטובים שהיו לנו מעודנו. הילדה כבר גמרה ביה"ס ויצאה לשנת שירות והבן נמצא אצלנו חצי שבוע. ישנן בעיות שונות הנובעות משונות משפחתית, ושום דבר כנראה לא ישנה זאת, ויש בעיות של משפחות רגילות. לאחרונה עברנו משבר נישואין לא קל. והילדים לא קשורים לזה בכלל. זה אמנם מעצים את המתח אבל האשמה לא בהם. הבעיה בעיקר בפניות ובכוחות. בעיות שכל זוג עם ילדים מתמודד איתן. שנינו עובדים במשרה שלמה והורים במשרה מלאה. לעצמנו לפעמים לא נשאר כוח. מכל בחינה. אני לפעמים מקנאה בביפור על החלטות לשמר זוגיות רעננה ללא ילדים. ד"א . לא צריך לדאוג יותר מידי. אנחנו בטיפול זוגי ויש לי בסיס לחשוב ש"יש בי אהבה- והיא תנצח". יום טוב לכולם

עלמה 3

New member
סביבי , מנסיוני.. "הדל"...../images/Emo140.gif

ואין ספק בכך..והבסיס החשוב ביותר " יש בי אהבה - והיא תנצח " ועוד משהו סביבי, לדעתי ומנסיוני - הבעיתיות במורכבות - היא פתירה ברגע שקצת מוותרים ומקבלים , כמובן שלא לוותר ולבטל אותך... אך יש דברים ומקרים שאפר לוותר ולהתפשר. שיהי לך יום נפלא

*יערית

New member
סביבית../images/Emo141.gif

אתם בהחלט עושים רק טוב לזוגיות שלכם שהחלטתם ללכת לטיפול זוגי, לפעמים יוצאים כ"כ מחוברים,ופתאום למדים איך בכל המצב הלחוץ ניתן למצוא את הביחד.. או ל"קחת" את הביחד גם כשלחוץ

rolan

New member
עם בוקר כחול

מזכיר לי את השיר... ואני חשבתי שאת בודקת מה שלום כולנו ...
טוב, עכשיו באמת סביבית... די חבל באמת שאת לא משתפת אותנו מספיק, את יכולה להוסיף עוד מנסיונך, מלבטייך, שאלותייך וכו'... למה להשאיר בבטן? זה כואב שם נורא! בכל מקרה, טוב מאוד שעשיתם מעשה, שאתם מטפלים בעצמכם. אם יש משהו שאוכל לעזור בו - בשמחה!

סביבוש יקרה שלי

ממליצה לך בחום לקרוא את הספר ,לסדר את המיטה הזוגית. משהו עושה שם סדר,משהו נותן כוח להמשיך לאהוב,משהו מרדים את האגו ומעיר את כח האהבה . יופי שאתם בטיפול,ולמרות שהתוצאות יבואו לאט לאט ,רק הרעיון שאתם בטיפול משותף שווה את ההצלחה שבדרך. תזכירי לנו בני כמה הילדים? בהצלחה מתוקה

ילדים

אז זה המצאי: שלי: הנסיך (18)16/6 כנראה שכל הבכורים נסיכים תותון 14.8 30/11 שלנו: אהובון 5.9 05/10 בובון 2.7 31.12 שלו:דיווה (19) 28/8 תור (15) 13/5 ובנושא קריאה: אנו קוראים עכשיו את בסוף מוצאים אהבה ,מאת הנדריקס. זו גם המתודה על פיה נטופל. מקווה שיהיה אפקטיבי. אני אוהבת טיפול מאומץ ומתגמל. מחר אנו יוצאים לבד ליומיים חופש בת"א. אני די מתרגשת. זקוקה מאד לחופש.

סביבוש

את יודעת ,לבסוף מוצאים אהבה היה בשבילי כמו תנך בתקופה מסויימת,ספר מעולה,ואגב יש לו המשך,(לשמור על האהבה הזאת)אם תרצי יש לי אותו,וכשנתראה את מקבלת אותו. אבל הספר לסדר את המיטה הזוגית הוא הטוב ביותר בעיניי.

rolan

New member
סביבית

תודה על תאריכי ימי ההולדת. אשמח אם תוסיפי גם את שלכם, כך אוכל לרשום אותם ברשימת ימי ההולדת של חברי הפורום ונברך אתכם בבוא העת...

טעות ופרטים

הקריאה- תגובה לצחורתי. תאריכי הלידה שלנו: שלי:17/03/60 אהובי:27/10/55 (זקן.....)

rolan

New member
אוי ואבוי....

1955 זקן?.... אוהי, בואנה, מישהי כאן אומרת שאתה זקן....

rolan

New member
סביבית

זה בסדר... הכל בהומור כמובן!!! בכל מקרה, אם תציצי ברשימת המאמרים, אתם כבר מככבים שם יחד עם כולם.

מבטיחה לקרוא הכל

אבל תגידי לי,מתוקתי. אם הכל יצליח - לא נראה לך יהיה מושלם מדי? פחד אלוהים. לא.!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה