סתם יום של חול...

gertrude

New member
אוי, אומללונת...

שבר בעצם הבריח? יהיה לך הרבה פנאי לפעילויות שרשמת למעלה... חיבוק ממני
ואיחולי החלמה מהירה לרוב.

prizman

New member
באסה אמיתית

לפחות היה מי שעצר וניסה לעזור. מאחל כל טוב והחלמה מהירה.

efroch99

New member
החלמה מהירה...../images/Emo7.gif

איך הסתובבת ככה בלי לשים לב? עד כמה זה מגביל אותך עכשיו?

תודה על כל איחולי ההחלמה

אני מקווה שההחלמה תהיה מהירה, כי אני כבר מטפסת על הקירות. ישיבה בבית ממש לא מתאימה לטמפרמנט שלי... לשאלתך, אפרוך, התשובה היא בדיוק כפי שציינת - לא שמתי לב! לא הייתי מרוכזת בנסיעה אלא בדברים אחרים... בקרב הרוכבים זה מוכר כתופעת העודף ביטחון עצמי - כשרוכב מתחיל להיות מנוסה, ומרגיש את עצמו בטוח, ושוכח את כללי הזהירות ברכיבה. בגלל המיקום הבעייתי, אין אפשרות לגבס את המקום, אז יש לי רק 'משולש' לקיבוע היד. מצד אחד זה יותר טוב, כי אני בכל זאת יכולה להזיז אותה, ויש לי חופש תנועה. מצד שני זה פחות טוב, כי רצוי שלא אזיז אותה... אני די מקורקעת לבית (בינתיים), ובמשך הסופ"ש גם לא ממש נתנו לי לקום מהכורסא (בן זוגי וידיד, חובש מוסמך ואופנוען בעצמו שהיה אצלנו כל הסופ"ש), אבל עכשיו אני לבד בבית, ואצתרך לעשות יותר דברים לבד (למשל להכין לעצמי תה). כמו שאתם מבינים, זה לא מונע ממני להקליד, כך שנראה שאבלה הרבה זמן ליד המחשב. אז לשאלתך, גרטרוד, הנה הדברים שיעסיקו אותי בזמן הזה:
פיטנגו, אתר האינטרנט המסחרי של גיסתי, שעוסקת בעיצוב אירועים
קריאה, והרבה (בסופ"ש כבר קראתי 1/2 מדה-מרקר האחרון (אני מנויה על המהדורה המודפסת כבר שנים, אבל בד"כ אין לי זמן אפילו להוציא אותו מהניילון) את עיתון השבת וחזרתי לקרוא כמה ספרים שזנחתי לאחרונה מחוסר זמן)
טלויזיה (לא, זה לא ממש בין התחביבים שלי, אבל כמו שאמרתי אני צריכה לשבת בשקט, וזה די מצמצם את האפשרויות)

אם היה לך רכב...

אז לא היית סוציומטית, והיית לוקחת איתך ל"חופש" עוד כמה אנשים... תהני. הכאבים עוברים תוך מספר ימים ואז נשאר רק החופש. והמוגבלות.

../images/Emo6.gif

תודה. אני מקווה שלא תשאר לי מוגבלות. כבר דיברתי עם מישהו ששבר את עצם הבריח פעמיים (את אותה אחת) והוא עדיין רוכב על אופנוע. אז עכשיו אני יושבת בבית כמו ילדה טובה ועושה כל מה שאומרים לי (שזה בעיקר "אל תעשי כלום!"), כדי שההחלמה תהיה שלמה ולא תשאר לי מוגבלות משום סוג. תחזיקו לי אצבעות (אני לא יכולה כרגע - אסור לי
)

המוגבלות של עכשיו התכוונתי

לא התוצאה. גדול עלי לחשוב קדימה. חוץ מזה שאני לא מטיף נגד אופנועים (GS500E) בעבר, רק מסיונר טבעוני...

כן, המוגבלות של עכשיו די מעיקה

אני כבר מרגישה יותר טוב, אבל אני לא ממש בטוחה מה עדיף - להתחיל להשתמש ביד (היפר-אקטיוית שכמותי) או לתת לה לנוח עוד? בכל אופן, היום אלך לרופא שלי, ואז נראה מה יהיה גזר הדין שלו...

magicgirl1983

New member
תתפלא..

לגבי "חופש"... אבא של חברה שלי דרס פרה..(אני יודעת שזה נשמע אהמ..נורא ואכן זה היה נורא) וכידוע פרה זה לא אוטו. אבל היו פציעות של ידיים יופי בגלל האבא. לעולם לא אשכח את הפרצוף של הפרה...מזעזע.. וגם היו דברים מעולם שנהג כדי להימלט מפגיעה של אופנוע ריסק את האוטו שלו על קיר, עמוד...את התוצאה אני לא חייבת לספר לך..לאופנוען היו פציעות קלות לעומת נוהג הרכב שסדק את הגולגולת..

מה שאני התכוונתי:

שאם היא היתה עושה החלקה תלת נתיבית עם ארבעה גלגלים, ולא שניים,קרוב לוודאי שהיא היתה לוקחת איתה עוד אנשים ל"חופש". לא מבין נוסעי רכבה, כי אם מקרב הסובבים אותה.

Nataly A

New member
הלללללללללווו! גברת סבתא...

זה שאת סבתא עכשיו זה לא אומר שמותר לך להתפרק ככה בלי רשות. אני מחרימה לך את הגלגלים לשבוע! מהיום תהיי ידועה כסבתא על רגליים.

אכן, החרימו לי את הגלגלים לשבוע ../images/Emo10.gif

אתמול אפילו נסעתי במונית (!) רחמנא ליצלן ...

למעלה