סתם יום

סתם יום

בוקר. אין כל כך כוח ללמוד. התחלתי ללמוד באוניברסיטה מוקדם מדי. לא גוייסתי. ולא הייתה לי אופציה אחרת. אני חושבת כרגע על הבדידות. כה גדולה. פוחדת קצת ממה שיבוא. סיום מבחנים עוד מעט וחוץ מעבודה, שעדין לא מצאתי, אני אהיה כאן. לבד. בלי חברה לצידי. אני לא הייתי כאן הרבה. קראתי הכל, וולעיתים רחוקות הגבתי, גם כתבתי, בכינוי אחר, אבל תמיד פחדתי לבדוק את התגובות. אולי פוחדת מעצמי..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום לך

אם את נכנסת לכאן וקושרת קשרים, לבד לא תהיי, כי אנשים כאן מאוד מחשיבים ומטפחים את הקשרים האלה, שמתחילים ברמה הוירטואלית. כך שזה נתון לבחירתך. וממה את מפחדת? לא תשארנה כאן תגובות שעלולות במובהק לפגוע. את יכולה להרשות לעצמך ללכת עם זה. לאט לאט הרשי לאנשים להגיע אליך. הרי את כל כך רוצה.

וירטואליות..

מפחדת.. ממה באמת.. אולי מהעובדה, שיש לי קשרים שהתפתחו אל מעבר לוירטואליות. אבל לא מבינה את הקשרים האלה. אני כמעט ולא רואה אותם. לבד.. כשמרגישה לבד, הם לא בעצם שם, או כאן. אני לא יכולה לטלפן ולהגיד להם, היי, בואו נצא, אז אני כאן. רק כאן. לבד.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לגבי הלא יכולה הזה

לפעמים, כשאת רוצה כל כך משהו, אין ברירה אלא ליזום ולבקש. גם אם זה לא נעים, לבקש מהצד השני את מה שאת צריכה... ואם זה לצאת - אז זה לצאת, ואם זה סתם לדבר, אז זה. המצב של לחכות שיבואו אליך קשה פי אלף, מה יקרה אם תבקשי, תזמי, תציעי? הרי לכל היותר יגידו לא, ואת תהיי לבד כמו עכשיו. ויש סיכוי לא מבוטל שיגידו כן, ותהיי ביחד ...

שבת שלום וברוך הבא למשפחת סהר

את אומרת התחלתי ללמוד באוניברסיטה מוקדם מידי לא היה לי אופציה אחרת, מה לגבי עבודה, לפני לימודים? אני לא גוייסתי לצבא , בשל ניתוח שעברתי בעמוד שדרה, ומצאתי את עצמי בגיל 17.5 מול העולם, מול עתיד שהתנפץ כי הייתי אמורה כמעט בטוח להיות במודיעין. כדי להתחיל עתיד כלשהו, למדתי קורס מקצועי-הנהלת חשבונות,(למי היה כסף לאוניברסיטה?:))) עבדתי בחברה כמה שנים, ``גדלתי`` קצת, חסכתי כסף ללימודיי, והתחלתי לימודים באוניברסיטה ב``פעם הראשונה`` בגיל 21-שהיתה ...., והתחלתי ב``פעם השניה`` בגיל 22 שלשמחתי נגמרה בתוצאה החלומית. אני יכולה לאמר לך, שפה את לא לבד, פה יש אנשים נפלאים, מבינים, תומכים, אין סיבה שתחליפי נייק או תהססי להגיב להודעות כשאת רוצה, או מרגישה שיש לך מה להגיב,כמו כן בהחלט כדאי לך לקרוא את התגובות להודעותייך, ואולי תגלי שאנחנו כאן בשבילך, ואת חלק מאיתנו. בברכה ושמחה שהצטרפת רחל-נשמה

רחל יקרה

גם לי אין כסף.. מממנים לי.. ביטוח לאומי.. לא לוקח רק כסף.. גם נותן. יודעת שמבינים כאן, ותומכים.. יודעת.. בשבילי זו הייתה הדרך היחידה.. חשבתי שאצליח להכיר אנשים.. אבל ממש להכיר ולא רק כחברים ללימודים. שיהיו לי חיים קצת יותר מאושרים.. לא צריכה הרבה.. רק קצת. תודה. (דרך אגב)

Mאיה

New member
הזמן

את כרגע בתחילתה של דרך. אין לך אמונה ביצירת חברויות כאן. אני חושבת שזה רק עניין של זמן. לי יש הרבה מאוד חברים טובים שרכשתי בנט. הכל עניין של זמן,של היכרות. והפחד לקרא את התגובות...בעיניי זה הפחד להתמודד עם האמת. היי בטוחה שאת כולם האמת מפחידה,אבל זו הדרך להתחלה חדשה. ואני מאחלת לך- הצלחה. Mאיה.

למעלה