סתם כדאי להוסיף עניין.....

mayosh4

New member
סתם כדאי להוסיף עניין.....

משחק+סקר המשחק: מי יותר יפה? שיער- . פנים- תכשיטים- שמלה- פוזה- הסכר: על איזה פרוייקט הייתם רוצות שהתאומות יעדבו בימים אלו?? 1. על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד. 2. סרטים בניפרד. 3. תוכנית ראליתי שמתעדת את חייהן. 4. שישמשיעו להתעסק באופנה. אז ככה... אחרי 20 הודעות של מענה על המשחק והסקר אני ישכלל את תוצאות הסקר ואת התשובות על המשחק- נגיד למי בסופו של דבר יש ת'שיער היותר יפה וכו'... מקווה שזה טוב!!!!! ותענו בהמונכם!!!!

0rin

New member
../images/Emo41.gif

תשובות למשחק שיער: ממש יפה..אהבתי פנים: מדהימות..הפוזה של אשלי לא משו :/ תכשיטים: מהממייים שמלות: של שתיהן יפות.. פוזה: מגניבות.. סקר אממ.. הייתי רוצה לראות אותן בתכנית ריאליטי..

0rin

New member
מתקנת

שיער- מרי קייט פנים- מרי קייט --> אשלי נראית כמו אחת שהביאו לה בוקס והיא בהלם טוטאלי תכשיטים- מרי קייט שמלות - של שתיהן פוזה- מרי קייט

mk and ap

New member
עונה../images/Emo176.gif../images/Emo140.gif

המשחק: מי יותר יפה? - החלטה קשה, שתיהן אבל באותה המידה... שיער- .חחח...אשלי פנים- אשלי תכשיטים- מרי-קייט שמלה- אשלי פוזה- מרי-קייט הסכר: 1. על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד.

mayosh4

New member
רוני'לה הכוונה הייתה לענות

כמו ש-MK AND AP ענתה.. חח=) תקני את עצמך אם את רוצה להסכלל התוצאות הסופיות. (אני מדברת על המשחק לא על הסקר)

0rin

New member
התכוונת אליי???

כי אם כן 1. לא קוראים לי רוני אלא א-ו-ר-י-ן 2. לא שרשרת נכון..!

mayosh4

New member
אהה...

1ץ חשבתי שקוראים לך רוני בגלל הכינוי 2. מה לא שירשרתי נכון?

0rin

New member
..

הכינוי שלי זה אורין 0rin רק במקום O שמתי 0 ושרשרת על mk and ap לא עליי... זה היה נראה כאילו דיברת אליה..

mayosh4

New member
.................

אופב... משום מה אף-פעם לא באמת קראתי את הכינוי שלך וממבט ראשון זה ניראה רוני, אז חשבתי שזה רוני. ואת כתבת מה את חושבת על כל דבר מהתמונה ומק אנד אפ עשתה את זה נכון, כמןו אני התכוונתי אז בהודעה אמתי שאת צריכה לענות על זה כמוהה....... מבינה?

0rin

New member
כנסי שנייה

כן הבנתי אותך... אבל בכל אופן היית אמורה לשרשר אליי כי פנית אליי.. לא נורא.. פעם הבאה

עונה../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif

המשחק: מי יותר יפה? שיער- מרי קייט פנים- אשלי תכשיטים- מרי קייט שמלה- אשלי פוזה- מרי קייט הסקר: 1. על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד.

tamar112

New member
עונה

שיער- אשלי פנים- מרי קייט תכשיטים- אשלי שמלה- שתייהן פוזה- מרי קייט הסקר: על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד.

Neta lli

New member
עונהה..

שיער-מרי קייט פנים-מרי קייט תכשיטים-אשלי שמלה-אשלי פוזה-של מרי קייט יותר מגניבה..היא נראת כמו ילדה קטנה כזאת..אהבתי סקר:3. תוכנית ראליטי המתעדת את חייהן.

Shohi

New member
עונה

מי יותר יפה? אשלי שיער- . מרי קייט פנים- אשלי תכשיטים- מרי קייט שמלה- אשלי פוזה- אשלי הסקר: על איזה פרוייקט הייתם רוצות שהתאומות יעדבו בימים אלו?? 1. על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד.

עונה

המשחק: מי יותר יפה? שיער-מרי קייט. פנים-מרי קייט.אשלי יצאה קצת מוזר בתמונה חח תכשיטים- מרי קייט שמלה- אשלי פוזה- מרי קייט.אשלי נראית בשוק בתמונה חח הסקר: 1. על סרט מיוחד במינו ושונה ממה שעשו עד היום ביחד.

למעלה