סתם כדי להתחיל אשכול חדש

קובנר

New member
סתם כדי להתחיל אשכול חדש

איזה כיף! פורום רק של שנינו.. כשכתבתי "בוא וננגן משהו אחר" התכוונתי לכלל השיר, פשוט השורה הזו, שאני מניח מתכוונת לדבר הרבה יותר רחב, ממצה את השוני של השיר משאר התקליט. אפשר לשאול בת כמה את?(אם אפשר לשאול, אז תעני באותה הזדמנות..). אני מניח שהתקליט הראשון ייכנס מתישהו לכוננית שלי, אבל נראה, כסף לא גדל על העצים. שאלה: "באה אחת שקשה לי לחיות אתה.." אמא (כלומר, חברה של אבא) או חברה. אני בטוח שהכוונה לחברה, אבל כל השיר מקבל תפנית אם חושבים עליו במובן האמהי. זהו, אקפוץ לפה יותר מאוחר. א. קובנר

E l i a n

New member
../images/Emo13.gif בקרוב לא יהיה רק של שנינו..

כי בקרוב ייצא "בית השמש".. ואז..איפה ידברו עליו אם לא פה?
הבנתי עכשיו למה אתה מתכוון בשורה הזו :) .. יכולת לחסוך לעצמך את השאלה "בת כמה את" על ידי הצצה חטופה בכרטיס האישי שלי..שאני אגב, גאה בו מאוד :) אני אמנם לא ממש מייחסת לגיל חשיבות, אבל אני בת 17 וחצי עוד מעט. אם אתה רוצה את האלבום הראשון, ואין לך מספיק כסף, הבנתי שמוכרים גם אותו, וגם את "מציאות הפוכה" ב..בערך 10 שקלים ברשת "הום סנטר". אני לא קניתי שם, אבל יש לי שתי חברות שקנו. אתה חושב (או יודע) אם הוריו של נימרוד גרושים?..או שסתם אתה חושב על כך?.. לפי מה שידוע לי, הם לא גרושים, אבל זו נקודה מעניינת לחשוב עליה. בוא וננתח שירים של נימרוד לפי מציאות חייו.
זה יהיה כיף. אנא ממך, הגב בהודעה זו,ו"ניתוח שיר" עשה בשירשור נפרד. ככה נעשה שירשורי "ניתוחים" לכל שיר של נימרוד :) מעריכה ומכבדת :) אליאן.

קובנר

New member
הודאה

אליאן יקירה, אף פעם לא אהבתי לנתח שירים. אני לא רופא. הכי קרוב שאני יכול לעזור זה לשתף מה אני מרגיש בכל שיר. ניתוח שיר תמיד נראה לי דבר לא נכון. מן עוול לשיר. כשמתחילים לפרק את השיר לחלקים אז השלם אובד, וערכו יורד. כמו שניקח אדם וננתח כל חלק בגופו, האף ככה והבטן ככה והרגליים בכלל ככה.ובעצן שכחנו ששיר הוא יותר מסך חלקיו. אני גם לא כל כך מכיר את חייו של נמרוד, ואפילו מעדיף שזה ישאר ככה, כי אז יותר קל להזדהות עם שיריו. את חולה בנימורדת? נראה שיש לך חלק מהסממנים. אשמח להשתתף בכל דיון שתזרקי לי. נדבר מחר א. קובנר

E l i a n

New member
קובנר יקירי..כשאני חושבת על זה..

אתה צודק בקשר לניתוחי השירים
אשמח,אם כן,שתשתף אותי בהרגשות שלך ןברגשות כלפי השירים. לגבי ההזדהות.. עצם ההיכרות איתו לעיתים מוסיפה על ההזדהות.. אני לא חולה בנימרודת, ותודה על הדאגה
אני פשוט מעריכה אותו ומכבדת אותו, ובהתאם לכך, אני גם יצרתי איתו קשר יוצא דופן, שאסור לי לחשוף את המקורות. אני משתדלת לדעת הרבה על האומן אותו אני מכבדת, כדי לא ליפול לשמועות, רכילויות, וכיוצא באלה. אממ.. יש עוד..זמרים/זמרות/להקות/הרכבים שאתה אוהב לשמוע חוץ מ..חמי רודנר?.. (שאגב, גם אליו יש לי..אממ..קשר) וזהו. :) שתהיה לך שבת קסומה..! מכבדת. אליאן.

קובנר

New member
קשרים בצמרת

אני מבין שאת קשורה לכל המי ומי.. דעי לך שאני מזהיר את חברי שלא יעשו לי סימנים כאלה כמו ששמתי לב שאת אוהבת לעשות. את אמנם עוד לא חברה שלי אבל נראה לי שזה הכיוון, אז ראי הוזהרת.. לפני שאני אלך לישון אני ארפרף ב"בוקלט" (ככה קראת לזה?!) לשם ריענון קצר, ואביא בפניך את רשמי. שאר אמנים? יש לי כמעט כל זמר ישראלי שהוציא ב10 שנים האחרונות תקליט. האוסף שלי מתפרש על כוננית אחת אדומה של למעלה מ100 דיסקים ישראלים וניק דרייק אחד. אולי זה נראה המוני מידי אבל אני מחובר כמעט לכולם. (תמיד יש נפילות..). אני מרגיש קצת כמו קזבלן איתך ("לי יש כבוד..") אז אני אסים בזה שסתם כייף לי פה איתך. א. קובנר

E l i a n

New member
לקובנר שלום ../images/Emo13.gif

אני קשורה למי שאני רוצה להיות קשורה אליו, מלבד..ג´ים מוריסון. אליו קצת קשה לי..
לא הבנתי על איזה סימנים אתה מדבר, ולכן,אם תרצה שאפסיק,רק תגיד במה מדובר,הרי איני רוצה שתתרגז. אכן,קראתי לחוברת השירים "בוקלט"..משום שכך ענבל פרלמוטר קראה לזה,וזה מצא חן בעיניי. אני לא בטוחה שזהו אכן המושג. 10 שנים האחרונות, אתה אומר?..מכובד ביותר!..הלוואי אני יכולתי.. ספריית הדיסקים המגוונת שלי מכילה: נימרוד לב, המכשפות+ענבל פרלמוטר, איפה הילד (רק האוסף הכפול), מדונה, the doors+ג´ים מוריסון,מופע הארנבות של דוקטור קספר, פיונה אפל, incubus..אממ..זהו בערך.. אני מאוד מאוד אוהבת מוסיקה,אבל אין לי מספיק כסף להשקיע בה, כי אני משקיעה גם בספרים.. מה שכן,אני לא צורבת לי דיסקים. אני נגד זה. גם לי נחמד פה איתך :) אליאן. נ.ב. למה דווקא אבא קובנר?.. מזדהה איתו או משהו..?

קובנר

New member
אבא קובנר, על שום מה

תחילה, הסימנים שאני מדבר עליהם, זה כל התפוזים המחייכים והקורצים האלה, אבל אני לא ממש מתרגז מזה, אז עם זה עושה לך טוב, תרביצי. כיתה יא´?! גם לי בגילך היו משהו כמו 20 דיסקים אבל כמעט פעם בחודש אני קונה איזה משהו, גם מהעבר וכמובן שחדש. כמוך גם אני איני צורב דיסקים, זה באמת נראה לי משהו לא הוגן. ספרים: בערך בגילך (אני מתחיל להישמע קצת כמו סבא) התחלתי לקרוא ממש ובעזרת החבל"שית שלי קראתי לא מעט ספרים. גם פה אני קצת חולה ואני קונה ספרים. לא מחליף, כמעט שלא לוקח מחברים, קונה. מחלה. והרבה כסף. אם תרצי המלצה בשני התחומים, אשמח לעזור (ואפילו להביא במפגש הפורום הקרוב... ). כשעשיתי שנת שירות (אם את לא יודעת מה זה, תגידי) חזרתי הביתה בערב יום הזיכרון, ובחדר האוכל (קיבוצניק) היו תמונות של כל מיני דמויות "שואתיות", ובין היתר היתה תמונה של אבא קובנר. המראה שלו הקסים אותי, השיער הפרוע, האף, העיניים החדות. קראתי עליו בכל מיני אנציקלופדיות וכעבור זמן אף קניתי ספר אודותיו. החלטתי שאני רוצה להיות כמוהו, משורר ואיש מעשה. כאן ניתנה לי האפשרות. ככה את מסיימת? בלי כבוד? בלי כלום? א. קובנר

E l i a n

New member
יו, לימודים..מעיק ומזיק..

אין לי זמן אפילו לפורום שלי עצמי.. אם אתה לא רוצה תפוזים, לא תקבל אותם :) אתה רואה?..אפשר לעשות חיוכים גם בלי התפוזים..אז אני מזמינה אותך גם לעשות. זה הרבה יותר סימפטי :) ובקשר ל"תרביצי"- אליאן מתנגדת לכל גילוי אלימות באשר הוא ;) אז זהו, שאני קונה דיסקים ב"כמויות"..ונורא שמחה ומאושרת שיש בידי שקית של "סופר זאוס" והוא עם דיסקים בעטיפתם המקורית והחדשה.. לפני שאני נותנת לכך פרשנויות לא נכונות..האם חבל"שית זהו כינוי ל..חברה שלך לחיים? אח,ספרים זה כל כך..עולם יפה..! אבל אין לי מספיק כסף.. ומשום מה,אני מניחה חוסר זמן,השיקול שלי הוא שמוסיקה אפשר לשמוע כל 24 השעות שיש ביממה, ואילו ספרים קצת פחות. אני בטוחה שלכשאתבגר, אעשה את ההפך.. ובינתיים.. :) לגבי פגישת פורום..תזכיר לי במה מדובר?... הפורום של חמי?..לא פעילה בו עד כדי כך :) הפורום שלנו..? כלומר?.. בקיצור, עוד פרטים :) ולעניין היותך קיבוצניק..גמני קיבוצניקית :) מקיבוצו של חמי רודנר,אפילו :) ואתה? מאיזה קיבוץ הינך? אממ.. בגלל שלא הייתי בטוחה אם ה"כבוד" הוא מה שאתה לא מחבב..החלטתי לנסות.. אבל אם .. אהבת את זה .. :) מסיימת, בכבוד תמידי
אליאן.

קובנר

New member
אוף איתך

את תמיד לוקחת הכל כל כך קשה ורציני? את יכולה גם לעמוד על דעתך. את רוצה תפוזים? תני תפוזים! חבל"שית - ראשי תיבות של חברה לשעבר.(אפילו נכנסו למדור של רוביק רוזנטל במעריב "הזירה הלשונית") או במקרה שלי: האקסית המיתולוגית. מפגש פורום - בפראפראזה על מפגשי פורום שנוהגים לעשות ברחבי הרשת. גם למפגש של חמי לא הלכתי. וחשבתי שזה יהיה מצחיק, מפגש פורום, רק שנינו, סתם משהו. קיבוץ משמר השרון. בין נתניה לחדרה. על הכביש הישן. כן, צפונית לבית ליד, כן ליד מעברות. (גם לך יש תשובות מוכנות מראש לשאלה "איפה זה?"?) אין ספק שספר מצריך תשומת לב. אי אפשר להחליט, טוב נקרא עכשיו, בין לבין. אני צריך זמן ושקט בראש. והנה נושא לדיון: מה את לומדת? (כלומר איזה מקצועות בחרת להרחיב) א. קובנר

E l i a n

New member
אחלה נושא לדיון ../images/Emo13.gif (קיבלת תפוז)

אני..אני..אל תכליל עליי :) אני באינטרנט עושה לרוב מה שמבקשים ממני, כי אני לא מכירה את הצד השני.. הי! בלי מחשבות גסות
לא קראתי ולא היה לי מושג לגבי המדור. :) עכשיו שאני יודעת את העובדה הזו,אני מבינה שאין לך כל כך קשר עם הסינגל, אם הוא אצלה..(אם אני זוכרת נכון..) למה אתה לא היית במפגש של חמי..? אני כמעט בטוחה שהיית חסר שם..שהרי אתה כותב די "נפוץ" שם.. אם אני יכולה להגיד ככה.. אממ.. הומור..רק פנים אל פנים ולא מול כולם.
אהה..התפוז השלישי כבר.. אני מניחה שידעת באיזה קיבוץ מדובר כאשר אמרתי הקיבוץ של חמי רודנר.. והתשובה המקובלת והשגורה בפי היא "ליד רחובות. נו, הזה עם בית חלומותי..יודע? לא? טוב, אז לא משנה" :) כן. גם במקרה הזה אני לא עומדת על דעתי. האמת היא שאני כלל לא נוהגת להגיד מאיפה אני, ומסתפקת ברמיזות בלבד. ואחרי כל ההקדמה המפרכת והארוכה משהו..נעבור לנושא של הדיון. בכיתה י´ היו לנו שלושה מסלולי הרחבה. אליאן לקחה : סוציולוגיה+פסיכולוגיה, ספרות ופילוסופיה. בכיתה יא´ היינו צריכים להוריד אחד (מה שנקרא בשפת העם "לזרוק"). אליאן לא אהבה את המורה שלה לספרות, ולכן הורידה את זה. כך או אחרת, גם אחרים לא אהבו אותה, והמסלול נסגר. (לא משנה שהמורה ההיא עכשיו מלמדת אותי ספרות בכיתת האם..) עכשיו "נתקעתי" בסוציולוגיה+פסיכולוגיה ופילוסופיה. סוציולוגיה..איך לומר את זה בלי לפגוע..משעמם אותי למוות..מניחה שזו המורה..שפשוט לא יודעת איך להעביר את החומר..וחבל..כי הוא יכול להיות מעניין מאוד. פסיכולוגיה אנחנו מתחילים ללמוד השבוע..נראה איך זה יהיה.. ופילוסופיה..אח..! קובנר..! פילוסופיה זהו השיעור האהוב עליי! אנחנו דנים בדברים שברומו של עולם,וגם לומדים תוך כדי. וזה רק בנוסף לכך שאין כמעט שיעורי בית, ואין כמעט בחנים ומבחנים.. וזה מעניין! וכולנו שם באמת,אבל באמת,מעוניינים ללמוד! וזה מה שהכי כיף :) ואתה?..מה אתה הרחבת?.. יש לי הרגשה "משונה" שגם אתה הומני. :) ואם אני כבר כותבת,ויום הבחירות היום,ספר לי.. האם הצבעת,למי ולמה. אבל זה נושא אחר.. מחכה לתשובה,תמיד עם כבוד (ותפוז)=
אליאן.

קובנר

New member
את אפילו מדברת ב´אחלה´, איזה יופי

אני ממליץ בחום לקרוא את המדור. כל שבוע ב´סופשבוע´ של מעריב. בעקבות חלופת מֶלִים ביני לבינו, נכנסה "חבל"ש למדור שעוסק במילים של זוגיות. למה לא הייתי במפגש?!, נראה לי לא נכון. כזה אני. מה למדתי? היסטוריה,תקשורת וקולנוע מעשי. כל שיעור היה חוויה. היה פשוט כיף ללכת. פעם אחרונה שאני מזכיר אותה, אבל גם היא למדה ספרות,סוציופסיכו והיסטוריה. שילוב של שנינו.. אז מה מלמדים אתכם בספרות? א. קובנר

E l i a n

New member
אז ככה, קובנר :)

אני אחפש את המדור..וזה קצת מסובך..משום שהמכרים שלי כולם קוראים ידיעות אחרונות.. שמחה שהמצאת משו חדש :) אני דווקא אוהבת פגישות כאלה.. איזה מזל אתה? דגים?סרטן?..דלי?..עקרב?.. אחד מאלה..אני בטוחה.. מעניין אם תצליח לנחש את שלי :) ספרות המסלול איננו קיים יותר,לדאבוני.. אבל בכיתה אנחנו לומדים על הרומאן "מאדאם בובארי" של פלובר. נשמע מוכר? למה אתה לא מסיים בכבוד? בכבוד תמיד. אליאן.

E l i a n

New member
מעניין אם זה יקפיץ את ההודעה שלי..

קפיץ קפוץ
אף פעם לא עשיתי זאת לפני כן :) אגב, מנצלת "במה" זו כדי לפרסם: יש מבצע מיוחד ברשת "הום סנטר" שמוכר דיסקים ישראליים מבית "הד ארצי",במחיר מוזל (דיסקים חוקיים לגמרי!!)..ולמשל קנו לי שם-שוב-את הדיסק "מציאות הפוכה", ועלה להם 10 ש"ח בלבד! בחנות זה 70 ש"ח! לטובתכם,נצלו זאת אם אין בידיכם הדיסקים.
להיות
להיות
אליאן.

למעלה