סתם כדי להתלונן,

A N I g M A

New member
סתם כדי להתלונן,

סיימתי בשבוע שעבר קורס מש"קיות ת"ש. היה נפלא, הכל היה טוב. ביום חמישי, בשיבוצים, הודיעו לי שאני מקבלת שיבוץ עם יום ראשון. היום. היום הודיעו לי, שגם מחר יש לי יום חופש, ושאחכה לעדכון. ואז בשורה עוד יותר משמחת, לוקחים לי את היומיים האלה על הרגילה. וזה כל כך מעצבן! אני אחת היחידות בקורס שרק רצו להתחיל את התפקיד, שפחות היה משנה להן המקום. הייתה לי (או אולי עדיין יש) מוטיבציה ממש גבוהה לתפקיד הזה. כל הזמן חשבתי על כמה שאני אעזור לחיילים וכמה שיהיה טוב, ופתאום נותנים לי כזאת כאפה, ונותנים לי לחכות סתם בבית. אני כל כך שונאת להרגיש חסרת תועלת. כמו עכשיו. צבא זה פוי
ודווקא היה טוב

resputin

New member
רגע רגע רגע.

לוקחים לך את שני ימי החופשה האלה על חשבון הרגילה?! סליחה?! זה אשמתך שאין לך שיבוץ? אני הייתי רב איתם לחלוטין על זה, מגיע לבסיס בשביל רבע שעה והולך, רק שיסמנו שהגעתי ולא יוכלו להוכיח שהייתי בחופש.

De-Panther

New member
עזוב גמככה אני לא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חושב שמישהו ידאג להזין לה את זה חוצמזה היא תוכל להתלונן על זה ביחידה החדשה שלה אם באמת יהיו בעיות

A N I g M A

New member
בדיוק בגלל זה אני עצבנית!!11

הקטע הוא שאין לי להאן להגיע. אני יכולה להגיע לבה"ד 11 ולהישאר שם כמה שבא לי, אבל אני לא שייכת לבסיס הזה, אז זה לא נחשב.

n u t

New member
את תראי שהכל מסתדר

כשמגיעים לבסיס הקבוע... המון דברים שאין איך לסדר לפני שמגיעים אליו, נראים הכי פשוטים וקלים לפתרון ברגע שאת כבר מוצבת בבסיס...

נסי לנצל את הדפיקות הצבאית...

תזכרי שכשאת נכנסת לבסיס חדש, את עוברת קלירנס (טופס טיולים? ככה קוראים לזה בחיל הירוק?) ומקבלת מפקדים חדשים... אני לא סגור על זה, אבל מתישהו במהלך הקבלה שלך לבסיס החדש, ישאלו אותך אם לקחת ימי חופש עד כה...כמובן שתגידי שלא... ואם לא ישאלו, כשתצאי לרגילה, תצאי כמו כולם, תחזרי כמו כולם..אם מישהו ידבר, שחקי אותה מפגרת ותגידי שמעולם לא לקחת ימי חופש בכלל... את נמצאת עכשיו בזמן הכי שוקיסטי בצבא, אף אחד לא מכיר אותך ואת לא באמת רשומה בשום מקום...נצלי את הפתח הזה.

noosh

New member
לא נכון

הקורס שאחרי הגיע למפקדה אחרי שברגילה שלהם הם היו מסופחים לבה"ד, אז כשהם נרשמו בשלישות של המפקדה בטעות נתנו להם עוד רגילה שלמה.

למעלה