סתם כדי לשתף

סתם כדי לשתף ../images/Emo9.gif

אתמול במהלך כל היום התרוצצתי לחפש מתנה לאחותי, היא בת 30 בעוד פחות מחודש, ומאחר והיא גרה בחו"ל ובעלה בארץ אני אתן לו שיביא לה בהפתעה ביום הולדת. הכנתי לה בחנות ברמה"ש שנקראת "חרוז בקפה" צמיד עם קמיעות, וקניתי לה גם מובייל שמסמל שהשורשים שלה פה בארץ. וכתבתי לה בכרטיס ברכה, מה זה מסמל כל דבר וכו'. מקווה שהיא תאהב זאת... מה דעתכם
מה היה הדבר האחרון שקניתם לאח/ות שלכם

רעיון יצירתי

לדעתי ממש חמוד הייתי שמח לקבל דבר כזה אם הייתי בגולה. כדי גם שתשלחי לה תמונות שלך. אנשים מאוד אוהבים לקבל תמונות ומצפים לכך בכליון עניים...

גם אני גם אני ../images/Emo9.gif

אתמול הלכתי עם החברה לחנות יצירה על מנת לקנות את החומרים למתנה של נועה
הסתכלנו קצת , ומצאנו משהו אחר לעשות לה ! קנינו מן ספר מעץ , בעל דפים דקיקים , משהו נורא מקסים . קנינו גם אותיות של נועה מעץ , והתאריך לידה שלה . נדביק אותם על הכריכה , נצבע את הספר שמו שצריך (היא תצבע , לא הידיים שמאליות שלי
) ... בתוך הספר - בכל עמוד נעשה מסגרת יפה ונשים תמונה של נועה מיוחדת מהלידה ועד עכשיו (אתמול הלכתי לחנות צילום והדפסתי 26 תמונות) ונדביק ונקשט ונרשום משהו נחמד על כל דבר . וב 14 עמודים שיוותרו בסוף (יש 40 עמודים) אני אתן לאורחים בבריתה לרשום לה הקדשות כדי שהיא תוכל לקרוא שהיא תהיה גדולה
מה אתם חושבים ? :p

blck angel1

New member
זה מזכיר לי מה שאני עשיתי למשפחה עם

אחותי הגדולה קנינו אלבוםתמונות שהדבים שלו ללא כיסים ויש ניילון כזה שמדביק ושמנו גזרי עיתון שהופענו בהם ותמונות מכל אירוע למשל תמונה של דודה שלי בארוחה מסתכלת בפרצוף חמוץ על אחותי (היא בדיוק אמרה לאחותי ללכת לנקות ולעזור לאמא שלי לפנות ואחותי אמרה לה שלא בא לה) אז כתבנו " את מפוטרת!" שזה המשפט המפח שלה אם לא עושים מה שהיא אומרת XD או כמו תמונה של ההחלקה בשער של דודה אחרת שלי וקראנו לה קיפוד אז כתבנו: " יש לי דודה , החליקה את הראש אצל שוקי , והיא חושבת שהיא קיפוד, איילה את לא קיפוד, איילה את לא קיפוד לא קיפוק לא קיפוד "
וכו' כו' יצא אלבום מצחיק!

blck angel1

New member
לאחי סרט `מבצע סבתא`

שרשרת מדהימה ועגילים לאחותי. אחלה מתנה קנית! מזל טוב לה!

eris1515

New member
מזל טוב לה-../images/Emo65.gif

היום דווקא קניתי משהו לאחותי הקטנה היא אוהבת לצבוע אז קניתי לה חוברת צביעה ע-נ-ק-י-ת- של כיפה אדומה...

למעלה